סקיי גרמניה 19.2e
-
xanadoo
- חבר ותיק

Re: סקיי גרמניה 19.2e
אלומה צרה צריך כנראה 4 וחצי מטר לקליטה יציבה מתקין מקצועי תהיה קליטה תדרים חלשים מספר שעות מצומצם בצלחת מטר ושמונים גם שני מטר ושבעים אין קליטה יציבה מעבר למספר שעות מצומצם
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כול הערוצים שנקלטו ממשיכים להקלט כרגיל.
הגיע הזמן שתומר 1 תפסיק לענות שטויות שאתה לא מבין בהם.
הגיע הזמן שתומר 1 תפסיק לענות שטויות שאתה לא מבין בהם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
xanadoo
- חבר ותיק

אני עם צלחת 1.2.
עד לפני כמה שבועות קלטתי. עכשיו כלום. הנתונים טובים.
לא מבין...
היה שינוי כלשהו?
עד לפני כמה שבועות קלטתי. עכשיו כלום. הנתונים טובים.
לא מבין...
היה שינוי כלשהו?
אוקיי מצטער טעיתי חשבתי שמדובר בשינוי לאלומה צרה מה שאלומה רחבה WIDE כמובן שממשיך להקלט כרגיל בשביל זה יש שרשור של אסטרא או FLYSAT מצטער שלא בדקתי בכל מקרה יש שתי אלומות צריך כיוון מחדש של אסטרא בצלחת או בעיה אחרת בדייסיק יכול להיות
-
xanadoo
- חבר ותיק

אני מדבר ספציפית על סקיי גרמניה, ערוצים כמו 13th street, NG, sky atlantic, sky cinema
כל אלה ערוצים שעבדו מצויין עד לא מזמן. אתמול שוב בדקתי והם עובדים אבל עם המון המון הפרעות ותקיעות. העניין הוא שנתוני הקליטה דווקא טובים למשל ערוץ 13th street נראה SNR 9.8dB ו AGC 80% ככה פחות או יותר שאר הערוצים ועדיין המון הפרעות ותקיעות. מצטער שלא כתבתי את זה מיקודם. אחרי כל המידע הזה למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
כל אלה ערוצים שעבדו מצויין עד לא מזמן. אתמול שוב בדקתי והם עובדים אבל עם המון המון הפרעות ותקיעות. העניין הוא שנתוני הקליטה דווקא טובים למשל ערוץ 13th street נראה SNR 9.8dB ו AGC 80% ככה פחות או יותר שאר הערוצים ועדיין המון הפרעות ותקיעות. מצטער שלא כתבתי את זה מיקודם. אחרי כל המידע הזה למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?
-
xanadoo
- חבר ותיק

לא מומלץ לשים צלחת 1.80 לקליטה מלאה של כל הערוצים ב19.2? אצלי אני גם לא קולט הכל. אצלי הוא צדדי אם אני לא טועה. הוא לא מרכזי בצלחת.
פעם השתמשתי בLNB חיקוי של סמארט הוא ניטרל הפרעות באסטרא בדוק כי כשבדקתי בLNB רגיל היו הפרעות
-
xanadoo
- חבר ותיק

אין של סמארט בישראל בדוק שניטרל הפרעות באסטרא
-
xanadoo
- חבר ותיק

אז אני תקוע עם אותה הבעיה. אצלכם הכל נקלט חלק בלי הפרעות?? אצלי למרות שהנתונים טובים התמונה בפועל על המסך מלאה בתקיעות...איך זה קרה לי פתאום? לפני חודש הכל היה בסדר....
לא יודע מה להגיד תנסה להחליף LNB חדש אם הסיגנל טוב אולי זה יעזור בוודאות החיקוי שלך סמארט פתר הפרעות באסטרא אולי יש ציוד חדש באיזורך שגורם לשיבושי קליטה
-
xanadoo
- חבר ותיק

-
xanadoo
- חבר ותיק