טוב לדעת שהמפצל מתאים לתחום התדרים.
אולי לא הייתי ברור אז - בעקרון יש לי כבל נפרד ללווין וכבל נפרד לאנטנת עידן פלוס -בכל מקרה, הרי יש לך גם לווין, אז למה אתה לא משלב את עידן על הכבל שלו במקום?
לכן ברור שלפחות בשלב זה בכדי לנסות לאתר את הבעיה כדאי לעבוד בנפרד בכדי שלא נחשוד באיזה קומביינר וכו
אבל בארון התקשורת אני משלב עם הדיפלקסר הנל את הכבל מהאנטנה עם הכבלים - רק נציין שגם בלי השילוב הזה (כלומר כבל ישיר מהאנטנה לטלויזיה) יש את אותן בעיות קליטה של עידן פלוס. למה אני משלב עם הכבלים? כי יש לי גם טיונר כבלים בטלויזיה וישנם כמה ערוצים נחמדים שפתוחים בכבלים ולמעשה כשאני בוחר את הטיונר של הכבלים אני מקבל את הערוצים הפתוחים בכבלים וגם את הערוצים של עידן פלוס - מדובר אכן על הערוצים של עידן פלוס מכיוון שאם אני מנתק את האנטנה הם נעלמים. כנראה בגלל שהתחומים חופפים אז ניתן לראות גם וגם. אין לי כרטיס של הכבלים ולא מתכוון להשתמש בכרטיס אף על פי שנראה שיש אפשרות כזו בטלויזיה.
דרך אגב - הקישור שנתת בפוסט קודם לא תקין.
Sys_Admin,
אם כפי שאתה מתאר, המצב בשטח הוא שבחלק ניכר מהאזורים לא ניתן לקלוט עידן פלוס באמצעות אנטנה רגילה על הגג, אזי יש מצב שמישהו ישלם בראשו כל כך. אני לא נאיבי ומתכוון לכל מילה - עם כל הבלגן ששורר במדינה - לא יתכן שהמדינה תכריז על פרוייקט ואנשים יצטיידו בממירים וכו ואחר כך יתברר להם שכל העסק הזה לא עובד בכלל. הכל בהנחה שהמצב הזה פתיר באמצעים טכנולוגים כמו הוספת משדרים, הגברת הספק וכו. אבל ההתרשמות שלי היא דווקא שמרבית החברים בפורום לא נדרשים לתוספת מגבר וכו - כפי שציין כאן גם גלובל, אנטנה על הגג אמורה להיות די והותר. שידורים כאלו אפילו אמורים להקלט מתוך הבית עם אנטנות קטנות או אפילו עם סמארטפונים. כך שאם אכן יתברר שאתה צודק אנסה לקבל תשובות ברורות מידי הממונים על הפרויקט ולא מידי נציגי המוקד שהמכסימום שיכולים להגיד שזה בחינם ואין מה להתלונן...
גלובל,
לא ידוע לי על צורך במתאם - כבל RG-6 מתחבר ישר לאנטנה עם מחבר F - יש קישור לסוג האנטנה באחד הפוסטים הקודמים שלי כאן - אם צריך להוסיף משהו אשמח לדעתהאם לאנטנה שלך יש מתאם 300 ל-75 אוהם ? איך מתבצע החיבור של הכבל RG-6 לאנטנה ? האם יש מחבר F באנטנה ?
זה יתכן מכיוון שהבעיות מתחילות בעיקר בשעות הערב - אולי יש פעילות מסוימת שמפריעהיתכן שיש לך הפרעת קשר באיזור , תחנת מוניות , או שידור קשר מוטורולה למשל של המשטרה או מד"א שמשדר בתחום דומה