Astra 2A/2B south
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
האם זו מטר שמונים "רגילה" או שצריך לוודא קודם (כלומר, אולי LNB יקר יותר או סוג אנטנה יקר יותר)?
גודל האנטנה זה כרגע מה שעומד ביני לבין השגת חיבור ל-SKY HD.
אם זה יותר ממטר שמונים אני לא רוצה לשים את זה על הגג. גם ככה יהיה לי קשה להסביר לעיריה מדוע יש שתי צלחות על הגג - הם מצלמים פעם בחודשיים את העיר מהאוויר ומשווים מה השתנה. לפי מה שאני מבין, כל עוד אין בעיה להציב את זה על הגג, אז אין בעיה חוקית עם 1.8מ', נכון?
אגב, בשביל להציב אנטנה על הגג צריך אישור מכל דיירי הבניין, או שמספיק אישור של וועד הבית?
עוד שאלה של מתחילים... האם עדיף צלחת ממונעת במקרה כזה (אולי כזו שתקלוט עוד מקורות HD), או שזה יוריד את איכות הקליטה של שני הלויינים הספציפיים הללו?
גודל האנטנה זה כרגע מה שעומד ביני לבין השגת חיבור ל-SKY HD.
אם זה יותר ממטר שמונים אני לא רוצה לשים את זה על הגג. גם ככה יהיה לי קשה להסביר לעיריה מדוע יש שתי צלחות על הגג - הם מצלמים פעם בחודשיים את העיר מהאוויר ומשווים מה השתנה. לפי מה שאני מבין, כל עוד אין בעיה להציב את זה על הגג, אז אין בעיה חוקית עם 1.8מ', נכון?
אגב, בשביל להציב אנטנה על הגג צריך אישור מכל דיירי הבניין, או שמספיק אישור של וועד הבית?
עוד שאלה של מתחילים... האם עדיף צלחת ממונעת במקרה כזה (אולי כזו שתקלוט עוד מקורות HD), או שזה יוריד את איכות הקליטה של שני הלויינים הספציפיים הללו?
אתר אודיו וקולנוע ביתי בישראל
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
הבעיה העיקרית היא אכזבה.
אם אני עושה את זה, אני ממש, אבל ממש לא רוצה להשקיע את הזמן והתקווה ואז לגלות שהכל הולך לטמיון...
אגב, פרטים על הממיר כבר שוחררו. הממיר דורש שתי כניסות מהאנטנה (לפי מה שכתוב באתר של סקיי, דרוש QUAD LNB, אבל לא ברור לי מדוע) והוא יכלול אפשרויות הקלטה וגם יאפשר קליטה של שידורי SKY הרגילים (חוששני שהמשמעותי היא עלות גבוהה יותר במנוי החודשי).
אם אני עושה את זה, אני ממש, אבל ממש לא רוצה להשקיע את הזמן והתקווה ואז לגלות שהכל הולך לטמיון...
אגב, פרטים על הממיר כבר שוחררו. הממיר דורש שתי כניסות מהאנטנה (לפי מה שכתוב באתר של סקיי, דרוש QUAD LNB, אבל לא ברור לי מדוע) והוא יכלול אפשרויות הקלטה וגם יאפשר קליטה של שידורי SKY הרגילים (חוששני שהמשמעותי היא עלות גבוהה יותר במנוי החודשי).
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
ישראל,י א @ 1/4/2006, 20:48 כתב: גם הממיר של SKY+ (כמו ה YES MAX) דורש חיבור של שני חוטים מה LNB כי יש לו שני טיונרים. גם לשירות של SKY+ משלמים עוד 10 פאונד לחודש כמו ביס.
אבל ככל, מה כבר יאכזב אותך? הגיע הזמן שתעשה לך צלחת פרטית...
מבחינת שעות (כפי שאתה מבין, אין לי המון זמן לטלויזיה על כל הפעילויות שלי) יש לי כבר מעל ומעבר למה שאני מסוגל לראות עם יס.
הבעיה היא לא כמות או גיוון (ה-PVR דואג לכך שהכל מתרכז בשעות הפעילות שלנו).
הבעיה היא חד משמעית איכות תמונה. עבור HD אני מוכן לשלם. אם בסופו של יום זה יתברר כפלופ (כלומר, לא תהיה קליטת SKY HD), עבור SD אין לי עניין כיום להכניס אנטנה.
