30W מדוע רק ניקלטים רק חלק מהתדרים???

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
guysat
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי guysat »

שלום יש צלחת בקוטר 180 המורכבת על גב ממונע כל תחנות בלוינים ניקלטים מצוין חוץ מ-30 W
אני לא מצליח ליקלוט אפילו תדר אחד מהחבילה של TV CBO עם זאת ניקלטים תדרים אחרים בלויין זה.
מדוע???????? :( :( :(
סמל אישי של משתמש
karpada
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי karpada »

אז ככה:
גם לי היה בדיוק כפי שאתה מתאר , קלטתי רק תדרים של D+ ולא של TVCABO. אחרי כוון עדין אני קולט היום את רובם של התדרים הללו הסיבות:
1. לוונים בשולי חגורת CLARCK (במקום שלנו לצורך העניין) קשים יותר לכוון ונוטים יותר לצאת מעט מהקשת התיאורטית מה שמקטין את סיכוי הקליטה של תדרים חלשים יותר.
2. עוצמת השדור של תדרי TV CABO נמוכה יותר מחלק מתדרי D+ ולכן הכסוי שלהם פחות טוב.

תעשה כוון מחדש על ידי מתקין אמין והכל יסתדר לדעתי.
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

אולי במקרה זה עדיף צלחת קבועה לקליטה טובה יותר או שגם עם ממונעת ניתן להגיע לתוצאות טובות לא פחות
סמל אישי של משתמש
guysat
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי guysat »

תודה על התגובות אני ארכיב צלחת קבועה ככל הנראה תודה.
bennykoo2003
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bennykoo2003 »

החבילות משודרות משני לווינים - היספסאט C והיספסאט D
D+ משודר מהיספאסט D שיש לו אלומה ממש על ישראל ולכן אין בעיה לקלוט אותו גם עם צלחת קטנה יותר
CABO משדרים על היספסאט C ואנחנו בשולי האלומה. אין שום בעיה לקלוט את כל ערוצי CABO בצלחת 1.8 מטר ו LNB עם ספרת רעש של 0.3 (אינוואקום למשל)
בני
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מניסיון - אין כל צורך ליעד לכך צלחת קבועה נוספת....אם הצלחת הממונעת מותקנת היטב, במדויק ועם lnb יעיל ופלאנצ` תואם אתה אמור לקבל את tv cabo מעולה! יש כאן מספיק עדים לכך... |כן|
100עכוז
Bean
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי Bean »

כל עוד אין הפרעות מכ"מ [לשון]
סמל אישי של משתמש
guysat
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי guysat »

אם כך הבעיה אצלי כנראה הוא המיקום של הצלחת מכיוון שהיא ממוקמת במקום די מוגבל (יש עצים ),
בנוסף לכך היספאסאט הוא גבולי מכיוון שהצלחת מוסתרת קצת מהבית של השכן ולכן מתקבלות רק חלק מהתחנות 30W כמו טקילה ועוד כמה בודדים .

:( :( :(
שלח תגובה