תמונת מצב
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
תמונת מצב
היו לי כ 13 לווינים בצלחות קבועות ועוד שתי ממונעות. הם עדיין על הגג.
בפועל אני מוצא עצמי צופה בלווין אחד - הוטבירד. בעיקר צופה שם בחבילה הפולנית בערוצי הספורט שלהם.
צופה גם בהוט - רמה מאד נמוכה.
וגם בסטרימינג במנוי שיש לי, לצפייה בסקאי אנגליה ובחבילת הסרטים האמרקאית.
בהחלט נראה שעת הלווינים מגיעה לקיצה.
בפועל אני מוצא עצמי צופה בלווין אחד - הוטבירד. בעיקר צופה שם בחבילה הפולנית בערוצי הספורט שלהם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Re: תמונת מצב
לדעתי זה בעיקר המצב בארץ ופחות במדינות אחרות. הבעיה אצלנו שאנחנו מדינה קטנה ואפשר להסתפק בשלושת הערוצים הגדולים דוברי עברית וזהו. כל תוכן אחר בעברית אפשר לראות ב VOD. אין כמות תוכן בעברית שמצדיקה ערוצים נוספים. אז בגדול אפשר להסתפק באנטנה פנימית וממיר עידן+ ואין צורך בלווין. תוכן רוולנטי בשפות אחרות זה בגדול מה שמשודר באנגלית בלבד וזה לצערי מועט מאוד בלווינים שאפשר לקלוט אצלנו בצלחת בגודל ממוצע או סביר. אני בטוח שדוברי שפות אחרות עדיין צריכים לווין אם הם רוצים לראות הרבה ערוצים באיכות טובה ללא דיליי או תלות באינטרנט.
-
- חבר ותיק
- Has thanked: 4 פעמים
- Been thanked: 2 פעמים
אכן תחום הלווינים גווע, בהוטבירד עדיין ניתן לצפות בחבילה הפולנית האיכותית המפוצצת בפרסומות, ובחבילה אטלקית מצומצמת, ובערוצי חדשות בינלאומיים. הלוויין ההולנדי כבר נחלת העבר לא נקלט פה, בערבי יש 2 ערוצי סרטים באנגלית וזהו. בלוויין הישראלי לאט לאט החברה ההיא מורידה ערוצים בשקט בשקט ועוד מעט לא ישאר כלום. ממיר הלוויין אמנם עדיין מחובר אבל הפך למישני, עיקר הצפייה היום היא דרך המדייהבוקס בסטרימר ומנויים לספקי iptv וזה הרבה פחות יציב ולא איכותי כפי שהיה בימי הזוהר של הלווינים וחבל.
-
- חבר ותיק
- Has thanked: 4 פעמים
- Been thanked: 2 פעמים
אני גם צופה בחבילה הפולנית לעיתים נדירות, חבילה עשירה ויש לי גם מנוי ישן של הוט עם ממירים של פעם, וכל פעם שאני משווה בין הוט לחבילה הפולנית אני מזדעזע.י א כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 21:35 היו לי כ 13 לווינים בצלחות קבועות ועוד שתי ממונעות. הם עדיין על הגג.
- י א
- מנהל אתר
אכן איכות תת רמה בהוט.
אם מישהו צריך עזרה ברכישת מנוי איכותי ל iptv לכול מדינות העולם (ללא ישראל) מוזמן לפנות בפרטי
-
- תותח על
היה עניין להתעסק עם צלחות ,התקנות,תיקונים,החלפת ממירים,עדכונים כל עוד ערוצי ישראל פעלו בעמוס.עכשיו המצב יבש.גם אם פונים בנושא, ואחרי שמבינים שאין סיכוי שהמצב יחזור לקדמותו,יורדים מהעניין.
-
- חבר פורום
היי חברים,
נכון- תחום הלוויינים הוא באמת לא מה שהיה פעם,
אבל ואבל גדול- לאחרונה גיליתי אפשרויות שיתוף חדשות עם ממירי טייגר או GTMEDIA
דרכם אפשר לצפות בחבילות מובילות כמו: הפולנים ו SKY IT בהוטבירד, דיגיטלאלב ו TOTAL ב 16E
ואפילו BEIN SPORTS נפתחת בערבסאט ו OSN בנייל סאט. וזו רק רשימה חלקית.
נכון- תחום הלוויינים הוא באמת לא מה שהיה פעם,
אבל ואבל גדול- לאחרונה גיליתי אפשרויות שיתוף חדשות עם ממירי טייגר או GTMEDIA
דרכם אפשר לצפות בחבילות מובילות כמו: הפולנים ו SKY IT בהוטבירד, דיגיטלאלב ו TOTAL ב 16E
ואפילו BEIN SPORTS נפתחת בערבסאט ו OSN בנייל סאט. וזו רק רשימה חלקית.
- י א
- מנהל אתר
אפילו שזה מזכיר חבילות שפעם היינו צופים זה די איבד עניין. התכנים זה לא משהו.
אולי לדוברי ערבית זה יעניין..
אולי לדוברי ערבית זה יעניין..
-
- חבר פורום
על התכנים אפשר להתווכח, כל אחד וטעמו והרגלי הצפייה שלו
אבל מבחינה טכנית- חבילות נפתחות ממש כמו פעם.
אבל מבחינה טכנית- חבילות נפתחות ממש כמו פעם.