הסיפור הזה יצרוך ממני לא מעט אירגון (=זמן) ואני לא רוצה לבזבז את הזמן אם בסוף לא תהיה קליטה.
נכון לכרגע, מרבית האנשים אומרים לי שתהיה לי קליטה. לפיכך, אני ממשיך ומתחיל לברר את נושא המנוי והממיר (שאגב יהיה לו PVR מובנה והוא גם יקלוט ערוצי SD, אם כי אין לי בהם הרבה עניין ברגע זה).
-
- תותח על
שאלה הקשורה בעקיפין,
האות מהממיר של - SKY-HD יוצא ב - HDCP/1080I , על איזו דרך אתה ממליץ מבלי לשדוד בנק כדי להמיר ל - 1080P , משם לאביזר של MOOME -
http://221.169.10.62/external_dvi.htm
ומשם למקרן ה CRT ?
תודה.
האות מהממיר של - SKY-HD יוצא ב - HDCP/1080I , על איזו דרך אתה ממליץ מבלי לשדוד בנק כדי להמיר ל - 1080P , משם לאביזר של MOOME -
http://221.169.10.62/external_dvi.htm
ומשם למקרן ה CRT ?
תודה.
-
- תותח על
-
- חבר פורום
- יצירת קשר:
אם מדובר במקרן CRT, לא הייתי נוגע בזה והייתי משאיר את זה 1080i.
עבור המרה ל-1080p, אתה חייב כיום פרוססור, וזה כבר השקעה (יש לי כיום רק שני פרוססורים בבית שמסוגלים לעשות זאת... חלקם בצורה טובה יותר וחלקם בצורה פחות טובה).
אם אין לך מכשיר "שמגלח" את ה-HDCP, תרכוש אחד בדחיפות (צור קשר אם אתה זקוק לעזרה) פשוט מכיוון שהם נמוגים והולכים, אם עדיין אפשר לרכוש כאלה בשוק הפתוח.
יש ממירים מ-DVI/HDCP שיוצאים RGBHV, אלה הפופולריים ביותר עבור בעלי מקרני CRT. מומלץ לעבוד 1080i עד שעלויות ההמרה ל-1080p יהפכו פחות קיצוניים.
האם גם אתה מתכנן רכישה של ממיר כזה + מנוי?
עבור המרה ל-1080p, אתה חייב כיום פרוססור, וזה כבר השקעה (יש לי כיום רק שני פרוססורים בבית שמסוגלים לעשות זאת... חלקם בצורה טובה יותר וחלקם בצורה פחות טובה).
אם אין לך מכשיר "שמגלח" את ה-HDCP, תרכוש אחד בדחיפות (צור קשר אם אתה זקוק לעזרה) פשוט מכיוון שהם נמוגים והולכים, אם עדיין אפשר לרכוש כאלה בשוק הפתוח.
יש ממירים מ-DVI/HDCP שיוצאים RGBHV, אלה הפופולריים ביותר עבור בעלי מקרני CRT. מומלץ לעבוד 1080i עד שעלויות ההמרה ל-1080p יהפכו פחות קיצוניים.
האם גם אתה מתכנן רכישה של ממיר כזה + מנוי?
-
- תותח על
-
- תותח על
ראו מה כותב עובד של חב' SKY בפורום אנגלי לגבי איכות שידורי ה- HD שלהם :
Ooopss here it is
'Hi,
After getting my Sky HD box last week I thought I'd feedback my results..
Nat Geo and Discovery HD... AMAZING; the quality these channels produce is well worth getting HD.
Sky Sports HD; I don't think Sky have a full range of HD camara's at the football games yet as these wasn't AMAZING quality as I've seen. The BBC HD will be available on Sky for the World Cup and this will be from HD camara's...
Sky Movies HD... well once again; the quality is superb; Day After Tomorrow was made in to a good film with the quality pictures.....
Will report more when I've viewed more....
So far thumbs UP'
Ooopss here it is
'Hi,
After getting my Sky HD box last week I thought I'd feedback my results..
Nat Geo and Discovery HD... AMAZING; the quality these channels produce is well worth getting HD.
Sky Sports HD; I don't think Sky have a full range of HD camara's at the football games yet as these wasn't AMAZING quality as I've seen. The BBC HD will be available on Sky for the World Cup and this will be from HD camara's...
Sky Movies HD... well once again; the quality is superb; Day After Tomorrow was made in to a good film with the quality pictures.....
Will report more when I've viewed more....
So far thumbs UP'