MyTheater crack
-
hammer29
- אחלה חבר

- Zacky
-
hammer29
- אחלה חבר

הוא עושה לי תקלה מוזרה, פשוט עם הזמן כל הערוצים הופכים לשם אחד,
מוזר, אך עובדה,
אגב, יש לי שאלה בקשר לתוכנה....
אני חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כרטיס מסך matrox g450,
אני רואה על מסך הטלוויזיה תמונה באיכות מדהימה, עכשיו שאלה,
האם יש אפשרות להגדיר את המערכת כך, כדי שיהיה לי Menu
על המסך הטלוויזיה, שמות הערוצים, רשימת המעודפים, פשוט הכל כמו במקלט רגיל,
הצלחתי להגדיר את זה בתוכנה, אך בגלל שהביצועים של מתרוקס מעבירים לטלוויזיה תמונה ישירה בתוכנת DVDMAX (איבוד MPEG 2 ללא שום כתוביות...)- נניח אם אני מוסיף כתוביות לסרט- על מסך הטלוויזיה אני לא רואה את זה- רק במחשב כי זה שייך למחשב.
האם יש דרך להגדיר ב MyTheater את מה שאני רוצה?!
מוזר, אך עובדה,
אגב, יש לי שאלה בקשר לתוכנה....
אני חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך כרטיס מסך matrox g450,
אני רואה על מסך הטלוויזיה תמונה באיכות מדהימה, עכשיו שאלה,
האם יש אפשרות להגדיר את המערכת כך, כדי שיהיה לי Menu
על המסך הטלוויזיה, שמות הערוצים, רשימת המעודפים, פשוט הכל כמו במקלט רגיל,
הצלחתי להגדיר את זה בתוכנה, אך בגלל שהביצועים של מתרוקס מעבירים לטלוויזיה תמונה ישירה בתוכנת DVDMAX (איבוד MPEG 2 ללא שום כתוביות...)- נניח אם אני מוסיף כתוביות לסרט- על מסך הטלוויזיה אני לא רואה את זה- רק במחשב כי זה שייך למחשב.
האם יש דרך להגדיר ב MyTheater את מה שאני רוצה?!
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- Zacky
-
hammer29
- אחלה חבר

שיחקתי ובדקתי...יש שם.....DIRECT MPEG
מה זה אומר? כאשר אני מדליק איזה סרט במדיה פלייר 9, והוא לא בכל המסך...ישר אני רואה את הסרט בטלוויזיה על כל המסך - הוא פשוט מתחבר ישירות לכרטיס אחרי- בלי קשר לאיבוד תמונה גרפית...אם אני רוצה לעשות DUALHEAD או להרחיב ערכת שולחן העבודה למסך טלוויזיה, זה משהו אחר, אז אני רואה קפיצות בטלוויזיה, כי זהו עותק של מה שיש במחשב
וזה בא ברזולוציה של מחשב ולכן לא איכותי...
מה זה אומר? כאשר אני מדליק איזה סרט במדיה פלייר 9, והוא לא בכל המסך...ישר אני רואה את הסרט בטלוויזיה על כל המסך - הוא פשוט מתחבר ישירות לכרטיס אחרי- בלי קשר לאיבוד תמונה גרפית...אם אני רוצה לעשות DUALHEAD או להרחיב ערכת שולחן העבודה למסך טלוויזיה, זה משהו אחר, אז אני רואה קפיצות בטלוויזיה, כי זהו עותק של מה שיש במחשב
וזה בא ברזולוציה של מחשב ולכן לא איכותי...
- Zacky
-
sm53
- אחלה חבר

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
תקשיב זאכי צודק תראה איך אתה פותר את הבעיה
תחפש בהגדרות של הכרטיס מסך שלך קטגוריה של FULLSCREENDEVICE לאחר שאותה מוצא אותה תעשה שם DISABLE ואז אתה לא תראה על מסך מלא ברגע שתפעיל את הפלייר....ובכדי לראות על מסך מלא תצטרך להגדיל את התוכנה במחשב ואותו דבר אתה תראה גם בטלויזיה כולל כתוביות....
אם לא תעשה DISABLE כמו שאמרתי לך אתה לא תראה את הכתוביות ותמשיך לראות מסך מלא בלי כתוביות
עכשיו HAMMER אחי, יש לך נטייה לשאול שאלות וללכת....פעם שעברה היתה לך בעיה עם הכרטיס והצאנו לך פרתונות כדי שתגדיר את הדריייברים...ופתאום אתה אמרת שהצלחת לסרוק תחנות והכל עובד, ולא הסברת מה הייתה הבעיה בסוף, גם ששאלו אותך איך הצלחת בסוף בחרת לא לענות משום מה...לפעמים חשוב שתסביר איך פתרת את הבעיה כדי שאחרים יוכלו גם ללמוד, ובסוף גם אנחנו נדע אם עזרנו או לא...
עכשיו אני הסברתי לך שהבעיה שלך עם הMYTHEATER זה הקראק ואתה ממשיך לטעון שיש לך בעיה שלכל הערוצים יש אותו שם...ברור שיהיה אותו שם הקראק שינה לך הגדרות בתוכנה, ובגלל זה אמרתי לך שתחפש קראק אחר....עכשיו אתה יודע מה עוד יותר מצחיק....שיש בפורומים האלה והשניים איזה 20 אנשים עם כרטיס כמו שלך ואנשים שמים זין סלח לי על הביטוי על הבעיות שלך ובוחרים שלא לענות כמו שצריך...אני אחד שאין לו כרטיס לווין ומנסה לעזור, וגם זאכי לדעתי ללא כרטיס לווין...
יום טוב נשמח לעזור
תחפש בהגדרות של הכרטיס מסך שלך קטגוריה של FULLSCREENDEVICE לאחר שאותה מוצא אותה תעשה שם DISABLE ואז אתה לא תראה על מסך מלא ברגע שתפעיל את הפלייר....ובכדי לראות על מסך מלא תצטרך להגדיל את התוכנה במחשב ואותו דבר אתה תראה גם בטלויזיה כולל כתוביות....
אם לא תעשה DISABLE כמו שאמרתי לך אתה לא תראה את הכתוביות ותמשיך לראות מסך מלא בלי כתוביות
עכשיו HAMMER אחי, יש לך נטייה לשאול שאלות וללכת....פעם שעברה היתה לך בעיה עם הכרטיס והצאנו לך פרתונות כדי שתגדיר את הדריייברים...ופתאום אתה אמרת שהצלחת לסרוק תחנות והכל עובד, ולא הסברת מה הייתה הבעיה בסוף, גם ששאלו אותך איך הצלחת בסוף בחרת לא לענות משום מה...לפעמים חשוב שתסביר איך פתרת את הבעיה כדי שאחרים יוכלו גם ללמוד, ובסוף גם אנחנו נדע אם עזרנו או לא...
עכשיו אני הסברתי לך שהבעיה שלך עם הMYTHEATER זה הקראק ואתה ממשיך לטעון שיש לך בעיה שלכל הערוצים יש אותו שם...ברור שיהיה אותו שם הקראק שינה לך הגדרות בתוכנה, ובגלל זה אמרתי לך שתחפש קראק אחר....עכשיו אתה יודע מה עוד יותר מצחיק....שיש בפורומים האלה והשניים איזה 20 אנשים עם כרטיס כמו שלך ואנשים שמים זין סלח לי על הביטוי על הבעיות שלך ובוחרים שלא לענות כמו שצריך...אני אחד שאין לו כרטיס לווין ומנסה לעזור, וגם זאכי לדעתי ללא כרטיס לווין...
יום טוב נשמח לעזור

