לכל בעלי ה DREAMBOX שמחפשים שלט לומד
- EB1000
- אחלה חבר

לאחר נסיונות שווא ללמד את השלט הלומד שהגיע עם הרסיבר YAMAHA שלי. התחלתי לקרוא בפורומים שונים, הן של הדרימבוקס והן של שלטים לומדים.
גיליתי שיש אינסוף תלונות על כך שהקודים של השלט של הדרימבוקס מאד לא סטנדרטים. אפילו השלט הטוב ביותר של PHILIPS לא מצליח ללמוד אותם!
לבסוף מצאתי את השלט היחיד כרגע בשוק שכן תומך בדרימבוקס. מה שטוב בשלט הזה שניתן להוריד את הקודים לדרימבוקס ישר מהאינטרנט עם התוכנה של השלט.
הבעיה היחידה שזה שלט מאד לא נוח ולא פשוט להפעלה. לא הייתי חושב לקנות אותו אם לא הבעיה בדרימבוקס. נראה שיקח לי זמן להתרגל אליו.
ניתן להשיג אותו בארץ במחיר של 900 שח. היתרון שהוא מסוגל ללמוד הכל.
אם להפעיל את הדרימבוקס עי שלט לומד לא נחוץ לכם, אז לא מומלץ לקנות את השלט הזה.
אני אישית לא מסוגל להתמודד עם יותר משלט אחד.
גיליתי שיש אינסוף תלונות על כך שהקודים של השלט של הדרימבוקס מאד לא סטנדרטים. אפילו השלט הטוב ביותר של PHILIPS לא מצליח ללמוד אותם!
לבסוף מצאתי את השלט היחיד כרגע בשוק שכן תומך בדרימבוקס. מה שטוב בשלט הזה שניתן להוריד את הקודים לדרימבוקס ישר מהאינטרנט עם התוכנה של השלט.
הבעיה היחידה שזה שלט מאד לא נוח ולא פשוט להפעלה. לא הייתי חושב לקנות אותו אם לא הבעיה בדרימבוקס. נראה שיקח לי זמן להתרגל אליו.
ניתן להשיג אותו בארץ במחיר של 900 שח. היתרון שהוא מסוגל ללמוד הכל.
אם להפעיל את הדרימבוקס עי שלט לומד לא נחוץ לכם, אז לא מומלץ לקנות את השלט הזה.
אני אישית לא מסוגל להתמודד עם יותר משלט אחד.
The more I see People the more like Pigs..
- Zacky
-
sathack
- תותח על

- Zacky
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
- EB1000
- אחלה חבר

- EB1000
- אחלה חבר

אין בעיה, זה קובץ שניתן להתקין עי הכפתור הכחול.
ראשית אזהרה: הקובץ משנה לגמרי את התנהגות השלט של הדרימון. אם אני מבין נכון הוא מחליף את הקובץ rcdm5xxx.xml שנמצא ב share/tuxbox/enigma/resources
לכן רצוי לבצע גיבוי לכל הקבצים הקשורים לקודים של השלט לפני ההתקנה כדי שתוכלו לחזור חזרה.
אם אין ברשותכם שלט ל DM7000 או שלט לומד עם קודים ל שלט של ה 7000, אז אין לבצע את ההתקנה, כי זה רק יקלקל את ההגדרות לשלט של הדרימון.
עכשיו הוראות ההתקנה:
לחצו על הכפתור הכחול.
בחרו ב ADDONS ואז DOWNLOAD AND INSTALL תרדו עד הסוף ותבחרו ב UPDATES
תבחרו ב FERNBERDIENUNG DB 7000
ותאשרו את ההתקנה. צאו מהתפריט עי EXIT
תבצעו איתחול ל דרימון (ניתן ללחוץ על כפתור ה POWER ולהחזיק מספר שניות עד להופעת תפריט SHUTDOWN)
זהו, לאחר שהדרימון יאותחל, הוא יהיה מתוכנת להגיב לשלט של ה 7000.
אפשר כמובן לערוך ידנית את הקובץ rcdm5xxx.xml כדי לשנות את פעולות של כפתורים.
לדוגמא (ללא קשר ל 7000) אפשר לשנות את פעולת כפתור ה MUTE של שלט הדרימון לכפתור בחירת פס קול:
תשנו את קוד והתמונה ל MUTE ן AUDIO כדי שיראו כך:
<key name="mute" code="26" picture="key.10" />
<key name="audio" code="0c" picture="key.31" />
פשוט להחליף את הפרמטרים בינהם.
נתקלתי באחד מהפורומים לשלטים (REMOTE CENTRAL) רשימה המפרטת את הפעולות של כל הקודים לשלט של הדרימבוקס 7000 ואת תאור התמונה של כל KEY. אני העלה את זה לכאן כשאמצא את זה שוב.
ראשית אזהרה: הקובץ משנה לגמרי את התנהגות השלט של הדרימון. אם אני מבין נכון הוא מחליף את הקובץ rcdm5xxx.xml שנמצא ב share/tuxbox/enigma/resources
לכן רצוי לבצע גיבוי לכל הקבצים הקשורים לקודים של השלט לפני ההתקנה כדי שתוכלו לחזור חזרה.
אם אין ברשותכם שלט ל DM7000 או שלט לומד עם קודים ל שלט של ה 7000, אז אין לבצע את ההתקנה, כי זה רק יקלקל את ההגדרות לשלט של הדרימון.
עכשיו הוראות ההתקנה:
לחצו על הכפתור הכחול.
בחרו ב ADDONS ואז DOWNLOAD AND INSTALL תרדו עד הסוף ותבחרו ב UPDATES
תבחרו ב FERNBERDIENUNG DB 7000
ותאשרו את ההתקנה. צאו מהתפריט עי EXIT
תבצעו איתחול ל דרימון (ניתן ללחוץ על כפתור ה POWER ולהחזיק מספר שניות עד להופעת תפריט SHUTDOWN)
זהו, לאחר שהדרימון יאותחל, הוא יהיה מתוכנת להגיב לשלט של ה 7000.
אפשר כמובן לערוך ידנית את הקובץ rcdm5xxx.xml כדי לשנות את פעולות של כפתורים.
לדוגמא (ללא קשר ל 7000) אפשר לשנות את פעולת כפתור ה MUTE של שלט הדרימון לכפתור בחירת פס קול:
תשנו את קוד והתמונה ל MUTE ן AUDIO כדי שיראו כך:
<key name="mute" code="26" picture="key.10" />
<key name="audio" code="0c" picture="key.31" />
פשוט להחליף את הפרמטרים בינהם.
נתקלתי באחד מהפורומים לשלטים (REMOTE CENTRAL) רשימה המפרטת את הפעולות של כל הקודים לשלט של הדרימבוקס 7000 ואת תאור התמונה של כל KEY. אני העלה את זה לכאן כשאמצא את זה שוב.
The more I see People the more like Pigs..
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר: