גם אני מרוצה מהפיליפס - אנדרואיד שלי ...מבצעת עידכוני אנדרואיד מידי פעם
והכל עובד מעולה , משמשת אותי במשרד גודל 40" אחלה טלויזיה 4K במחיר זול ...
כטלויזיה ראשית בסלון לא הייתי ממליץ יש יותר טובות , אבל כטלויזיה משנית זולה לחדר נוסף ...אחלה .
תשמע אני לא אובייקטיבי וגם לא מכיר עד כדי כך דגמים אחרים ...
אבל אם אני הייתי צריך היום לקנות טלויזיה חדשה לסלון הייתי הולך רק על סמסונג
דגם ספציפי זה כמובן כבר עניין של תקציב וכל אחד לפי יכולתו , אם אין מגבלת תקציב
הייתי הולך על SUHD מסידרה 9000 בגודל כמה שיותר גדול בהתאם לסלון .
גלעד צהריים טובים, על מנת שאוכל לטפל בפנייתך בצורה מיטבית אנא שלח לי את פרטייך למייל: trade-service@ecp.co.il
ואני אחזור אלייך בהקדם, בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
נערך לאחרונה על ידי מותגים מבית אלקטרה ב 26 ינואר 2017, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
גלעד שלום, בהמשך לשיחתו פנייתך נמצאת בטיפולי אעדכן אותך בהקדם. בברכה, לבנת בוקובזה אחראית קשרי לקוחות אלקטרה סחר.
לבנת בוקובזה שלום לך,
מענין איך הגעת לכאן אבל מה שאתה עושה עכשיו (בהנחה שתפתרי לו את הבעיה) שקול לפרסומת זהב בסופר בול...
ישר כוחך!
הטלויזיות של פיליפס נמצאות בשפיץ של ליגת העל. כמובן שכמו בכל חברה יש דגמים פשוטים יותר ויש יקרים יותר - יש לבדוק היטב! למי שביקש כאן המלצה אז מעבר לפיליפס יש לסוני טלויזיות טובות, וכפי שרואים כאן גם לסמסונג יש קהל ולכן זה ענין של טעם וצריך לבחון היטב לפני קניה. הבעיה עם פיליפס היא השירות בחול: על הפנים ושערוריתי. חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה נקודתית אזורית כלומר באנטישמיות אבל נראה שזה כלל עולמי. לכן אם אלקטרה ירימו את הכפפה זה יהיה לטובת כולם.
שבת שלום
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
נקבע לי טכנאי שעוד בטלפון הסביר לי שהטלוויזיה שלי תומכת רק ב30mhz. הממיר תומך רק ב50 ו60.
לאחר דיון ממושך בפורום vu של בלאקהול הומלץ לי להתקין אימג' של openbh שפתר לי את הבעיה. שם יש אפשרות ל4k ב30. העניין הוא שממש לא אהבתי את האימג' הזה אז חזרתי לבלאק הרגיל...מעדיף להישאר על 1080p מאשר להיות עם הopen הזה שהוא מאוד לא נוח. ביקשתי מהמפתח שיוסיף את האופציה הזו של ה2160p30 גם לבלאק הרגיל. מקווה שהוא יוסיף.