קרמר הטכנאי כתב: ↑06 מרץ 2024, 13:12
מדינת ישראל מכוסה טוב עם הניידים . כולל הנגב אז מה זה שייך לנו ? הגויים לא מעניינים אותי . זה פורום לווינים וצלחות וזהוא !! . מי מבין בטבלה השחורה שאתה מציג . כאשר אני הולך ברחוב הרצל בחיפה . מדבר עם הדוד שלי בארה"ב . מעניין אותי אם השיחה עוברת באמצעות . הכבל התת מימי של בזק או לוויין? .
העיקר ששומעים . וכול המידע שאתה מציג כן. זה לא פורום לווינים .
כפי שכבר ניסיתי להסביר לך פעמיים בצורה שאפילו ילד כבר היה יכול להבין, מדובר על כך ששירות זה נועד למקומות שאין בהם כיסוי סלולרי או שהוא קרס. למשל, אם בישראל יכול להיות מצב שחברות סלולר ותשתיות אינטרנט לא יתפקדו, אז תוך שעה אפשר ליצור כיסוי של רשת כזו מלוויין.
ומה שאתה כותב, זה דומה, לכך, שתכתוב, שיש לי כבר קו טלפון בבית ומי צריך בכלל מכשיר סלולרי, גם אחרי שהסבירו לך כבר פעמיים, שבסלולרי משתמשים, גם מחוץ לבית, למשל בנסיעה.
בקשר לפורום זה. כנראה שאתה לא מצליח אפילו לקרוא את הכותרת של המדור בפורום זה, שהיא: שידורי לוויינים. ועל זה בדיוק הידיעה המדוברת.
ואת "הטבלה השחורה שאני מציג", מבין כל מי שראה אי פעם בחיים שלו מחשב ונחשף אפילו כבר לפלא החדיש בשם האינטרנט. ו"בטבלה השחורה" זו כל אחד משתמש בכדי לבדוק את איכות התקשורת בכל חיבור IP, אם זה ברשת ביתית, אם סלולרית, אם זה חיבור לחו''ל או אם זה גם חיבור אינטרנט דרך לוויין. וגם בזה אין שום חידוש, אלה שבכלי זה שבתמונה משתמשים כבר עשורים רבים, כולל גם משתמים ביתיים רגילים.
ואתה עוד הפעם מצליח להציג לנו כאן שוב ושוב שאפילו את הדברים הפשוטים שמוכרים ומובנים לכל בן אדם שאפילו לא עוסק בתחום התקשורת, אתה לא מצליח להבין, גם אחרי שמסבירים לך אותם כאן מספר פעמים.