הודעה בנושא המתחזים.
- Zacky
הודעה בנושא המתחזים.
שלום
כמה חברים כאן בפורום הביעו דאגה בקשר להתחזויות,אני מקווה שלא תהיה לנו בעיה כזאת כאן אבל אם תהיה הפיתרון שלי הוא כזה-
אנחנו נסגור את רשימת החברים בפורום אחרי כמה ימים ואחרי שכמה שיותר חברים ירשמו,ומאז מי שרוצה להירשם יהיה חייב לעשות זאת רק באישור המנהל,והמנהל יאשר זאת רק אם יקבל כתובת דואר שניתנת ללקוח ע"י ספק האינטרנט שלו וכידוע לכל אחד יש רק כתובת דואר אחד כזאת.אז מי שנחסם יוכל לחזור רק אחרי שהוא יחליף את ספק האינטרנט שלו.
כמובן שאנחנו גם נקבל חברים שחברי הפורום הותיקים ימליצו עליהם.
אני מקווה שאנחנו לא נגיע למצב כזה,אל אם נגיע זה לדעתי הפיתרון,מה דעתכם ???
כמה חברים כאן בפורום הביעו דאגה בקשר להתחזויות,אני מקווה שלא תהיה לנו בעיה כזאת כאן אבל אם תהיה הפיתרון שלי הוא כזה-
אנחנו נסגור את רשימת החברים בפורום אחרי כמה ימים ואחרי שכמה שיותר חברים ירשמו,ומאז מי שרוצה להירשם יהיה חייב לעשות זאת רק באישור המנהל,והמנהל יאשר זאת רק אם יקבל כתובת דואר שניתנת ללקוח ע"י ספק האינטרנט שלו וכידוע לכל אחד יש רק כתובת דואר אחד כזאת.אז מי שנחסם יוכל לחזור רק אחרי שהוא יחליף את ספק האינטרנט שלו.
כמובן שאנחנו גם נקבל חברים שחברי הפורום הותיקים ימליצו עליהם.
אני מקווה שאנחנו לא נגיע למצב כזה,אל אם נגיע זה לדעתי הפיתרון,מה דעתכם ???
-
- חבר פורום
-
- חבר פורום
זכי - אתה צודק מאה אחוז.
הפורום צריך להיות סגור לגמרי. זאת אומרת, שאפילו אישור באי מייל לא מספיק.
אם אתה רוצה פורום ברמה גבוהה ואיכותי, אתה חייב שהוא יהיה פורום סגור.
אם יש מישהו שבאמת רוצה להיות שותף בפורום (לא משנה אם הוא מבין בתחום או לא), הוא יצטרך לקבל ממך או מהמנהל אישור, ולא תיהיה לו בעיה.
מניעת מתחזים ומפריעים היא הדבר שהכי חשוב לי אישית בפורום. לא כתבתי הרבה בפורום תפוז, כי מרוב הודעות שווא, לא ידעתי מה אמיתי ומה לא, ובמילים אחרות - הפורום שם הפך לבדיחה.
הפורום צריך להיות סגור לגמרי. זאת אומרת, שאפילו אישור באי מייל לא מספיק.
אם אתה רוצה פורום ברמה גבוהה ואיכותי, אתה חייב שהוא יהיה פורום סגור.
אם יש מישהו שבאמת רוצה להיות שותף בפורום (לא משנה אם הוא מבין בתחום או לא), הוא יצטרך לקבל ממך או מהמנהל אישור, ולא תיהיה לו בעיה.
מניעת מתחזים ומפריעים היא הדבר שהכי חשוב לי אישית בפורום. לא כתבתי הרבה בפורום תפוז, כי מרוב הודעות שווא, לא ידעתי מה אמיתי ומה לא, ובמילים אחרות - הפורום שם הפך לבדיחה.
- איש המציאות
- אחלה חבר
הצעה טובה ...
נישמע לי הצעה טובה - אני בעד ...
(וכמה שיותר מהר)
אמיר.
(וכמה שיותר מהר)
אמיר.
my collection so far :
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
dreambox7020|UCAS programmer| analog signal meter|manhattan |matrix reloaded|
1.80 + 1.2 + 1.60 dish|1.80 + "24 actuator
- Zacky
-
- חבר פורום
- Zacky
ג'ק,
בעיקרון אנחנו חילקנו את הפורום רק לשני חלקים,פורום לווינים ופורום כרטיסי לווין,כי כםי שאתה יודע זה הנושא החם היום ואני חושב שמגיע לו פורום נפרד.
פורום שידורי ספורט הוא שיתוף פעולה עם tvcabo777 שעושה עבודה נהדרת,אז במקום שיהיה 2 פורומים החלטנו לשתף פעולה באתר אחד כדי להקל על המשתתפים.
כך שבפורום שידורי ספורט הם ידעו מה משודר מתי ואיפה וכאן בפורום לווינים יקבלו את המידע איך לפתוח את אותו ערוץ
לא נראה לי שצריכים לחלק את הפורום לעוד יותר חלקים,אז שיהיה בהצלחה לכוווולם.
בעיקרון אנחנו חילקנו את הפורום רק לשני חלקים,פורום לווינים ופורום כרטיסי לווין,כי כםי שאתה יודע זה הנושא החם היום ואני חושב שמגיע לו פורום נפרד.
פורום שידורי ספורט הוא שיתוף פעולה עם tvcabo777 שעושה עבודה נהדרת,אז במקום שיהיה 2 פורומים החלטנו לשתף פעולה באתר אחד כדי להקל על המשתתפים.
כך שבפורום שידורי ספורט הם ידעו מה משודר מתי ואיפה וכאן בפורום לווינים יקבלו את המידע איך לפתוח את אותו ערוץ
לא נראה לי שצריכים לחלק את הפורום לעוד יותר חלקים,אז שיהיה בהצלחה לכוווולם.