איקרי - למה אתה לא שואל את חברי הפורום הזה?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

איקרי - למה אתה לא שואל את חברי הפורום הזה?

שליחה על ידי י א »

איקרי היקר,

בהיאו לידעתי לאחרונה שאתה שואל שאלות בפורום תפוז ואילו את חבריך כאן אתה לא שואל.

זה נראה לי מוזר שכן אני בטוח שהרבה פה ישמחו לעזור לך.

האם יש לך איזו הרגשה רעה כלפי הפורום הזה? אם כן, הייתי שמח לטהר אווירה...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
ikari
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ikari »

יא היקר, אין לי שום בעיה לשאול את האנשים כאן בפורום כל שאלה שהיא. אבל, קודם כל לא חתמתי על אף חוזה מחייב עם הפורום הזה, וגם אם אתה בוחר להתעלם מפורומים אחרים או מאנשים אחרים בפורומים אחרים זה עדיין לא אומר שהם לא קיימים גם מבחינתי. לא פעם ולא פעמיים נתקלתי בתשובות לא לעניין כאן בפורום הזה, מה שלא קרה באף פורום אחרי (תפוז, של tv cabo777). ברור, שהיוצאים מן הכלל לא מעידים על הכלל, הרוב פה ממש עשר ועוזרים ככל יכולתם, אבל אני חושב שהעובדה שאני הולך לפורומים אחרים בכדי לשאול שאלות צריכה לגרום לך לשאול את עצמך ולא אותי מדוע זה קורה, בתור מנהל הפורום. בכל אופן, אני שוב חוזר ואומר, שרוב האנשים כאן הם ממש על הכיפאק ועוזרים כמעט בכל בעיה, אבל יש כאלה עם פתיל קצר שחושבים שהם יודעים הכל, ורק מחפשים אנשים חדשים או כאלה עם ידע מועט בנושא מסוים בכדי לרדת עליהם.
reko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי reko »

אני לא נתקלתי בכזה יחס מאד מעניין

דווקה להפך קיבלתי אתמול עזרה ממש גדולה מאמיגו ואני לא זוכר שהוא ירד עליי שאני לא יודע

הוא נתן לי את כל העזרה ואפילו יותר מכך ועל זה מגיע לו רב תודות ובכלל לכל חברי הפורום [מנגן]

|dance|
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

איקארי,

בפורומים (ישראלים) האחרים הרבה פחות אנשים פעילים ואלה שיכולים לעזור, אז מן הסתם איפה שפחות "תנוע" יהיו פחות דעות. פחות דעות-פחות ויכוחים! אז מצד אחד זה טוב, אבל מצד שני אין לך הרבה להשוות כי מקור מידע הוא אחד! כאן יש הרבה יותר אנשים שמבינים ויכולים ללמד!

חוץ מזה לא ראיתי אף פעם שמישהו מה"גדולים" ירד על מישהו "קטן" (אני מגדיר בדיוק איך שאתה מגדיר. מבחינתי כולם שווים). אם אתה רגיש מדי, אז זה בעיה שלך, אבל אל תגיד שיורדים כאן על אנשים!

כל מי שמחלק כאן ידע הוא מחלק אותו בלי שום תמורה, ההמשמעות - הוא לא חייב לא לך ולא לי כלום! כך שמקסימום שאתה יכול להגיד זה תודה! כמו שאומרים לך במדור ספורט שאתה מפרסם שם. ובשום אופן לא לבוא בתלונות שלא מתיחסים אליך טוב!

איך אומרים?

Take it easy!

לילה טוב!
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

גם אני הייתי בפורום של תפוז והוא ממש דפוק !!!! השאלה הראשונה וגם האחרונה ששאלתי שם עד היום לא ענו לי עליה וזה היה כולה מה המפתחות של POLSAT שמתעדכנים כל יום כמעט...

חוץ מיזה המנהל שם שוויצר לא נורמלי....(למרות שיש שמועות שהוא מטפטר ביום)..
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

איקרי, שאלתי את השאלה כי הייתה לי הרגשה שאתה כנראה נפגעת ממשהו. לא, אין לך חוזה פה ואף אחד לא מחייב אותך לשום דבר.

תעשה מה שאתה מוצא לנכון ושיהיה לך כל טוב. [מנגן]
ikari
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ikari »

ח'ברה, זיהיתי את הפוטנציאל של התגובות שהגבתם ולכן כבר בתגובה הראשונה שלי ל-יא חזרתי וכתבתי פעמיים שרוב האנשים כאן פורום הם באמת עוזרים ככל יכולתם. אין לי ולו חצי טענה נגד רוב האנשים פה וזה נכון שאף אחד לא חייב לי כלום, ואני אכן נותן את המידע שלי מאהבה לדבר ולא משום ציפייה כלשהי לקבל משהו ממישהו כאן. יחד עם זאת, אני לא חשוב שאם מישהו בטעות שאל אותה שאלה פעמיים בלי כוונת זדון ל"פוצץ" את הפורום בהודעות, או פירסום בכוונת עזרה למישהו אחר שם של אתר בו ניתן לקנות פריט מסוים, אין באלה משום שיכול לגרום לרעידת אדמה, ואין סיבה לנזוף באנשים על כך. אני מודע לעובדה ש-יא מנהל את הפורום הזה, וזה לא כל כך פשוט, כי יש כל מיני שרלנטים למיניהם, וצריך לסנן אותם, אבל צריך לעשות אבחנה ברורה בין האנשים התורמים לפורום, ואלה שמזיקים לו. אני מודה, הידע שלי בצד הטכני של הלווינים הוא לא מן המשובחים שבין חברי הפורום הזה, אבל אני מוצא דרך אחרת לתרום לפורום. אנשי הפורום הזה, והצלחתו חשובים לי כי גם אני "חולה" באותה מחלת לווינים שכולנו חולים בה. לסיום הפרשה, אני מקווה שמי צריך לקחת לתשומת ליבו את מה שרשמתי כאן ייקח, ואני מתנצל אם קצת נסחפתי, בהחלט יכול להיות שקצת הדזמתי אבל בזמן האחרון הרגשתי שזה עובר כבר לעיתים רבות את גבול הטעם הטוב. ושוב, תודה לכל הח'ברה שלא מפסידים לעזור ולחפש פתרונות.
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

יפה כך צריך לדבר! שכל אחד יקח את זה בחשבון ונמשיך אלה, ולא להכריז מלחמות או פרישות (מלאות או חלקיות)! [קאובוי]
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני הייתי מוסיף עוד דבר קטן אחד וזה מופנה לכולם:

תפסיקו להיות רגישים כל כך. אם מישהו מרגיש שנפגע ממשהו אז שיגיד כי ברוב המקרים זו כנראה כתוצאה מאי הבנה.

ולגיבך איקרי, לא זכור לי שמישהו אמר או רמז שאתה לא תורם בפורום הזה, נהפוך הוא.

אני מקווה שהאווירה טוהרה ושלא נשארו משקעים מיותרים.
ikari
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ikari »

|כן|
סמל אישי של משתמש
איש המציאות
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איש המציאות »

איקרי אתה 10 !

אין כמוך בפורום לגבי עידכונים על סרטים ... [בירה]

אני אישית מנצל את הבמה , להתנצלות גורפת , אם פגעתי [אקדחים] במישהו מתישהו ,

זה ממש לא בכוונה , נהפוך הוא , אני תמיד משתדל לא להכנס למצבים האלה ...

בקיצור שהפורום ימשיך כמו שהוא ...

דרך אגב י א , כל הכבוד על ה ICONS ... [קאובוי]
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

אני חייב להוסיף,הסרטים והספורט. |כן|
who dares wins
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

איש המציאות, התודות מגיעות ל 7eva שהביא לידיעתי את האתר המופלא של הסמיילים האלו. אני רק עבדתי קצת כדי להכניס אותם. [בירה] [רומיאו]
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

עזבו אותי עם התודות :twisted: , אם נחשב כמות התודות שצריכים להגיד לכל אחד, אני בסוף יהיה חייב |fu|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני במיוחד אוהב את המנגן - איזה מרץ יש לו... [מנגן] וכדי שלא יפסיק יש את היורה [אקדחים]
7eva
תותח על
תותח על

שליחה על ידי 7eva »

כן, שילוב נחמד [מחשב]
שלח תגובה