השיתוף עובד טוב מאוד ועדיין נושא חם במדינות אחרות. ההבדל לעומת מה שהיה בעבר זה שחוץ ממנוי כעת צריך גם ממירים ספציפים עם הסופטקאם הספציפי של כל ספק בעיקר הספקים הסינים שכיום אחראים על רוב הפריצות. בעבר היה מספיק ממיר שתומך BISS והיתה מוצא מפתחות בחינם באינטרנט או CCCAM עם שרתים פתוחים או שיתוף במחירים מצחיקים. כיום הדבר יותר סגור ועולה הרבה יותר.
לי היו 36 לויינים בהם צפיתי.נכון שהמון תחנות דורשות מינויי וכמות FTA הצטמצמה או נמצאים ברמות ירודות.הלהיט משנים זה האינטרנט,יש לי אפליקציה בה אני רואה מעל -19,000 תחנות מארה״ב,כל דרום אמריקה,כל אירופה ,בעיקר מערבית אבל גם מזרחית .באפליקציה אחרת ערוצים מאסיה רוסיה בקצור יער שלם.בלויין חלה אצלי תקלה והפוזישיונר לא מדלג לי יותר.היות ואני חולה ומוגבל גופנית אינני יכול לטפס על הגג ולתחזק את הצלחת,כפי שעשיתי עד לפני שנה וחצי.אני לכן יושב רק על 13.0 .
- י א
- מנהל אתר
בשרתי אינטרנט מה שחשוב לצפייה זה האיכות והאמינות. יש המון שרתים שגם היו משלמים לי לא הייתי מסתכל.
אכן....
האינטרנט "הרג" התחביב (כמו גם תחביבים נוספים..) וה-AI יחסל את השאר.....................![[מתגלגל] [מתגלגל]](./images/smilies/dur_69.gif)
האינטרנט "הרג" התחביב (כמו גם תחביבים נוספים..) וה-AI יחסל את השאר.....................
![[מתגלגל] [מתגלגל]](./images/smilies/dur_69.gif)
-
- חבר פורום
הזמנים משתנים, ודברים שלא מותאמים לשוק תמיד יבוטלו.
הדבר היחיד שמפריע לי ללמידה הוא הלימודים שלי. https://www.oyostepper.de/
-
- חבר פורום
אני יכול להגיד לך שאני משלם 55$ לשנה עבור שיתוף (שעובד במקרה שלי על ממיר GTMEDIA בלבד)suave כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 10:08 השיתוף עובד טוב מאוד ועדיין נושא חם במדינות אחרות. ההבדל לעומת מה שהיה בעבר זה שחוץ ממנוי כעת צריך גם ממירים ספציפים עם הסופטקאם הספציפי של כל ספק בעיקר הספקים הסינים שכיום אחראים על רוב הפריצות. בעבר היה מספיק ממיר שתומך BISS והיתה מוצא מפתחות בחינם באינטרנט או CCCAM עם שרתים פתוחים או שיתוף במחירים מצחיקים. כיום הדבר יותר סגור ועולה הרבה יותר.
והוא פותח לי מגוון חבילות, כפי שרשמתי מקודם: החל מ BEIN ו OSN דרך SKY IT והפולניות בהוטבירד ועד לחבילות ב 16E ו 19E.
זה לא בדיוק "שיתוף" קלאסי שאנחנו מכירים מהעבר (דרימבוקס ו cccam). אתה מקבל קופסה סגורה שלא ניתן לשנות בה כלום.ערוצים לפעמים עובדים ולפעמים לא.ואתה עדיין צריך את הצלחות.אם כבר,אז עדיף IPTV.issat כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 11:43אני יכול להגיד לך שאני משלם 55$ לשנה עבור שיתוף (שעובד במקרה שלי על ממיר GTMEDIA בלבד)suave כתב: ↑12 אוגוסט 2025, 10:08 השיתוף עובד טוב מאוד ועדיין נושא חם במדינות אחרות. ההבדל לעומת מה שהיה בעבר זה שחוץ ממנוי כעת צריך גם ממירים ספציפים עם הסופטקאם הספציפי של כל ספק בעיקר הספקים הסינים שכיום אחראים על רוב הפריצות. בעבר היה מספיק ממיר שתומך BISS והיתה מוצא מפתחות בחינם באינטרנט או CCCAM עם שרתים פתוחים או שיתוף במחירים מצחיקים. כיום הדבר יותר סגור ועולה הרבה יותר.
והוא פותח לי מגוון חבילות, כפי שרשמתי מקודם: החל מ BEIN ו OSN דרך SKY IT והפולניות בהוטבירד ועד לחבילות ב 16E ו 19E.
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
אם יש לי את האופציה לבחור בין לווין ל IPTV אני תמיד אבחר לווין. לדעתי זה שידור יותר אמין, ברוב המצבים איכות תמונה טובה יותר ואין דיליי. קשה למצוא ספקי IPTV טובים עם ערוצים יציבים ללא ניתוקים או החלפות בערוצים וללא ערוצים שרצים ב LOOP עם כלמני הקלטות של שידור ישן וכד'. לא מעניין אותי 10,000 ערוצים ממדינות שאני לא מבין את השפה שלהם. ערוצים ב 13E או 19E אם הם נפתחים בשיתוף בצורה יציבה זה שווה הרבה יותר מ IPTV. שוב הבעיה בשיתוף היום היא שזה בממירים סגורים עם סופטקם שעובד עם ספקים סינים ספציפים ולא מדובר בממירי אניגמה איכותיים עם מערכת הפעלה פתוחה שמבוססת לינוקס.
-
- תותח על
- Been thanked: 5 פעמים
אני בכלל עוד לא החזרתי ליס את הממיר
עדיין שם
עדיין שם
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT