אתר טוב לקבצים - מסודר ומעודכן

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
sathack
תותח על
תותח על

אתר טוב לקבצים - מסודר ומעודכן

שליחה על ידי sathack »

http://www.gozosat.com

כולל גם קבצים לטיטניום ואוטואפדייט לCABO וכד'. מישהו ניסה ?
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

מה שלומך, ליאור???? לא עפה לך הצלחת ברוח? לאבא??? :lol: :roll:
100עכוז
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מר דיש הנכבד,

אני יודע שאתה מכיר אישית הרבה חברה פה בפורום (כולל אותי :wink: ) אבל הייתי מאד מבקש שתשאיר את השמות הפרטיים של האנשים לעצמך ואל תכתוב אותם פה. הרבה אנשים משתמשים בכינויים כדי לשמור על אנונימיות מסוימת ויש לכבד את רצונם.

מקוה שלא תיפגע מהבקשה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
4X1IL
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי 4X1IL »

שלום,

לא הייתי מצפה ממך יא, (ואני מכבד את נקשתך ולא לקרוא לך בשמך) לתגובה הזו למר צלחת. אמנם כולנו או רובנו מכירים מהמפגש הראשון והאחרון באוגוסט 2002, אגב מה עם המפגש הקרוב?

מנהל הפורום ההוא הופיע בשמו המלא. המינוי שלו למנהל נוסף לא מצא חן בעיני, ובמיוחד שההוא התחבא מאחורי כינוי, ולכן עזבתי שם. הייתי רוצה לראות בפורום הזה כלל דומה. מנהלי הפורום מופיעים בזהות מלאה, ולא בפסיבדונים או כינויים. אולם היות וכולם גוררים את אותם הכינויים מהפורום הקודם, ניחא.

אגב, מדוע בתור מנהל אתר לא הערת למנהל אתר אחר שפנה למ נ ה ל ה א ת ר (ההדגשה שלי) בשמו הפרטי. רק שזה נוגע אליך ישירות אתה נזעק?

סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם.

אבל ברצינות, האנונימיות היא המגן שמאחוריו אנשים משתלחים, כותבים בלשון בוטה, מנבלים את הפה וכיוצא בזה. אני עדיין מצפה שמנהלי האתר יזדהו בשמם ולא מאחורי כינוי.

תודה ושבת שלום,

בנצי
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

לפי דעתי זה ממש לא משנה באיזה שם הם יזדהו.

יותר מתאים ומובן לי שהם יהיו בשמות הכינוי שהיה להם בפורום תפוז.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

יש משהו בדבריו של בנצי! במיוחד לאור הנסיונות המתגברים לארגן את המפגש השני של הפורום. לגבי ליאור - ההההההההההההההההההההההההההההההוא זה שתיקן בזמנו את הפונה (באתר תפוז) ששאל להיכן נע(א)לם ליארש...ועוד דבר --- הכרותנו של רוב החברים כאן מקלה ומעודדת את הניהול הרגוע והשליו שלו, ועוזר מאד לגלות מיד את המתכוונים להרע לו. ישראל --- במחשבה שניה...לא נכון???? :wink:
100עכוז
שלח תגובה