בדיחות נחמדות

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
Been thanked: 1 פעם
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

לפני שאני פותח בנאומי" אמר נציג ישראל במושב האחרון של עצרת האומות המאוחדות"
ברצוני לספר לכם משהו על משה רבנו: כאשר הכה משה על הסלע ויצאו ממנו מים,אמר משה לעצמו: "זו ההזדמנות שלי לעשות אמבטיה הגונה" .פשט את בגדיו, הניח אותם ליד הסלע ונכנס למים.כאשר יצא מהמים ורצה להתלבש, לא מצא את הבגדים.
הפלסטינאים גנבו אותם!"
"מה!" הזדעק המשקיף הפלסטינאי,
"באותו זמן בכלל לא היו פלסטינאים בעולם!"
הנציג הישראלי חייך. "זה מה שרציתי לשמוע," אמר, "עכשיו אני יכול להתחיל בנאומי..."

:D :D
We could change the world if god would give us the source code
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

ספורטאי כורדי אומר לרופא :אתה מבין דר' אנני ישן כבר כמה ימים ואינני יכול לקחת כדורי שינה כי אני בנבחרת ישראל להרמת משקולות ואסור לנו לקחת ממריצים אז מה נשאר לי לעשות? דר' אתה חייב לעזור לי בבקשה! הרופא חושב ואומר: שמע הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לספור כבשים עד שתרדם... הכורדי חוזר לאחר כמה ימים אומר: "ד'ר זה לא עובד כל פעם שאני מגיע ל 22 אני מתעורר........
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

מרוקאי ויפני נפגשים. כל אחד מנסה להפגין עליונות בכח. הסיכום היה שכל אחד יתן לשני מכה חזקה וכך יוכלו להיווכח מי חזק יותר. היפני מרים בזריזות את רגלו ומעניק למרוקאי סטירת פצצה לתוך הלסת . המרוקאי נופל זב דם ומרוסק על הריצפה. לאט לאט הוא קם ונותן ליפני מכה אדירה. היפני מתמוטט מעולף ונלקח לבית החולים לטיפול נמרץ במשך שבוע.
המרוקאי בא לביקור לאחר שבועיים והיפני מסביר :"
אני נתתי לך מכה אומנותית יפנית! זה נקרא קרטה!
המרוקאי מוסיף:" גם אני נתתי לך מכה יפנית אומנותית! :
"איזה מכה יפנית" שואל היפני:
המרוקאי: "עם מפתח גלגלים של מצ'ובישי"
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

בנצרת עלית בשכונת וילות גר משה כהן שהחליט לשפץ את ביתו. הכן עבדאללה החל בשיפוץ ביתו מיד אחריו. משה קנה ריצוף כחול עבדאללה קנה ריצוף כחול. משה קנה אסלה וורודה עבדאללה קנה אסלה וורודה. משה קנה אהילים מקש עבדאללה קנה אהילים מקש. משה קנה חלוקי נחל לכניסה, עבדאללה קנה חלוקי נחל לכניסה. לאחר כחודשיים משה יוצא ב 7 בבוקר להביא את העיתון מתיבת הדואר ורואה מעבר לגדר את עבדאללה. בוקר טוב עבדאללה! בוקר טוב משה! מה חדש? משה:" אני החלטתי שאני מוכר את הווילה ב 169000 $ עבדאללה:" גם אני מוכר את הווילה ב 210000$ ! משה מחייך ואומר לא יכול להיות הרי כשאני שיפצתי אתה העתקת את אותם דברים כלומר הבית של שניינו שווה לחלוטין איך זה שאתה חושב לקבל יותר ממני ומבקש 210000$! ? עונה לו עבדאללה :" לווילה שלך יש שכן ערבי ולווילה שלי .
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

מרוקאי נוסע לברכבת לחיפה. מולו יושב רוסי שלפתע מוציא חצוצרה ומתחיל לתקוע בחצוצרה ברעש מחריד. המקוראי מבקש ממנו להפסיק והרוסי אומר במבטע כבד:" סליחה אדוני, ברכבת חזרות! בחיפה יש הופעה סליחה!" המרוקאי יושב וסובל נורא מהרעש. "די כבר אתה משגע אותי עם החצוצרה שלך תפסיק!" הרוסי:" סליחה אדוני, ברכבת חזרות! בחיפה יש הופעה סליחה!"
המרוקאי פותח את מכנסיו מוציא את ה"צינור" ועושה ביד. הרוסי מסתכל עליו בהלם ושואל:"מה אתה עושה?!!!
המרוקאי:" ברכבת חזרות! בחיפה אני אזיין אותך!!!!!
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

אבא ובנו יצאו מאופקים לעיר הגדולה תל אביב בפעם הראשונה מאז עלו מאתיופיה. נורא נרגש הילד והם מגיעים לעזריאלי. הילד נעצר לידה"מעלית" ושואל את אביו :" אבא מזה הקירות האלו זזים למעלה" האב: "אינני יודע מזה זוהפעם הראשונה שאני רואה דבר שכזה. והם עומדים ממול ולא מבינים מה זה. ופתאום מגיעהאישה מבוגרת עם מקל הליכה, היא לוחצת על כפתור והדלתות נפתחות היא נכנסת פנימה לתוך ה"חדרון" הדלתות נסגרות, ושוב ה"קירות עולים לכיוון השמיים! לקול רעש מכאני שקט הם רואים כי "הקירות הזזים" יורדים שוב לעברם. ה"קירות" נפתחים, ומשם יוצאת בחורה בלונדינית פצצה רצינית.... האב נבוך ואומר לבנו בלחש.... רוץ מהר תקרא לאמא נכניס אותה למכשיר הזה ומיד......
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

כורדים הגיעו לתל אביב מאופקים. אחד מהם רואה על חלון ראווה שלט וכתוב "חולצה 4 ש"ח, מכנסיים 7 ש"ח, מעיל 12 ש"ח! הוא מראה לחברו ואומר לו "שמע, בוא נקנה כאן כמות ונמכור האופקים שם הרבה יותר יקר! וכך היה נכנס לחנות לאחר כמה דוקות הוא מודיע לחבור כי האישה לא מוכנה למכור לו. "מה זאת אומר ביג'ו אני ידבר איתה! ונכנס לחנות ואומר לאישה "גברת, אני רוצה 50 מכנסיים, 50 חולצות, ו50 מעילים! המוכרת אומת לו :" תגיד לי אתה השתגעת כאן זה לא חנות כאן זה ניקוי יבש!!!

:D :D
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

אני מכיר איזה פורום ש...........לא היה מוכן לפרסם בדיחות גזעניות ועדיות אלה....תתביש לך!!! :D [מלך] [כפיים]
100עכוז
שלח תגובה