כרטיס DVB למחשב
-
- אחלה חבר
-
- חבר ותיק
אני לא מחבר לשני ממירים. אני משתמש עם ממיר אחד עבור חיבור זה. אני מעביר את המחשב הנייד עם הכרטיס הלווין על פי הצורך בין החדרים.
אני מחבר את הדייסיק לצלחת לווין. מהדייסיק אני מפצל לכל החדרים ע"י מפצל.
האם מותר לפצל אחרי הדייסיק? (לשימוש של ממיר אחד בלבד).
האם השידור בין הדייסיק לכרטיס לויין יעבוד טוב עקב המפצל?
אני מחבר את הדייסיק לצלחת לווין. מהדייסיק אני מפצל לכל החדרים ע"י מפצל.
האם מותר לפצל אחרי הדייסיק? (לשימוש של ממיר אחד בלבד).
האם השידור בין הדייסיק לכרטיס לויין יעבוד טוב עקב המפצל?
-
- אחלה חבר
-
- חבר ותיק
-
- חבר ותיק
-
- אחלה חבר
-
- חבר פורום
ליאור שלום
יש לי כרטיס 3600 USB, בגדול הוא עובד טוב, אך לא מספיק מהיר.
יש לי גם כרטיס 3200 + CAM הוא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
הכרטיסים מותקנים על 2 מחשבים שונים עם אותה קונפיגורציה P4 2.2 Cor2Duo 2GB
כרטיס ה 3200 בעל תגובות יותר מהירות וחלקות.
את הבעיות בכרטיס ה USB אתה מתחיל לראות כאשר אתה מקליט, מה שלא קורה ב 3200
ה 3200 אמנם קצת מחמם את המארז אבל דאגתי לאוורור טוב.
אני משתמש במחשב כ Media Center עובד באופן מלא עם שלט בלבד
על המחשב עם ה 3600 אני עובד עם Media Portal, תוכנה קצת בעיתית נתקעת לפעמים.
על המחשב עם ה 3200 אני עובד עם SAGETV, כמובן שזאת התוכנה הטובה ביותר למדיה סנטר עם כרטיס לווין, במיוחד שהיא יודעת לעבוד עם אמולטורים (לא פחות חשוב).
אחת הסיבות שקניתי גם את ה 3200 היא ש SAGATV אינה מזהה את ה 3600 בתור כרטיס לווין אלה בתור כרטיס DVB-T מה שלא עוזר.
כרטיס 3600 עדין חדש בשוק ולא כל התוכנות תומכות בו באופן מלא.
המלצה שלי היא כרטיס PCI ולא USB !!! באופן חד משמעי.
יש לי כרטיס 3600 USB, בגדול הוא עובד טוב, אך לא מספיק מהיר.
יש לי גם כרטיס 3200 + CAM הוא הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
הכרטיסים מותקנים על 2 מחשבים שונים עם אותה קונפיגורציה P4 2.2 Cor2Duo 2GB
כרטיס ה 3200 בעל תגובות יותר מהירות וחלקות.
את הבעיות בכרטיס ה USB אתה מתחיל לראות כאשר אתה מקליט, מה שלא קורה ב 3200
ה 3200 אמנם קצת מחמם את המארז אבל דאגתי לאוורור טוב.
אני משתמש במחשב כ Media Center עובד באופן מלא עם שלט בלבד
על המחשב עם ה 3600 אני עובד עם Media Portal, תוכנה קצת בעיתית נתקעת לפעמים.
על המחשב עם ה 3200 אני עובד עם SAGETV, כמובן שזאת התוכנה הטובה ביותר למדיה סנטר עם כרטיס לווין, במיוחד שהיא יודעת לעבוד עם אמולטורים (לא פחות חשוב).
אחת הסיבות שקניתי גם את ה 3200 היא ש SAGATV אינה מזהה את ה 3600 בתור כרטיס לווין אלה בתור כרטיס DVB-T מה שלא עוזר.
כרטיס 3600 עדין חדש בשוק ולא כל התוכנות תומכות בו באופן מלא.
המלצה שלי היא כרטיס PCI ולא USB !!! באופן חד משמעי.
-
- חבר ותיק
-
- חבר פורום
הבעיה שהייתה לי עם הדייסיק ל 3600 לא הייתה שייכת לסוג שלו.
הממיר הזה לא מעביר מספיק זרם לדייסיק/LNB ולכן יש לך בעיות.
הפיתרון היה לפני שהיה לי הכרטיס 3200 הוא
לסגור לחלוטין את העברת הזרם מהכרטיס 3600 לדייסיק/LNB עם מנחת ולתת שנאי מתח ישיר לכבל המוביל לדייסיק/LNB דרך מחבר פיצול, זה הפיתרון היצירתי שלי לבעיה שהיתה לי (זה כבר עובד כך יותר מחצי שנה).
בכל מקרה בעיה זו נפתרה כאשר קניתי את ה 3200 שמספק מתח מספיק חזק עבור הדייסיק/LNB.
עם כל הנוחות של USB לא מתחמם יותר מידי, מגיע עם שלט (שלא השתמשתי בו לעולם), חיבור חיצוני ללא צורך בפתיחת המחשב להתקנתו, לא דורש PCI פנוי במחשב ואפשר להתקינו גם במארזים סופר מיני עם כניסת USB2...
עם כל היתרונות הללו עדין אני מדגיש ואומר תקנו רק כרטיסי PCI !!!
כי עדין הכרטיס הזה (3600) בחיתולים ויש לו עוד הרבה לעבור, מבעיות מעבר ערוצים איטי, עומס בזמן הקלטה, במיוחד ב HD, קטיעות וריצודים בהקלטות (ועם המון סוגי קודקים), תקיעות (פתאום אין תקשורת בין המחשב ל ממיר), עדיין אין מספיק תוכנות שתומכות בכרטיס הזה (יכול להיות שאני ינסה את מזלי ב תוכנת MyThTV העובדת תחת לינוקס אומרים שהיא מאוד יציבה, אני צריך לברר באם יש לה תמיכה בעברית) ובעיות בהזנת חשמל לדייסיק/LNB (גם שחברתי אותו ישירות ל LNB עדין המתח ביציאה היה נמוך מהצריכה של ה LNB).
לקח לי המון המון זמן "לייצב" את ה מחשב עם ה 3600 שיעבוד כמו שצריך ולא יתקע (עדיין מידי פעם הוא עושה לי שרירים).
ואם יש לך את האפשרות לשים את היד על כרטיס SkyStar אפילו טוב יותר, רק שבארץ המחיר שלו מוגזם, אם תמצא אותו במחיר סביר אולי אפילו אשתתף בקניה ואקנה אחד גם לעצמי.
שנה טובה וחג שמח לכל בית ישראל
SKR
הממיר הזה לא מעביר מספיק זרם לדייסיק/LNB ולכן יש לך בעיות.
הפיתרון היה לפני שהיה לי הכרטיס 3200 הוא
לסגור לחלוטין את העברת הזרם מהכרטיס 3600 לדייסיק/LNB עם מנחת ולתת שנאי מתח ישיר לכבל המוביל לדייסיק/LNB דרך מחבר פיצול, זה הפיתרון היצירתי שלי לבעיה שהיתה לי (זה כבר עובד כך יותר מחצי שנה).
בכל מקרה בעיה זו נפתרה כאשר קניתי את ה 3200 שמספק מתח מספיק חזק עבור הדייסיק/LNB.
עם כל הנוחות של USB לא מתחמם יותר מידי, מגיע עם שלט (שלא השתמשתי בו לעולם), חיבור חיצוני ללא צורך בפתיחת המחשב להתקנתו, לא דורש PCI פנוי במחשב ואפשר להתקינו גם במארזים סופר מיני עם כניסת USB2...
עם כל היתרונות הללו עדין אני מדגיש ואומר תקנו רק כרטיסי PCI !!!
כי עדין הכרטיס הזה (3600) בחיתולים ויש לו עוד הרבה לעבור, מבעיות מעבר ערוצים איטי, עומס בזמן הקלטה, במיוחד ב HD, קטיעות וריצודים בהקלטות (ועם המון סוגי קודקים), תקיעות (פתאום אין תקשורת בין המחשב ל ממיר), עדיין אין מספיק תוכנות שתומכות בכרטיס הזה (יכול להיות שאני ינסה את מזלי ב תוכנת MyThTV העובדת תחת לינוקס אומרים שהיא מאוד יציבה, אני צריך לברר באם יש לה תמיכה בעברית) ובעיות בהזנת חשמל לדייסיק/LNB (גם שחברתי אותו ישירות ל LNB עדין המתח ביציאה היה נמוך מהצריכה של ה LNB).
לקח לי המון המון זמן "לייצב" את ה מחשב עם ה 3600 שיעבוד כמו שצריך ולא יתקע (עדיין מידי פעם הוא עושה לי שרירים).
ואם יש לך את האפשרות לשים את היד על כרטיס SkyStar אפילו טוב יותר, רק שבארץ המחיר שלו מוגזם, אם תמצא אותו במחיר סביר אולי אפילו אשתתף בקניה ואקנה אחד גם לעצמי.
שנה טובה וחג שמח לכל בית ישראל
SKR
-
- חבר פורום
ראשית דבר למדתי המון דברים חשובים מאוד מהפורום הזה, שעושה עבודה נאמנה ולאורך שנים.
למדתי והתקנתי ועדכנתי את ציוד הלווין שלי ע"פ הנאמר בפורום.
אבל גם את ניסיוני האישי אני רוצה לפרסם פה.
![[דבורה] [דבורה]](./images/smilies/an09.gif)
יכול להיות שאתה (י א מנהל האתר) בין הגורמים המפרסמים או המרוויחים ממכשיר ה 3600 USB,אבל כמו שראית ציינתי גם את המעלות וגם את המגרעות של מכשיר זה, במקרים כמו חיבור למחשב נייד או למארז סופר מיני הכרטיס הזה הוא הרע במיעוטו.
אבל יש לקחת אותו רק באם אין ברירה אחרת, במקרה שיש PCI פנוי במחשב, הרבה הרבה יותר טוב, לקחת כרטיס PCI דוגמת ה 3200 או במקרה הטוב יותר ה SkyStar.
ואומר זאת משהו שיש לו ניסיון פעיל עם 3600 וגם עם 3200, כרטיס ה 3200 עובד טוב יותר.
אינני חושב שהמכשיר תקול (למרות שגם דברים אלו קורים), יכול להיות שדרישות השימוש ותפעול שלי קצת גבוהות מהערכתי הראשונה לכרטיס (עובדה שקניתי אותו והוא עדיין אצלי) ואני שמח מאוד שיש לפחות כמה אנשים שקנו את הכרטיס הזה (3600) ולא נתקלו בשום בעיה ומרוצים, אבל לאחרונה תוך כדי התעניינותי בפורום ראיתי תבניות חוזרת של תקלות, שאנשים (שרכשו) כותבים, משמע שאיני היחיד...
אשמח לדעת ממך בעל הניסיון העשיר יותר עם איזה תוכנות מדיה סנטר הצלחת לעבוד איתו, אני הצלחתי נכון להיום לעבוד איתו יפה רק עם Media Portal. האם ניסית לעבוד איתו גם עם MyThTV תחת לינוקס ? ויותר חשוב מזה האם הצלחת לעבוד איתו עם SAGETV ???
אשמח לקבל תשובות.
חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל
למדתי והתקנתי ועדכנתי את ציוד הלווין שלי ע"פ הנאמר בפורום.
אבל גם את ניסיוני האישי אני רוצה לפרסם פה.
![[דבורה] [דבורה]](./images/smilies/an09.gif)
יכול להיות שאתה (י א מנהל האתר) בין הגורמים המפרסמים או המרוויחים ממכשיר ה 3600 USB,אבל כמו שראית ציינתי גם את המעלות וגם את המגרעות של מכשיר זה, במקרים כמו חיבור למחשב נייד או למארז סופר מיני הכרטיס הזה הוא הרע במיעוטו.
אבל יש לקחת אותו רק באם אין ברירה אחרת, במקרה שיש PCI פנוי במחשב, הרבה הרבה יותר טוב, לקחת כרטיס PCI דוגמת ה 3200 או במקרה הטוב יותר ה SkyStar.
ואומר זאת משהו שיש לו ניסיון פעיל עם 3600 וגם עם 3200, כרטיס ה 3200 עובד טוב יותר.
אינני חושב שהמכשיר תקול (למרות שגם דברים אלו קורים), יכול להיות שדרישות השימוש ותפעול שלי קצת גבוהות מהערכתי הראשונה לכרטיס (עובדה שקניתי אותו והוא עדיין אצלי) ואני שמח מאוד שיש לפחות כמה אנשים שקנו את הכרטיס הזה (3600) ולא נתקלו בשום בעיה ומרוצים, אבל לאחרונה תוך כדי התעניינותי בפורום ראיתי תבניות חוזרת של תקלות, שאנשים (שרכשו) כותבים, משמע שאיני היחיד...
אשמח לדעת ממך בעל הניסיון העשיר יותר עם איזה תוכנות מדיה סנטר הצלחת לעבוד איתו, אני הצלחתי נכון להיום לעבוד איתו יפה רק עם Media Portal. האם ניסית לעבוד איתו גם עם MyThTV תחת לינוקס ? ויותר חשוב מזה האם הצלחת לעבוד איתו עם SAGETV ???
אשמח לקבל תשובות.
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אם לא רציתי לא הייתי נותן לך את הבמה לכתוב כפי שאתה כותב. אז אל תחשוב שזה שאני משווק את ה TT זו הסיבה שאני אומר שה 3600 עובד טוב בניגוד לנסיונך.
לגבי ההבדלים בין 3200 ל 3600 - יש הבדלים קלים, אבל כפי שכבר ציינת יש ל חיבור USB2 חיצוני גם יתרונות וכבודו במקומו עומד.
מבחינת 3200 לעומת SS - אני אישית לא בדקתי את ה SS HD2 אבל מבדיקות מקיפות שעשיתי ל 3200 הוא עובד מעולה. הוא תומך ב SR גבוהה כמו של הערוצים הרוסיים עם 44950 מה שהרבה ממירים וכרטיסי לווין לא עובדים טוב. הוא סורק די מהר ולא נתקלתי בשום ערוץ שעושה לו בעיה.
