WHERE IS YORAM?
-
lorry
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
WHERE IS YORAM?
Mods
Can we please have an explanation to the disapearing of our most valuable member.
Lorry
Can we please have an explanation to the disapearing of our most valuable member.
Lorry
- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
יורם החליט שהוא פגוע מהערה-אזהרה שלי לגבי התבטאויותיו החוזרות בנוגע לנפלאות ההתנהלות של פורום "תפוז" תוך קריאה לאנשים להצטרף לפורום הזה, לאחר כל הברדק שעברנו...אז הוא נעלב, למרות שאם אפרסם את תוכן הדברים (כפי שהמלצתי לו לעשות) תוכלו להבין שזו סערה גדולה בכוסית ליקר...הדלת לא ננעלה בפניו אף-פעם והיא פתוחה בפניו כמו בפני כל אחד אחר, רק ללא ההטפות הללו בזכות "תפוז"...הלוא כולנו נכנסים גם לשם מידי-פעם, אך לאחר המעבר הנה אין אנו מוצאים לנכון לכוון אנשים לשם, אלא אלינו, הגיוני, לא??? 
100עכוז
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מאז שלי שביט פרש מניהול הפורום הכושל של תפוז, גילה יורם הצעיר רצון הולך וגדל לנהל. לאט לאט שינה את צעדיו לכיוון חזרה לפורום ההוא תוך שהוא ממעיט יותר ויותר בכתיבה פה. גם כמות הידיעות והקבצים שהביא לנו הלכו וירדן, ולא משום שלא היה לו מידע, אלא משום שלא חש שאנחנו ראויים לכך.
לאחר הודעת הפרישה שלו שבאה בעקבות ההערה שקבל, ולמרות בקשות אין ספור של משתמשי הפורום שיחזור, הוא לא טרח אפילו לענות לאף אחד.
אי לכך השלמנו אם הליכתו.
אין לכם מה לדאוג - כל המידע החדש בנושאי הכרטיס הלוויני לא מגיע מיורם ולכן המידע יהיה פה מהאנשים הטובים שיש לנו כאן.
לאחר הודעת הפרישה שלו שבאה בעקבות ההערה שקבל, ולמרות בקשות אין ספור של משתמשי הפורום שיחזור, הוא לא טרח אפילו לענות לאף אחד.
אי לכך השלמנו אם הליכתו.
אין לכם מה לדאוג - כל המידע החדש בנושאי הכרטיס הלוויני לא מגיע מיורם ולכן המידע יהיה פה מהאנשים הטובים שיש לנו כאן.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
yaki
- חבר ותיק

הסיפור של יורם ו-tvcaboo מזכיר לי כשהייתי ילד,וזה היה לפני הרבה זמן...כל פעם שמישהו היה רב בבית הכנסת עם אחד הגבאים,היה הולך ופותח לו בית כנסת משלו...וככה צצו להם כמה בתי כנסת של "סירובניקים"...
בקיצור, ואני סברתי לתומי שמחלות הילדות והגנון כבר מאחורינו...
וחבל ,כי ציפינו מהחברים שבפורום הזה הם יתעלו מעל ההתנגחויות והשטויות של הפורום הקודם,הרי לצורך זה הוקם הפורום הזה,לא?!!!!
בקיצור, ואני סברתי לתומי שמחלות הילדות והגנון כבר מאחורינו...
וחבל ,כי ציפינו מהחברים שבפורום הזה הם יתעלו מעל ההתנגחויות והשטויות של הפורום הקודם,הרי לצורך זה הוקם הפורום הזה,לא?!!!!
החיים הטובים עולים ביוקר,יש זולים יותר אך אלו לא חיים...