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
hammer29
- אחלה חבר

באמת שאני מצטער שלא עניתי האם הבעיה הסתדרה או לא, בטח
לא שמתי לב
מבקש סליחה:)
לגבי מה שאמרת..נסיתי לעשות את זה, אך כמו שרשמתי בתשובתי הקודמת...האם אני עושה הגדרות ל DUAL CLONE
אז אני רואה על מסך הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המחשב, אך איבוד תמונה של הסרט פחות איכותית( רואים קפיצות בתנועות בעיקר כאשר אנשים זזים מהר) מאשר האם אני מקנפג לתוכנה DVDMAX של כרטיס מסך (MPEG ישיר), באופציה אחרונה אינני רואה כתוביות ושמות של התחנות ש MYTHEATRE רושם לי
לגבי הקראק, הקראק שמצאתי באתר שלנו הוא אותו קראק שהודרתי באתר תורכי והוא עשה לי בעיות עם שמות של התחנות, נסיתי עכשיו שוב עם הקראק שמשכתי מפה ונראה לי בינתיים שהכל בסדר. נראה כמה ימים... הבעיה מופיעה בעיקר לאחר סריקת תחנות חדשות.
אני רוצה גם לציין שתמונה של סקייסטאר 2 יותר איכותית מתמונה של מגנום ויש גם פחות פריזים
התקנתי קודק מיוחד לערוץ הHDFORUM בהוטבירד ואין לי עכשיו פריזים בכלל, וקודם היו עם קודק אחר של סייברלינק- ראו, הוזהרתם
אני לומד עכשיו על תוכנת WINLIRK.... נראה אם אני מצליח לסדר אותה עם MYTHEATER
ובאמת סליחה אם לא הגבתי בהודעות הקודמות שלי
אני מבטיח להגיב החל מעכשיו:)
אגב, אנשים שמצליחים לעבוד עם שלט רחוק בסקייסטאר ו MYTHEATER
תספרו לי איך אתם עושים את זה:)
לא שמתי לב
מבקש סליחה:)
לגבי מה שאמרת..נסיתי לעשות את זה, אך כמו שרשמתי בתשובתי הקודמת...האם אני עושה הגדרות ל DUAL CLONE
אז אני רואה על מסך הטלוויזיה בדיוק מה שיש על המחשב, אך איבוד תמונה של הסרט פחות איכותית( רואים קפיצות בתנועות בעיקר כאשר אנשים זזים מהר) מאשר האם אני מקנפג לתוכנה DVDMAX של כרטיס מסך (MPEG ישיר), באופציה אחרונה אינני רואה כתוביות ושמות של התחנות ש MYTHEATRE רושם לי
לגבי הקראק, הקראק שמצאתי באתר שלנו הוא אותו קראק שהודרתי באתר תורכי והוא עשה לי בעיות עם שמות של התחנות, נסיתי עכשיו שוב עם הקראק שמשכתי מפה ונראה לי בינתיים שהכל בסדר. נראה כמה ימים... הבעיה מופיעה בעיקר לאחר סריקת תחנות חדשות.
אני רוצה גם לציין שתמונה של סקייסטאר 2 יותר איכותית מתמונה של מגנום ויש גם פחות פריזים
התקנתי קודק מיוחד לערוץ הHDFORUM בהוטבירד ואין לי עכשיו פריזים בכלל, וקודם היו עם קודק אחר של סייברלינק- ראו, הוזהרתם
אני לומד עכשיו על תוכנת WINLIRK.... נראה אם אני מצליח לסדר אותה עם MYTHEATER
ובאמת סליחה אם לא הגבתי בהודעות הקודמות שלי
אני מבטיח להגיב החל מעכשיו:)
אגב, אנשים שמצליחים לעבוד עם שלט רחוק בסקייסטאר ו MYTHEATER
תספרו לי איך אתם עושים את זה:)
-
hammer29
- אחלה חבר

לגבי הדריברים....
דרייברים שבאים עם התוכנה דורשים התקנה של תוכנות מקוריות שבעות עם הכרטיס, זה ממש מיותר ואין צורך לזה...בחיפוש מהיר באינטרנט אפשר למצוא דרייברים פרוצים שלא דורשים התקנת תוכנות בנוסף לדרייברים
אגב, בתוכנת MYTHEATER יש דרייברים משלה שאותם יש להתקין וזה עובד רק כך ולא אחרת, יש שם גם קצת בלבלול עם התקנת תומך גרפיקה לאיבוד תמונה והגדרתו ב REGIT32,
אחרת זה לא עובד, או שצריך להגדיר שרטוט הגראפים וזה מה זה מסובך...
לדעתי שילוב הכי טוב... MyTheater פרוץ (האם יש קראק מתאים שלא עושה בעיות)
כרטיס מסך עם יציאת TVOUT ואיבוד תמונה על ידי HARDWARE
((כך התמונה יוצאת מדהימה על מסך הטלוויזיה- השוואתי), (אך בינתיים לא הצלחתי להגדיר את הרישום על המסך של שעות ושמות של הערוצים)), ותוכנה לשלט רחוק (עדיין לומד את הנושא, כמו שאמרתי, אם יש הצעות- למדו אותי:)
ס"ה הכרטיס מומלץ מאוד, למעט כאב ראש שהוא עושה על מנת להגדירו והרבה לימוד......
בעיקר בנושא גרפיקה
דרייברים שבאים עם התוכנה דורשים התקנה של תוכנות מקוריות שבעות עם הכרטיס, זה ממש מיותר ואין צורך לזה...בחיפוש מהיר באינטרנט אפשר למצוא דרייברים פרוצים שלא דורשים התקנת תוכנות בנוסף לדרייברים
אגב, בתוכנת MYTHEATER יש דרייברים משלה שאותם יש להתקין וזה עובד רק כך ולא אחרת, יש שם גם קצת בלבלול עם התקנת תומך גרפיקה לאיבוד תמונה והגדרתו ב REGIT32,
אחרת זה לא עובד, או שצריך להגדיר שרטוט הגראפים וזה מה זה מסובך...
לדעתי שילוב הכי טוב... MyTheater פרוץ (האם יש קראק מתאים שלא עושה בעיות)
כרטיס מסך עם יציאת TVOUT ואיבוד תמונה על ידי HARDWARE
((כך התמונה יוצאת מדהימה על מסך הטלוויזיה- השוואתי), (אך בינתיים לא הצלחתי להגדיר את הרישום על המסך של שעות ושמות של הערוצים)), ותוכנה לשלט רחוק (עדיין לומד את הנושא, כמו שאמרתי, אם יש הצעות- למדו אותי:)
ס"ה הכרטיס מומלץ מאוד, למעט כאב ראש שהוא עושה על מנת להגדירו והרבה לימוד......
בעיקר בנושא גרפיקה
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
א.כן אתה עושה הגדרות ל"CLONE" יש משהו אחר שנקרא DUAL VIEW שזה משהו אחר...
CLONE זה הגדרה שמאפשרת לך לראות בדיוק מה שאתה רואה על גבי המסך גם בטלויזיה..
לגבי כל העניין של התמונה והקפיצות זה רק עניין של המון מישחקים עד שצגיע למקסימום הקונפגורציה...אם היה לך GFORCE הייתי יכול לעזור יותר ספציפי...מה שכן אני יכול להגיד זה שתנסה לעבוד עם כמה סוגיפ של דרייברים לכרטיס מסך, כלומר תתקין גירסאות ישנות/חדשות יותר ותראה מה עובד יורתר טוב עבורך...
הבעיות שלך בתמונה הן ללא שום ספק קשורות לדרייברים..ולפעמים גם למהירות ולזכרון של כרטיס המסך
ב.אין בעיה לא צריך להצטער אבל שוב לא הסברת איך הצלחת לסדר את הבעיה שלך אז...פשוט מעניין מה היתה הבעיה שלא הצלחת להפעיל את הכרטיס עם הדרייברים..
CLONE זה הגדרה שמאפשרת לך לראות בדיוק מה שאתה רואה על גבי המסך גם בטלויזיה..
לגבי כל העניין של התמונה והקפיצות זה רק עניין של המון מישחקים עד שצגיע למקסימום הקונפגורציה...אם היה לך GFORCE הייתי יכול לעזור יותר ספציפי...מה שכן אני יכול להגיד זה שתנסה לעבוד עם כמה סוגיפ של דרייברים לכרטיס מסך, כלומר תתקין גירסאות ישנות/חדשות יותר ותראה מה עובד יורתר טוב עבורך...
הבעיות שלך בתמונה הן ללא שום ספק קשורות לדרייברים..ולפעמים גם למהירות ולזכרון של כרטיס המסך
ב.אין בעיה לא צריך להצטער אבל שוב לא הסברת איך הצלחת לסדר את הבעיה שלך אז...פשוט מעניין מה היתה הבעיה שלא הצלחת להפעיל את הכרטיס עם הדרייברים..

1.20-7E-1W-7W
-
hammer29
- אחלה חבר

השתמשתי אז בדרייברים מקוריים ולא התקנתי תוכנה שבאה עם התקליטור, ולכן הדרייבר לא מצא סימול שמגיע עם התוכנה ולא הופעל,
התקנתי הכל מחדש לפי הספר וזה התחיל לעבוד
לגבי CLONE רשמתי לך....גם לגבי יציאה ישירה למשך....
אני יודע פחות או יותר מה אני עושה
התקנתי הכל מחדש לפי הספר וזה התחיל לעבוד
לגבי CLONE רשמתי לך....גם לגבי יציאה ישירה למשך....
אני יודע פחות או יותר מה אני עושה
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כנראה שהדרייברים המקוריים לא ממש היו מקוריים אם הם לא עבדו לך....תמיד תדע להשתמך בתוכנה שמגיע עם החומרה, כל מה שאתה עושה אחרי זה לגבי עידכונים ותוכנות מהצד זה כבר עניין אחר, אבל כדי שהמכשיר יעבוד בוודאות מומלץ להשתמש בתוכנה המקורית ולא לנסות להתחכם, אתה ראית בעצמך איך הסבתכת עם ההגדרות בגלל תוכנה שהיא באה יחד עם הכרטיס
לגבי הCLONE אמרתי אצל כל דרייבר וכל כרטיס מסך ההגדרות משתנות כך שאת הכיוון של הFULLSCREEN נתתי לך כל השאר זה עבודה שלך...
תגיד בסוף אם אתה רואה כבר כתוביות בטלויזיה או לא????
לגבי הCLONE אמרתי אצל כל דרייבר וכל כרטיס מסך ההגדרות משתנות כך שאת הכיוון של הFULLSCREEN נתתי לך כל השאר זה עבודה שלך...
תגיד בסוף אם אתה רואה כבר כתוביות בטלויזיה או לא????

1.20-7E-1W-7W
-
hammer29
- אחלה חבר

-
hammer29
- אחלה חבר