לגביי הפריזים
-
yoyo33
- חבר פורום

לגביי הפריזים
יש לי שיתוף מעולה היו לי פריזים והרבה לאחר התייעצות עם מומחים בתחום וזאת המגמה של כולם אותה תשובה 30 מגה אינטרנט מינימום וטלויזיה עם זמן תגובה טוב זאת אומרת 2m עכשיו מומלץ ע"י כולם led או lcd וכמובן full hd לאחר שהקשבתי להם רכשתי טלויזיה led 42 full hd עם זמן תגובה 2m והריי זה פלא אין פריזים האיכות של התמונה השתפרה לא רק בערוצי הhd אלה גם בערוצים הרגילים ממש איכות חדה העלתי כמובן את המהירות האינטרנט שלי ל30 בהוט כמובן באמת יש שיפור אדיר בתודה ג'ו
- mola10
- תותח על

Re: לגביי הפריזים
היה לי שיתוף עם 2.5 מגה על תשתית הוט
טלוויזיה טושיבה
כשהשיתוף היה טוב לא היו פריזים ולא כלום(מלבד פריזים קלים בחבילה שקשה לשתף)
טלוויזיה טושיבה
כשהשיתוף היה טוב לא היו פריזים ולא כלום(מלבד פריזים קלים בחבילה שקשה לשתף)
-
yoyo33
- חבר פורום

-
avishafrir64
- חבר פורום

מה הקשר בין פריזים לסוג מסך ????????
נערך לאחרונה על ידי avishafrir64 ב 21 מרץ 2013, 03:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
shraga007
- חבר ותיק

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
חבל שלא אמרו לך להחליף את המכונת כביסה - היית גם רואה תמונה נקייה...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
yoyo33
- חבר פורום

אתה מזלזל באנשים וזה לא יפה י.א וזה לא שטויות עובדה ודרך אגב אמרו לי שאתה כזה וגובה מחירים מופרזים על שיתוף שעולה 500 שקל כל החבילות הם צדקו ב100% תסיר אותי ותמחק את כל ההודעות שלי אני חוזר לקבוצת הלווינים הישראלי בפייסבוק שם לפחות נותנים כבוד ולא נוכלים יאללה גועל נפש
-
anutk
- חבר פורום

מה אתה מבלבל את המח אין שום קשר לטלויזיה המצחיקה שלך לבין פריזים יש לי פיליפס 55 לד שעולה על הטלויזיה שלך בכמה דרגות ויש פריזים אתה או ליצן או מנסה להרגיז אנשים בפורום לך לפיסבוק תבלבל שם את המח
-
benykatz1
- חבר פורום

ענקקקקק!!!!!!!!י א כתב:חבל שלא אמרו לך להחליף את המכונת כביסה - היית גם רואה תמונה נקייה...
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
-
yoyo33
- חבר פורום

תצחקו אבל מעניין שאני קולט ב3 לווינים ניילסט וגם עמוס וגם הוט בירד את כל הערוצים ואמממ שילמתי לא משנה כמה כולל בונוס את כל ערוצי יס פתוחים יגידו לי שאני גונב אבל הם גונבים מאנשים כל יום וגניבה זה גנבה או מהארץ או מחו"ל אתם רואים אותו תוכן אז זה אותו דבר שאתה גונב מהארץ דין מאה כדין פרוטה אתה יודע למה יש פריזים זה קשור למהירות תגובה של הטלויזיה שלך גם ביס יש פריזים וגם בהוט לא חשבת למה? זה לא מעניין אותך גם בהוט הכיוון לקוי גם הם עובדים על צלחת? גם ביס הכיוון לקוי? וזה עובדתי שגם האינטרנט גורם משפיע למה כי זה שיתוף דרך איפה השיתוף בדיוק? דרך מה? ברור שדרך האינטרנט!! הוא שואב את האיכות של הערוץ דרך האינטרנט! אני אומנם חדש בעולם הזה אבל המעניין ששמעתי ליעוץ וואלה הערוצים רצים לי חלק מעניין מאוד למה טוב אני אחליף את המכונת כביסה אבל אם אני אשים את כל הלווינים יפתחו לי את כל ערוצי התשלום ב500 שקל אז מה אני לא פראייר לשלם מאות גנב? תקראו לי איך שאתם רוצים מצידי שיחסמו אותי ומעניין אנשים עם 20 הודעות שנראים חדשים מגיבים לי במקצועיות זאת אומרת שאתם חדשים בעולם הזה ואם אני לא טועה זה המנהל תמשיך לצחוק אבל לא עליי על טיפשים
- deepspace
- תותח על

איך קרה שכל האנשים שלא שמעו על פיסוק מעולם, התנקזו כולם לאותו פורום?
קשה לקרוא את דבריך, חביבי.
קשה לקרוא את דבריך, חביבי.
-
benykatz1
- חבר פורום

שמע, אתה ענק!!yoyo33 כתב:תצחקו אבל מעניין שאני קולט ב3 לווינים ניילסט וגם עמוס וגם הוט בירד את כל הערוצים ואמממ שילמתי לא משנה כמה כולל בונוס את כל ערוצי יס פתוחים יגידו לי שאני גונב אבל הם גונבים מאנשים כל יום וגניבה זה גנבה או מהארץ או מחו"ל אתם רואים אותו תוכן אז זה אותו דבר שאתה גונב מהארץ דין מאה כדין פרוטה אתה יודע למה יש פריזים זה קשור למהירות תגובה של הטלויזיה שלך גם ביס יש פריזים וגם בהוט לא חשבת למה? זה לא מעניין אותך גם בהוט הכיוון לקוי גם הם עובדים על צלחת? גם ביס הכיוון לקוי? וזה עובדתי שגם האינטרנט גורם משפיע למה כי זה שיתוף דרך איפה השיתוף בדיוק? דרך מה? ברור שדרך האינטרנט!! הוא שואב את האיכות של הערוץ דרך האינטרנט! אני אומנם חדש בעולם הזה אבל המעניין ששמעתי ליעוץ וואלה הערוצים רצים לי חלק מעניין מאוד למה טוב אני אחליף את המכונת כביסה אבל אם אני אשים את כל הלווינים יפתחו לי את כל ערוצי התשלום ב500 שקל אז מה אני לא פראייר לשלם מאות גנב? תקראו לי איך שאתם רוצים מצידי שיחסמו אותי ומעניין אנשים עם 20 הודעות שנראים חדשים מגיבים לי במקצועיות זאת אומרת שאתם חדשים בעולם הזה ואם אני לא טועה זה המנהל תמשיך לצחוק אבל לא עליי על טיפשים
אגב, החלפת גם את הדוד שמש?
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
-
צור .א
- תותח על

-
anutk
- חבר פורום

לפי דעתי כל הפריזים הם כתוצאה משיתופים לא טובים אבל אין מה לעשות כשמחברים אותך לשיתוף הכל עובד מצוין אחרי שהם לוקחים את הכסף הכל מתחרבן אחרי יום או יומיים במיוחד השיתוף היווני הוא על הפנים אבל נלמד לקח לפעמים הבאות
והקשקשן עם הטלויזיה המיוחדת שלו שיפסיק לבלבל את המח
לפחות הוא העלה את הנושא הזה וזה גם טוב
והקשקשן עם הטלויזיה המיוחדת שלו שיפסיק לבלבל את המח
- yossid
- תותח על

לפי דעתי אתה דומה לו
רק את כמות ההודעות המטופשות שלו
בברכת
חג שמח
יוסי
הוא לא העלה דבר טובanutk כתב: והקשקשן עם הטלויזיה המיוחדת שלו שיפסיק לבלבל את המח
רק את כמות ההודעות המטופשות שלו
בברכת
חג שמח
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
anutk
- חבר פורום