ה 3200 תומך גם בדייסק פרוטוקול 1.1 מה שמאפשר לעבוד איתו עם דייסק 8 ל 1 ו 10ל1. גם את זה אני אומר מנסיון אישי.
לגבי תוכנות מדיה סנטר - האמת שזה ממש לא עניין אותי ולא התעמקתי בזה.
לגבי ההבדלים בין 3200 ל 3600 - יש הבדלים קלים, אבל כפי שכבר ציינת יש ל חיבור USB2 חיצוני גם יתרונות וכבודו במקומו עומד.
מבחינת 3200 לעומת SS - אני אישית לא בדקתי את ה SS HD2 אבל מבדיקות מקיפות שעשיתי ל 3200 הוא עובד מעולה. הוא תומך ב SR גבוהה כמו של הערוצים הרוסיים עם 44950 מה שהרבה ממירים וכרטיסי לווין לא עובדים טוב. הוא סורק די מהר ולא נתקלתי בשום ערוץ שעושה לו בעיה.
ה 3200 תומך גם בדייסק פרוטוקול 1.1 מה שמאפשר לעבוד איתו עם דייסק 8 ל 1 ו 10ל1. גם את זה אני אומר מנסיון אישי.
לגבי תוכנות מדיה סנטר - האמת שזה ממש לא עניין אותי ולא התעמקתי בזה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- חבר פורום
באם נפגעת באופן אישי לצורת הכתיבה שלי ועוד בתקופת סליחות זאת אני מצטער...
אני לא חושב שאני כותב בצורה מוזרה שדורשת התייחסות מיוחדת, פשוט בכל פעם שמתפרסם משהו על ה TT S2-3600 אתה יוצא להגנתו.
כוונתי היתה להעמיד את הדברים על דיוקם.
כמו שאתה בעצמך כתבת כרטיס ה TT S2-3600 הוא טוב וכבודו במקומו מונח, (אבל כמו שאמרו בפרסומת ההיא) טוב, אבל לא מצויין...לאור נסיוני עם שניהם ה TT-S2-3200 PCI טוב יותר.
עובדה שעדיין לא התייאשתי ממנו אני עדיין מתעקש למצות אותו ולכן הוא עדיין אצלי.
בכל זאת לכל קוראי הפורום אשמח לדעת עם איזה תוכנות מדיה סנטר הצלחתם לעבוד איתו (TT S2-3600 ), האם משהו הצליח לעבוד איתו עם MyThTV תחת לינוקס, או עם SageTV ?
אני יכול להעיד שאם Media Portal הוא עובד.
SKR
אני לא חושב שאני כותב בצורה מוזרה שדורשת התייחסות מיוחדת, פשוט בכל פעם שמתפרסם משהו על ה TT S2-3600 אתה יוצא להגנתו.
כוונתי היתה להעמיד את הדברים על דיוקם.
כמו שאתה בעצמך כתבת כרטיס ה TT S2-3600 הוא טוב וכבודו במקומו מונח, (אבל כמו שאמרו בפרסומת ההיא) טוב, אבל לא מצויין...לאור נסיוני עם שניהם ה TT-S2-3200 PCI טוב יותר.
עובדה שעדיין לא התייאשתי ממנו אני עדיין מתעקש למצות אותו ולכן הוא עדיין אצלי.
בכל זאת לכל קוראי הפורום אשמח לדעת עם איזה תוכנות מדיה סנטר הצלחתם לעבוד איתו (TT S2-3600 ), האם משהו הצליח לעבוד איתו עם MyThTV תחת לינוקס, או עם SageTV ?
אני יכול להעיד שאם Media Portal הוא עובד.
SKR
-
- חבר פורום
אני מסכים איתך לחלוטין הדיוק שלי הוא לא אבסולוטי !.
הוא דיוק של אדם שיש ברשותו את 2 הכרטיסים ויכול להשוות בניהם בצורה הוגנת, אחרי הכול שילמתי עליהם את מיטב כספי, תוצאות ההשוואה מול עיניי ואני מספר אותם לכלל הציבור.
כל אדם רשאי לבחור לאיזה כיוון הוא לוקח את הנאמר פה.
חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל,
SKR
הוא דיוק של אדם שיש ברשותו את 2 הכרטיסים ויכול להשוות בניהם בצורה הוגנת, אחרי הכול שילמתי עליהם את מיטב כספי, תוצאות ההשוואה מול עיניי ואני מספר אותם לכלל הציבור.
כל אדם רשאי לבחור לאיזה כיוון הוא לוקח את הנאמר פה.
חג שמח ושנה טובה לכל בית ישראל,
SKR