מבקש עזרה!
אני מוכן ומזומן לטעון סריילית עם תכנת DREAM-UP את הדרימון אבל לא יודע במה?
לפתיחת הערוצים הרגילה - לא שיתוף עדיין - מבקש הפנייה להדרכה או עזרה בתשובות
1. איזה אימאג' מומלץ
2.האם האימג' המומלץ מאפשר לקלוט גם FTA וגם מקודדות בו"ז
3.למקודדות -האם כולל את כל האמולטורים?
4. איך טוענים מפתחות, איך נקרא קובץ מפתחות ומאיפה "מגרילים" אותם?
5.למומחים, אם יש שאלות שלא שאלתי תשאלו במקומי ותענו .
6. לצערי או בחוסר כישרוני לא מצאתי רכוז של הסברים לפעולה הפשוטה הנ"ל אותה אני מבצע כפעם בשבוע לכרטיס מטריקס רילודד.
ותודה מראש לעוזרים
בני
דרימבוקס 500 הדרכה
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
1.ג'מיני גירסה 2 או 1.05 שניהן מצויינות..יש בפורום לינקים אני אישית מרוצה מה1.05
2.קולט גם זה וגם זה כמובן הכל תלוי איזה מקודדות...החבילות שניצן לפתוח לדעתי הן POLSAT,SPICE PLATINIUM ונראה לי AB SAT וחלק מTPS כמובן עם קבצים מעודכנים...יש עוד כמה בודדים תלוי מה אתה מחפש
3.אתה בכל מקרה צריך להתקין דרך האינטרנט באמצעות האימג' את האמולטורים...NECAM 6.1 או MGCAM שניהם טובים...כמובן שאתה מעדכן גם מפתחות ואת קובץ הCONFIG...סה"כ 3 התקנות
4.לא צריך להגריל כלום...לוחץ כפתור כחול...נכנס לADDONS לDOWNLOAD AND INSTALL...ואז ..KEYS
2.קולט גם זה וגם זה כמובן הכל תלוי איזה מקודדות...החבילות שניצן לפתוח לדעתי הן POLSAT,SPICE PLATINIUM ונראה לי AB SAT וחלק מTPS כמובן עם קבצים מעודכנים...יש עוד כמה בודדים תלוי מה אתה מחפש
3.אתה בכל מקרה צריך להתקין דרך האינטרנט באמצעות האימג' את האמולטורים...NECAM 6.1 או MGCAM שניהם טובים...כמובן שאתה מעדכן גם מפתחות ואת קובץ הCONFIG...סה"כ 3 התקנות
4.לא צריך להגריל כלום...לוחץ כפתור כחול...נכנס לADDONS לDOWNLOAD AND INSTALL...ואז ..KEYS

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E