הסבר להתקנה עצמית
-
AVIEL
- חבר פורום

מעוניין להתקין צלחת עבור שכן שלי אשר מעוניין בקליטת לווין עמוס והוטבירד בו זמנית .רציתי לקבל את כל ההסבר אשר יגדיל לי את הסיכוי להתקנה מהירה , יש לציין כי אין לי סאט לוק ומוצא את מיקום הלווין ע"י ממיר עם תדרים סרוקים משני הלווינים מה עליי לעשות בכדי לקלוט את שני הלווינים אם נצא מתוך הנחה שתפסתי את אחד הלוונים ע"י מצפן פשוט, אשמח על ההסבר בעניין כיוון הצלחת + 2 ה- LNB תודה, יש לציין כי אני עובד בצורה פרימיטיבית וכי אני מצליח באופן איטי להתקין צלחות ללוינים מסויימים
- cavtl
- מתקין

התקנת צלחת עם LNB אחד ללא מכשיר קשה ולכן עם שני LNB קשה עוד יותר
אבל ננסה :
א: התקנה הפיזית של הצלחת וכמובן המתקן של הLNB השני
ב: הלווין המרכזי הוא אירופה כלומר אתה מחבר את המקלט לLAB שיושב על הזרוע של הצלחת ומחפש
את הלווין עד שאתה רואה תמונה ומנסה להגיעה לעוצמה המקסימלית ונועל סופית את הצלחת
ג: מתקין את הLNB השני בצד ימין שפניך לכיוון הצלחת המזיז את הLNB בכל הצירים בעדינות
עד שאתה רואה תמונה של ישראל ומנסה להגיע לקליטה מקסימלית כעיקרון הLNB נימצא בחלק
הימני כמעט בסוף וגם בחלק העליון
עם אתה גובה כסף עבור זה עדיף שתשלם למתקים עבור כיוון הצלחת כי אחרת אתה תבלה כל היום על הגג אולי בקיץ זה יפה כי לפעמים הנוף מהמם
אבל ננסה :
א: התקנה הפיזית של הצלחת וכמובן המתקן של הLNB השני
ב: הלווין המרכזי הוא אירופה כלומר אתה מחבר את המקלט לLAB שיושב על הזרוע של הצלחת ומחפש
את הלווין עד שאתה רואה תמונה ומנסה להגיעה לעוצמה המקסימלית ונועל סופית את הצלחת
ג: מתקין את הLNB השני בצד ימין שפניך לכיוון הצלחת המזיז את הLNB בכל הצירים בעדינות
עד שאתה רואה תמונה של ישראל ומנסה להגיע לקליטה מקסימלית כעיקרון הLNB נימצא בחלק
הימני כמעט בסוף וגם בחלק העליון
עם אתה גובה כסף עבור זה עדיף שתשלם למתקים עבור כיוון הצלחת כי אחרת אתה תבלה כל היום על הגג אולי בקיץ זה יפה כי לפעמים הנוף מהמם
- שלמה רוזן
- תותח על

-
AVIEL
- חבר פורום

אני מסכים איתך כי בכדי לסגור את הסיפור של ההתקנה הסופית של 2 ה- LNB כדיי לי להזמין טכנאי ויש לי חבר שיכול לעשות לי את זה במהירות הבזק , אבל כל העניין פה כי אני רוצה לעלות מדרגה ולהציב בפניי אתגר אשר יגרום לי סיפוק גדול אם אצליח בהתקנה ...
דבר שני - אם הבנתי אותך טוב . אמרת לי כי אני צריך לנעול את הצלחת ללווין הוטבירד במקסימום סיגנל ולנסות להתחקות אחר לווין עמוס
א. האם אני לא אמור לשים את ה-LNB השני בצד השמאלי שלי אם אני עומד מול הצלחת הרי עמוס נמצא מערבית להוטבירד (יותר למטה)?
ב. האם לאחר שקלטתי מספר ערוצים מהוטבירד אני מעביר את כבל האנטנה ל- LNB השני ?
ג. מה בעניין גובהם אחד מהשני , האם צריך דייסיק ? אודה לך על טיפים יותר פרטנים.
דבר שני - אם הבנתי אותך טוב . אמרת לי כי אני צריך לנעול את הצלחת ללווין הוטבירד במקסימום סיגנל ולנסות להתחקות אחר לווין עמוס
א. האם אני לא אמור לשים את ה-LNB השני בצד השמאלי שלי אם אני עומד מול הצלחת הרי עמוס נמצא מערבית להוטבירד (יותר למטה)?
ב. האם לאחר שקלטתי מספר ערוצים מהוטבירד אני מעביר את כבל האנטנה ל- LNB השני ?
ג. מה בעניין גובהם אחד מהשני , האם צריך דייסיק ? אודה לך על טיפים יותר פרטנים.
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר: