אבל יש לי שאלה...אם אני מוציא מהראוטר כבל ומתקין בחדר שלי נקודה האם אני יכול לצאת מהנקודה הזאת ולהתחבר לדרים באופן אלחוטי ? כלומר מהנקודה לדרים שיהיה אלחוטי.
שאלה בקשר לרשת אלחוטית
- Zacky
- crc
- אחלה חבר

- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
זאכי אתה שואל שאלות קשות מדיי, נותן לך 10 על השאלה...לדעתי זה לא אפשרי אם אין נתב אלחוטי אבל אולי מישהו שמבין בזה טוב יידע לענות, LUBE התעסק עם זה בבית אז כנראה יש לו מושג..
עזוב אותך יש מישחק מצויים מקסיקו ארגנטינה...
עזוב אותך יש מישחק מצויים מקסיקו ארגנטינה...

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
Satil
- אחלה חבר

חברים יקרים זה הפיתרון (או מוצר אחר בסגנון)
http://www.dlinkshop.co.il/Product.asp? ... Cat2ID=532
המכשיר הנ"ל מיועד למכשירים שאינם יודעים לעבור אלחוטית כמו PS2 XBOX ו DREAMBOX
קראתי גם בפורומים שאכן זה עובד...
אם וכאשר אני אקבל את המכשיר שלי ... אל תשאלו איזה חוסר מזל יש לי.. אבל זה באשכול אחר
אני אוכל לבדוק את העניין באופן אישי
מקוה שעזרתי...
http://www.dlinkshop.co.il/Product.asp? ... Cat2ID=532
המכשיר הנ"ל מיועד למכשירים שאינם יודעים לעבור אלחוטית כמו PS2 XBOX ו DREAMBOX
קראתי גם בפורומים שאכן זה עובד...
אם וכאשר אני אקבל את המכשיר שלי ... אל תשאלו איזה חוסר מזל יש לי.. אבל זה באשכול אחר
אני אוכל לבדוק את העניין באופן אישי
מקוה שעזרתי...
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זכי - זה לא אפשרי.
ההתקן שדובר עליו כאן מאשר חיבור בין שקע רשת של מחשב לבין ראוטר אלחוטי. כדי שמה שאתה מנסה יעבוד אתה צריך להתקין ACCESSPOINT אלחוטי באותה נקודה ואז להשתמש בהתקן שדובר בו כדי לתקשר את שניהם.
ACCESSPOINT זה למעשה HUB אלחוטי. ראוטר אלחוטי בעצם מכיל נתב + ACCESSPOINT אלחוטי. אבל מנקודה שמחוברת לרשת להגיע אלחוטית למחשב קצה, רק זה יעבוד.
ההתקן שדובר עליו כאן מאשר חיבור בין שקע רשת של מחשב לבין ראוטר אלחוטי. כדי שמה שאתה מנסה יעבוד אתה צריך להתקין ACCESSPOINT אלחוטי באותה נקודה ואז להשתמש בהתקן שדובר בו כדי לתקשר את שניהם.
ACCESSPOINT זה למעשה HUB אלחוטי. ראוטר אלחוטי בעצם מכיל נתב + ACCESSPOINT אלחוטי. אבל מנקודה שמחוברת לרשת להגיע אלחוטית למחשב קצה, רק זה יעבוד.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
אלי
- אחלה חבר

-
lube_m
- חבר ותיק

זכי, הפתרון שלי היה להשתמש בהתקן שדובר עליו, אבל לא תקן B אלה G:
DLink DWL-G810
שתומך ב- 108MB, שברור שמיותר לדרים, אבל קניתי מארצה"ב וקרוב משפחה הביא את זה לארץ, בעלות של $80, פחות ממחיר ה- DWL-810 -- שים לב האות G חסרה.
ההתקן הזה הוא בעצם גשר אלחוטי, שמחבר התקני Ethernet לרשת האלחוטית. המחיר פשוט זוועה ולא מוצדק. אבל הייתי חייב להיפטר מהחוטים.
בלי נתב אלחוטי העסק לא עובד, כמובן יש את הפיתרון של Access Point, וזו הייתה אופצייה, אבל אתה צריך לפחות שניים כאלה.
בחרתי בDWL בגלל שהוא קטן ועושה את העבודה.
אבל הכל לא ירוק... DLink ידועים בעצלנות יתר ועדכוני חומרה איטיים ומלאות באגים.
יש לי מצבים שה- DWL פשוט מת... ואין לי דרך לאתחל אותו חוץ מלנתק ולחבר לחשמל. מחכה לעדכון חדש מהחברה הבעייתית הזאת.
DLink DWL-G810
שתומך ב- 108MB, שברור שמיותר לדרים, אבל קניתי מארצה"ב וקרוב משפחה הביא את זה לארץ, בעלות של $80, פחות ממחיר ה- DWL-810 -- שים לב האות G חסרה.
ההתקן הזה הוא בעצם גשר אלחוטי, שמחבר התקני Ethernet לרשת האלחוטית. המחיר פשוט זוועה ולא מוצדק. אבל הייתי חייב להיפטר מהחוטים.
בלי נתב אלחוטי העסק לא עובד, כמובן יש את הפיתרון של Access Point, וזו הייתה אופצייה, אבל אתה צריך לפחות שניים כאלה.
בחרתי בDWL בגלל שהוא קטן ועושה את העבודה.
אבל הכל לא ירוק... DLink ידועים בעצלנות יתר ועדכוני חומרה איטיים ומלאות באגים.
יש לי מצבים שה- DWL פשוט מת... ואין לי דרך לאתחל אותו חוץ מלנתק ולחבר לחשמל. מחכה לעדכון חדש מהחברה הבעייתית הזאת.
-
Satil
- אחלה חבר

-
lube_m
- חבר ותיק

-
Satil
- אחלה חבר

-
lube_m
- חבר ותיק

הנתב שיש לי DLink DI-624 נמצא כבר על המדפים לנצח.
יש לי גירסה C ועדכון חומרה אחרון 2.53, ועדיין סובל מבעיות איתחול רנדומולי במיוחד בשימוש בEMULE ורשת ה- KAD.
עכשיו יש לי בעיות ב- SUPER G עם הגשר האלחוטי DWL-G810, אפילו שהם מפרסמים שהמוצר הזה מיועד ל- 108MB.
גם יש לי מולטימדיה סנטר אלחוטי DSM-320, ברוב הסרטים יש בעיית סינכרון עם הקול. עברו כמה עדכונים והמצב השתפר, אבל אני עדיין מרגיש כשפן ניסויים של DLINK.
יש לי גירסה C ועדכון חומרה אחרון 2.53, ועדיין סובל מבעיות איתחול רנדומולי במיוחד בשימוש בEMULE ורשת ה- KAD.
עכשיו יש לי בעיות ב- SUPER G עם הגשר האלחוטי DWL-G810, אפילו שהם מפרסמים שהמוצר הזה מיועד ל- 108MB.
גם יש לי מולטימדיה סנטר אלחוטי DSM-320, ברוב הסרטים יש בעיית סינכרון עם הקול. עברו כמה עדכונים והמצב השתפר, אבל אני עדיין מרגיש כשפן ניסויים של DLINK.
-
יוחנן
- תותח על

אני משתמש בראוטר אלחוטי עם מתאם איתרנט - לרשת האלחוטית הראוטר של NETGEAR והוא אצלי כבר זמן רב. הגשר האלחוטי הוא של DLINK ולא הרגשתי בשום בעיות- לא בגשה לדרימון בFTP ולא בהורדות לדרימון אבל - השיתוף בהחלט לא עובד חלק לפעמים כן ולפעמים לא. עד עכשיו חשבתי שזה בגלל שהקליטה שלי גרועה (אני על 75% ב 13E) כי האנטנה לא ממש מכוונת - ייתכן שזה בגלל הרשת האלחוטית... אני אחליף ךכבל ונראה אם יהיה שינוי.
המשפט הזה מיותר.
- Zacky
-
yaniv2
- חבר ותיק

שאלה:lube_m @ 27/6/2005, 23:11 כתב: הנתב שיש לי DLink DI-624 נמצא כבר על המדפים לנצח.
באיזה טמפרטורה עובד הראוטר של DLINK?
ההרגשה שלי (מהניסיון עם 614) שכשאין מזגן (בקיץ) הוא נוטה יותר לריסטים מזדמנים.
HTPC + Dream 500
16E 13E 7E 4W
(7W ירד לשיפוצים)
-----------------
16E 13E 7E 4W
(7W ירד לשיפוצים)
-----------------