ערוץ ריאל מדריד התחיל לשדר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

לכל מי שלא שם לב ערוץ ריאל מדריד התחיל לשדר על הוטבירד :D

דיברנו על הערוץ לפני כשבוע ואמרנו שהוא עלה לאוויר ומשדר בנתיים טסטים,אז לפני כמה ימים התחילו שידורים סדירים |כן|

כל התוכניות מדובבות לאנגלית כך שמבינים הכל,אחלה ערוץ זה :)
אני זוכר כשהוא היה עוד בניילסאט והיו מראים משחקים ישנים של ריאל והכי חשוב אימונים בשידור ישיר !!! ובאימונים החבר'ה עשוים דברים מדהימים עם הכדור !

מומלץ !!!!
סמל אישי של משתמש
ahgi
תותח על
תותח על
Has thanked: 31 פעמים
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי ahgi »

מה התדר?
מילה טובה לא עולה כסף
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

11785
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

כנס למדור הספורט יש פרטים והכל
ערוץ נפלא, אבל המילאן צ'אנל שובר אותו!!! גם אם הוא באיטלקית, עדיין לראות את ואן באסטן,ואה,חוליט,רייקארד,בארזי,מאלדיני ועוד רשימה ארוכה, לא יוצא לך כל יום
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

FDL,

אתה בטוח שהמילאן צWאנאל שובר אותו ??? חחחחח :)

אתה רוצה שאני אתחיל עכשיו עם רשמית שחקני העבר והעתיד של ריאל ? תהיה בטוח שהיא תהיה יותר מפוארת מהרשימה של מילאן :)
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

סליחה? זאכי בזה אפשר להתווכח עד שנה הבאה כל מה שקשור במילאן זה נושא, רגיש...עוד מעט תגיד שואן באסטן זה לא אחד החלוצים הגדולים בכל הזמנים? אבל אני אוהד מילאן ואתה אוהד ליברפול זה נושאים רגישים אצלנו, אבל זאכי ריאל מדריד? עגלה-קטיקוס :D עזוב אותך עדיף כבר ג'רארד ובניטז

ריאל עם מסורת מפוארת ללא ספק, אבל השוואה בין שחקנים לא תניב הרבה....זה עניין של אהדה...לריאל מדריד יש הרבה מאוד שונאים בארץ ביניהם אני, הם ידועים כקבוצה מסריחה שהורסת שחקנים!!! הם יעדיפו לעלות סוס מת על המגרש במקום לתת לשחקנים עם פוטנציאל גדול רק בגלל הכספים שהם יעשו מזה בעתיד...שחקנים שלא בכושר טוב כמו בקהאם וראול שיחקו והרסו לריאל הרבה תארים בזמן האחרון...גם פרז הנשיא של ריאל מנסה לעזור למועדון אבל הרכישות שהוא עשה לא היו טובות....מאז הזכייה של ריאל באלופות הם בנסיגה מתמשכת...
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
שלח תגובה