אתר טוב לקבצים - מסודר ומעודכן
-
- תותח על
-
- תותח על
- יצירת קשר:
-
- חבר פורום
שלום,
לא הייתי מצפה ממך יא, (ואני מכבד את נקשתך ולא לקרוא לך בשמך) לתגובה הזו למר צלחת. אמנם כולנו או רובנו מכירים מהמפגש הראשון והאחרון באוגוסט 2002, אגב מה עם המפגש הקרוב?
מנהל הפורום ההוא הופיע בשמו המלא. המינוי שלו למנהל נוסף לא מצא חן בעיני, ובמיוחד שההוא התחבא מאחורי כינוי, ולכן עזבתי שם. הייתי רוצה לראות בפורום הזה כלל דומה. מנהלי הפורום מופיעים בזהות מלאה, ולא בפסיבדונים או כינויים. אולם היות וכולם גוררים את אותם הכינויים מהפורום הקודם, ניחא.
אגב, מדוע בתור מנהל אתר לא הערת למנהל אתר אחר שפנה למ נ ה ל ה א ת ר (ההדגשה שלי) בשמו הפרטי. רק שזה נוגע אליך ישירות אתה נזעק?
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם.
אבל ברצינות, האנונימיות היא המגן שמאחוריו אנשים משתלחים, כותבים בלשון בוטה, מנבלים את הפה וכיוצא בזה. אני עדיין מצפה שמנהלי האתר יזדהו בשמם ולא מאחורי כינוי.
תודה ושבת שלום,
בנצי
לא הייתי מצפה ממך יא, (ואני מכבד את נקשתך ולא לקרוא לך בשמך) לתגובה הזו למר צלחת. אמנם כולנו או רובנו מכירים מהמפגש הראשון והאחרון באוגוסט 2002, אגב מה עם המפגש הקרוב?
מנהל הפורום ההוא הופיע בשמו המלא. המינוי שלו למנהל נוסף לא מצא חן בעיני, ובמיוחד שההוא התחבא מאחורי כינוי, ולכן עזבתי שם. הייתי רוצה לראות בפורום הזה כלל דומה. מנהלי הפורום מופיעים בזהות מלאה, ולא בפסיבדונים או כינויים. אולם היות וכולם גוררים את אותם הכינויים מהפורום הקודם, ניחא.
אגב, מדוע בתור מנהל אתר לא הערת למנהל אתר אחר שפנה למ נ ה ל ה א ת ר (ההדגשה שלי) בשמו הפרטי. רק שזה נוגע אליך ישירות אתה נזעק?
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם.
אבל ברצינות, האנונימיות היא המגן שמאחוריו אנשים משתלחים, כותבים בלשון בוטה, מנבלים את הפה וכיוצא בזה. אני עדיין מצפה שמנהלי האתר יזדהו בשמם ולא מאחורי כינוי.
תודה ושבת שלום,
בנצי
לפי דעתי זה ממש לא משנה באיזה שם הם יזדהו.
יותר מתאים ומובן לי שהם יהיו בשמות הכינוי שהיה להם בפורום תפוז.
יותר מתאים ומובן לי שהם יהיו בשמות הכינוי שהיה להם בפורום תפוז.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
-
- תותח על
- יצירת קשר:
יש משהו בדבריו של בנצי! במיוחד לאור הנסיונות המתגברים לארגן את המפגש השני של הפורום. לגבי ליאור - ההההההההההההההההההההההההההההההוא זה שתיקן בזמנו את הפונה (באתר תפוז) ששאל להיכן נע(א)לם ליארש...ועוד דבר --- הכרותנו של רוב החברים כאן מקלה ומעודדת את הניהול הרגוע והשליו שלו, ועוזר מאד לגלות מיד את המתכוונים להרע לו. ישראל --- במחשבה שניה...לא נכון???? 
100עכוז