עידן הצלחות גוסס . כמו שכתבתי דוגמה
-
- תותח על
עידן הצלחות גוסס . כמו שכתבתי דוגמה
הייתה תחנה רוסית בהוטברד . בשם "סנסון " היא עברה ללוויין ליד טורקיה . אולי 40 אל ליד
אני אוהב שירים ברוסית . בסיגנון של התחנה הזו . צלחת לא כיוונתי ללווין הזה . היתעצלתי .
וראו איזה פלא הערוץ משודר באינטרנט . המחשב שלי מחובר למסך 50' ורואים ושומעים מעולה במערכת הסטראו שלי
כמו שכתבתי בעבר . הכול יעבור לאינטרנו עם הזמן . ונגיד ביי ביי לצלחות
שבוע טוב
אני אוהב שירים ברוסית . בסיגנון של התחנה הזו . צלחת לא כיוונתי ללווין הזה . היתעצלתי .
וראו איזה פלא הערוץ משודר באינטרנט . המחשב שלי מחובר למסך 50' ורואים ושומעים מעולה במערכת הסטראו שלי
כמו שכתבתי בעבר . הכול יעבור לאינטרנו עם הזמן . ונגיד ביי ביי לצלחות
שבוע טוב
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
Re: עידן הצלחות גוסס . כמו שכתבתי דוגמה
אל תשווה ערוץ בודד שהדרישה אליו היא אולי אדם אחד במדינה.
כשיש אלפי ערוצים עד שכבר אין מספיק מקום בשידור לוויני אז הדרך הכלכלית היא לעבור לשידור סטרים.
להסיק מזה שהכול יעבור לאינטרנט עוד הרבה מים יזרמו בירדן עד שזה יקרה
כשיש אלפי ערוצים עד שכבר אין מספיק מקום בשידור לוויני אז הדרך הכלכלית היא לעבור לשידור סטרים.
להסיק מזה שהכול יעבור לאינטרנט עוד הרבה מים יזרמו בירדן עד שזה יקרה
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- תותח על
נכון לאט לאט יהייה המעבר . גם ערוץ 11 משדר . יש לי לקוח התקלקלה לה הצלחת לקליטת רומניה . ביקשה שאבו לתקן . היא לקוח שלי מעל 20 שנה . עניתי שכבר קשה לי לעלות לגג שלה . יש המון סבלות . מה עשתה קנתה איזה סטרימר . יש לה שפע של ערוצים ברומנית . שאלתי אותה תיקנת את הצלחת . ענתה לא . מספיק מה שיש
ליפני עשור או יותר . הייה ערוץ אחד בודד בהוטבירד של תיילנד . היתקנתי עשרות צלחות לתיילנדים . ליפעמים הייתי מחבר ממיר אחד לכול חדרי המגורים של הפועלים התיילנדים .כך הייה גם עם . הפועלים הסינים. לסינים היו צריכים צלחת 1.8 מטר . ליקלוט את הלוויין בC BAND . ופועלים הרומנים. והפועלים הטורקים .
היום יש אייפון שכל פועל רואה באופן עצמאי מה שבא לו ממדינה שלו . כולל את אישתי התיילנדית . שרוב היום גולשת בנייד ורואה הכול . + ערוצים בממיר רוקו מתיילנד .
איך אמרו ליפני 30 שנה בתקופת הכבלים . בעל בית קולנוע . על הכבלים החוקיים . לא ניתן לעצור את הקידמה . נכון יש ערוצים בלוויין מאות . אבל את הטוב מקודדים
שבוע טוב
ליפני עשור או יותר . הייה ערוץ אחד בודד בהוטבירד של תיילנד . היתקנתי עשרות צלחות לתיילנדים . ליפעמים הייתי מחבר ממיר אחד לכול חדרי המגורים של הפועלים התיילנדים .כך הייה גם עם . הפועלים הסינים. לסינים היו צריכים צלחת 1.8 מטר . ליקלוט את הלוויין בC BAND . ופועלים הרומנים. והפועלים הטורקים .
היום יש אייפון שכל פועל רואה באופן עצמאי מה שבא לו ממדינה שלו . כולל את אישתי התיילנדית . שרוב היום גולשת בנייד ורואה הכול . + ערוצים בממיר רוקו מתיילנד .
איך אמרו ליפני 30 שנה בתקופת הכבלים . בעל בית קולנוע . על הכבלים החוקיים . לא ניתן לעצור את הקידמה . נכון יש ערוצים בלוויין מאות . אבל את הטוב מקודדים
שבוע טוב
-
- חבר ותיק
.
נערך לאחרונה על ידי Michael11874 ב 31 מאי 2020, 05:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- חבר פורום
צר לי לאכזב אותך קרמר תחום הצלחות עדיין חיי לא כמו פעם.יש בשפע עירוצים לקלינטים בשפה הרוסית.מי שמרויח מהמצב שכיום שהאיטרנט מקרטע ברמות וקשה ליצפות בIPTV.ומי שמרויח הם הלקוחות למי שמורכב הצלחות .בלי קשר האיטרנט לא סימטרי ובלי קשר אני מאוכזב מהוט וחברים שלי מאוכזבים מבזק.
וקרמר העירוץ שנסון משדר בלווין 31.5 עם כמה עירוצים חינם בשפה הרוסים
נערך לאחרונה על ידי baruh1 ב 20 אפריל 2020, 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- חבר פורום
ששהיתי בחופשה בבורגס ראיתי IPTV דרך האיטרנט האלחוטי של המלון 5 מגה מצוין.פה בארץ 5 מגה לא מצליח לראות
-
- תותח על
מה זה חי ונושם ?זה שיש ערוצים בלווינים לצפיה . אני לא טוען שאיןbaruh1 כתב: ↑20 אפריל 2020, 14:34 צר לי לאכזב אותך קרמר תחום הצלחות עדיין חיי לא כמו פעם.יש בשפע עירוצים לקלינטים בשפה הרוסית.מי שמרויח מהמצב שכיום שהאיטרנט מקרטע ברמות וקשה ליצפות בIPTV.ומי שמרויח הם הלקוחות למי שמורכב הצלחות .בלי קשר האיטרנט לא סימטרי ובלי קשר אני מאוכזב מהוט וחברים שלי מאוכזבים מבזק.
כוונתי שאין יותר התקנות . אין ביקוש יותר להתקנת צלחות
כול המתקינים . פתחו עסקים אחרים זה הכול
יש ערוצים . בכול מיני שפות . אבל אנשים מעדיפים ליקלוט באמצעות האינטרנט. מאשר צלחת
היו לי 3 צלחות 1.8 מטר במחסן חדשות . כתבתי בפורום מוסר אותם חינם מי שרוצה . אף חבר מהפורום לא בא לקחת אותם חינם
-
- חבר פורום
לא יודע אצלך.אצלי דוקא יש לא מאט עבודה.חלק מהמתקינים פתחו עסקים אחרים שאני מכיר חלק מהם כי יש להם תאבון גדול גם במחיר אז עברו למשהו אחר.במצב שכרגע שיש עומס מעל מעבר באיטרנט הלקוחות שיש להם תחנות דרך הצלחת נהנים.ליפעמים הוט ביכלל מגיע ל6 מגה בערב ולא ניתן ליצפות בIPTV גם חלק שעשו 500 מגה שאני מכיר מגיעים ליפעמים בערב ל15 מגה.תלוי אם יש עומס על הרכזת של הוט.חבר בפורום פירסם ששאל ליקנות צלחת לווין 1.80 רשמתי לו שיש לי צלחת 1.60 שיבוא לקחת אותה ללא תמורה.בא ולקח ונהנה מימנה ואני שמח
-
- תותח על
בחורצ'ק . סונונית אחת לא מבשרת על בוא האביב .
גם לי פו ושם יש קריאת חרום ללקוח שעדיין צופה בצלחות אבל.....
אים אין לך הכנסה של 8-7 אלף בחודש אתה על הקרשים
בחודש צריך לפחות 20 התקנות של צלחות
איפו הימים שהייתי מעמיס על הטרנזיט שלי
100 צלחות שקניתי מטל ראן . הבן של שולוי הייה מעמיס עם המזלגה לתוך הטרנזיט את בצלחות
קונה קרטון של 40 ממירים .במכה . וקרטן LNB
כול זה נעלם . כי הרומנים/הטורקים/הגרוזינים . הזקנים שצפו בערוצים האלה איפו הם ?? בשמים
הייה לי לקוח מאזרביצ'ן . נעלם הוא בשמים
הקיצר דור הולך ודור בא . והחיים ממשיכים
חג עצמאות שמח כמה שאפשר
גם לי פו ושם יש קריאת חרום ללקוח שעדיין צופה בצלחות אבל.....
אים אין לך הכנסה של 8-7 אלף בחודש אתה על הקרשים
בחודש צריך לפחות 20 התקנות של צלחות
איפו הימים שהייתי מעמיס על הטרנזיט שלי
100 צלחות שקניתי מטל ראן . הבן של שולוי הייה מעמיס עם המזלגה לתוך הטרנזיט את בצלחות
קונה קרטון של 40 ממירים .במכה . וקרטן LNB
כול זה נעלם . כי הרומנים/הטורקים/הגרוזינים . הזקנים שצפו בערוצים האלה איפו הם ?? בשמים
הייה לי לקוח מאזרביצ'ן . נעלם הוא בשמים
הקיצר דור הולך ודור בא . והחיים ממשיכים
חג עצמאות שמח כמה שאפשר
-
- חבר פורום
קודם כל אני לא בחורציק.בחורציק קוראים לגילאים צעירים מתי שאתה היתעסקתה בכבלים הפיראטים.אני בניתי משדרי FM ושידרתי גם. אז יש לי נסיון גם בתחום אלקטרוניקה .לי אין שירות פה ושם.יש לי קריאות לא רע ואין לי סנונית חחחח ומה רע גם ב6 אלף זה לא כסף אני קונה סחורה של חברת טלראן אבל לא קונה מהם כי הם יקרנים מאוד מאז מתמיד.עדין יש לקוחות מכל רחבי שפות .לא יודע מה אצלך.
-
- תותח על
אז שיהיי לך לבריאות . תהנה מהכסף . והרווחים
איך אומרים . כול אחד והמזל שלו .
ביי
איך אומרים . כול אחד והמזל שלו .
ביי