לגביי הפריזים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

לגביי הפריזים

שליחה על ידי yoyo33 »

יש לי שיתוף מעולה היו לי פריזים והרבה לאחר התייעצות עם מומחים בתחום וזאת המגמה של כולם אותה תשובה 30 מגה אינטרנט מינימום וטלויזיה עם זמן תגובה טוב זאת אומרת 2m עכשיו מומלץ ע"י כולם led או lcd וכמובן full hd לאחר שהקשבתי להם רכשתי טלויזיה led 42 full hd עם זמן תגובה 2m והריי זה פלא אין פריזים האיכות של התמונה השתפרה לא רק בערוצי הhd אלה גם בערוצים הרגילים ממש איכות חדה העלתי כמובן את המהירות האינטרנט שלי ל30 בהוט כמובן באמת יש שיפור אדיר בתודה ג'ו
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

Re: לגביי הפריזים

שליחה על ידי mola10 »

היה לי שיתוף עם 2.5 מגה על תשתית הוט
טלוויזיה טושיבה
כשהשיתוף היה טוב לא היו פריזים ולא כלום(מלבד פריזים קלים בחבילה שקשה לשתף)
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yoyo33 »

אז שזהו אין לי אפילו פריזים קלים !!
avishafrir64
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי avishafrir64 »

מה הקשר בין פריזים לסוג מסך ????????
נערך לאחרונה על ידי avishafrir64 ב 21 מרץ 2013, 03:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
shraga007
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי shraga007 »

אחד הקטעים הגדולים.
מה הקשר בין פריזים למסך?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חבל שלא אמרו לך להחליף את המכונת כביסה - היית גם רואה תמונה נקייה...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yoyo33 »

אתה מזלזל באנשים וזה לא יפה י.א וזה לא שטויות עובדה ודרך אגב אמרו לי שאתה כזה וגובה מחירים מופרזים על שיתוף שעולה 500 שקל כל החבילות הם צדקו ב100% תסיר אותי ותמחק את כל ההודעות שלי אני חוזר לקבוצת הלווינים הישראלי בפייסבוק שם לפחות נותנים כבוד ולא נוכלים יאללה גועל נפש
anutk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי anutk »

מה אתה מבלבל את המח אין שום קשר לטלויזיה המצחיקה שלך לבין פריזים יש לי פיליפס 55 לד שעולה על הטלויזיה שלך בכמה דרגות ויש פריזים אתה או ליצן או מנסה להרגיז אנשים בפורום לך לפיסבוק תבלבל שם את המח
benykatz1
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי benykatz1 »

י א כתב:חבל שלא אמרו לך להחליף את המכונת כביסה - היית גם רואה תמונה נקייה...
ענקקקקק!!!!!!!! [מנגן]
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yoyo33 »

תצחקו אבל מעניין שאני קולט ב3 לווינים ניילסט וגם עמוס וגם הוט בירד את כל הערוצים ואמממ שילמתי לא משנה כמה כולל בונוס את כל ערוצי יס פתוחים יגידו לי שאני גונב אבל הם גונבים מאנשים כל יום וגניבה זה גנבה או מהארץ או מחו"ל אתם רואים אותו תוכן אז זה אותו דבר שאתה גונב מהארץ דין מאה כדין פרוטה אתה יודע למה יש פריזים זה קשור למהירות תגובה של הטלויזיה שלך גם ביס יש פריזים וגם בהוט לא חשבת למה? זה לא מעניין אותך גם בהוט הכיוון לקוי גם הם עובדים על צלחת? גם ביס הכיוון לקוי? וזה עובדתי שגם האינטרנט גורם משפיע למה כי זה שיתוף דרך איפה השיתוף בדיוק? דרך מה? ברור שדרך האינטרנט!! הוא שואב את האיכות של הערוץ דרך האינטרנט! אני אומנם חדש בעולם הזה אבל המעניין ששמעתי ליעוץ וואלה הערוצים רצים לי חלק מעניין מאוד למה טוב אני אחליף את המכונת כביסה אבל אם אני אשים את כל הלווינים יפתחו לי את כל ערוצי התשלום ב500 שקל אז מה אני לא פראייר לשלם מאות גנב? תקראו לי איך שאתם רוצים מצידי שיחסמו אותי ומעניין אנשים עם 20 הודעות שנראים חדשים מגיבים לי במקצועיות זאת אומרת שאתם חדשים בעולם הזה ואם אני לא טועה זה המנהל תמשיך לצחוק אבל לא עליי על טיפשים
סמל אישי של משתמש
deepspace
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deepspace »

איך קרה שכל האנשים שלא שמעו על פיסוק מעולם, התנקזו כולם לאותו פורום?
קשה לקרוא את דבריך, חביבי.
benykatz1
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי benykatz1 »

yoyo33 כתב:תצחקו אבל מעניין שאני קולט ב3 לווינים ניילסט וגם עמוס וגם הוט בירד את כל הערוצים ואמממ שילמתי לא משנה כמה כולל בונוס את כל ערוצי יס פתוחים יגידו לי שאני גונב אבל הם גונבים מאנשים כל יום וגניבה זה גנבה או מהארץ או מחו"ל אתם רואים אותו תוכן אז זה אותו דבר שאתה גונב מהארץ דין מאה כדין פרוטה אתה יודע למה יש פריזים זה קשור למהירות תגובה של הטלויזיה שלך גם ביס יש פריזים וגם בהוט לא חשבת למה? זה לא מעניין אותך גם בהוט הכיוון לקוי גם הם עובדים על צלחת? גם ביס הכיוון לקוי? וזה עובדתי שגם האינטרנט גורם משפיע למה כי זה שיתוף דרך איפה השיתוף בדיוק? דרך מה? ברור שדרך האינטרנט!! הוא שואב את האיכות של הערוץ דרך האינטרנט! אני אומנם חדש בעולם הזה אבל המעניין ששמעתי ליעוץ וואלה הערוצים רצים לי חלק מעניין מאוד למה טוב אני אחליף את המכונת כביסה אבל אם אני אשים את כל הלווינים יפתחו לי את כל ערוצי התשלום ב500 שקל אז מה אני לא פראייר לשלם מאות גנב? תקראו לי איך שאתם רוצים מצידי שיחסמו אותי ומעניין אנשים עם 20 הודעות שנראים חדשים מגיבים לי במקצועיות זאת אומרת שאתם חדשים בעולם הזה ואם אני לא טועה זה המנהל תמשיך לצחוק אבל לא עליי על טיפשים
שמע, אתה ענק!!
אגב, החלפת גם את הדוד שמש? [מנגן]
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

:lol: :lol: מי צריך סימני פיסוק? אולי יש לאצבעות מהירות גבוהה יותר מהמוח ...
anutk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי anutk »

לפי דעתי כל הפריזים הם כתוצאה משיתופים לא טובים אבל אין מה לעשות כשמחברים אותך לשיתוף הכל עובד מצוין אחרי שהם לוקחים את הכסף הכל מתחרבן אחרי יום או יומיים במיוחד השיתוף היווני הוא על הפנים אבל נלמד לקח לפעמים הבאות
והקשקשן עם הטלויזיה המיוחדת שלו שיפסיק לבלבל את המח
לפחות הוא העלה את הנושא הזה וזה גם טוב
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

לפי דעתי אתה דומה לו
anutk כתב: והקשקשן עם הטלויזיה המיוחדת שלו שיפסיק לבלבל את המח
לפחות הוא העלה את הנושא הזה וזה גם טוב
הוא לא העלה דבר טוב