WHERE IS YORAM?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
lorry
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

WHERE IS YORAM?

שליחה על ידי lorry »

Mods

Can we please have an explanation to the disapearing of our most valuable member.

Lorry
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

בוקר טוב לורי.יורם כניראה עזב את הפורום.אבל הוא ממשיך חזק בתפוז אם אתה רוצה אותו
who dares wins
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

יורם החליט שהוא פגוע מהערה-אזהרה שלי לגבי התבטאויותיו החוזרות בנוגע לנפלאות ההתנהלות של פורום "תפוז" תוך קריאה לאנשים להצטרף לפורום הזה, לאחר כל הברדק שעברנו...אז הוא נעלב, למרות שאם אפרסם את תוכן הדברים (כפי שהמלצתי לו לעשות) תוכלו להבין שזו סערה גדולה בכוסית ליקר...הדלת לא ננעלה בפניו אף-פעם והיא פתוחה בפניו כמו בפני כל אחד אחר, רק ללא ההטפות הללו בזכות "תפוז"...הלוא כולנו נכנסים גם לשם מידי-פעם, אך לאחר המעבר הנה אין אנו מוצאים לנכון לכוון אנשים לשם, אלא אלינו, הגיוני, לא??? |כן|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מאז שלי שביט פרש מניהול הפורום הכושל של תפוז, גילה יורם הצעיר רצון הולך וגדל לנהל. לאט לאט שינה את צעדיו לכיוון חזרה לפורום ההוא תוך שהוא ממעיט יותר ויותר בכתיבה פה. גם כמות הידיעות והקבצים שהביא לנו הלכו וירדן, ולא משום שלא היה לו מידע, אלא משום שלא חש שאנחנו ראויים לכך.

לאחר הודעת הפרישה שלו שבאה בעקבות ההערה שקבל, ולמרות בקשות אין ספור של משתמשי הפורום שיחזור, הוא לא טרח אפילו לענות לאף אחד.

אי לכך השלמנו אם הליכתו.

אין לכם מה לדאוג - כל המידע החדש בנושאי הכרטיס הלוויני לא מגיע מיורם ולכן המידע יהיה פה מהאנשים הטובים שיש לנו כאן.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
yaki
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי yaki »

הסיפור של יורם ו-tvcaboo מזכיר לי כשהייתי ילד,וזה היה לפני הרבה זמן...כל פעם שמישהו היה רב בבית הכנסת עם אחד הגבאים,היה הולך ופותח לו בית כנסת משלו...וככה צצו להם כמה בתי כנסת של "סירובניקים"...

בקיצור, ואני סברתי לתומי שמחלות הילדות והגנון כבר מאחורינו...

וחבל ,כי ציפינו מהחברים שבפורום הזה הם יתעלו מעל ההתנגחויות והשטויות של הפורום הקודם,הרי לצורך זה הוקם הפורום הזה,לא?!!!!
החיים הטובים עולים ביוקר,יש זולים יותר אך אלו לא חיים...
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

כנראה שהבגרות זה דבר שכל אדם חווה מחדש ויש שעוד לא עברו את השלב.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה