עזרה בזיהוי לווינים
עזרה בזיהוי לווינים
שלום,
יש לי 7 לווינים.
עמוס ניילסאט באדר אסטרא טורקסאט הוטבירד ומהו הלווין השביעי שאיני זוכר מהו ואיני מזהה אותו?
האם תוכלו בבקשה לאתר לי אותו לפי תצלומי הצלחות?
תודה.
יש לי 7 לווינים.
עמוס ניילסאט באדר אסטרא טורקסאט הוטבירד ומהו הלווין השביעי שאיני זוכר מהו ואיני מזהה אותו?
האם תוכלו בבקשה לאתר לי אותו לפי תצלומי הצלחות?
תודה.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
Re: עזרה בזיהוי לווינים
תצלם את הצלחת בזוית של 58.5 מעלות עם אזימוט של 8 רדיוס אוכל לומר לך מהו העינית של הלווין
-
צור .א
- תותח על

מקסימום אתה שם לא משנה הגדרה של לווין ועושה סריקה עיוורת הוא מוצא לך את הערוצים וכך תדע מהו הלווין
גלעד אני ספרתי 6 LNB אז איך יש לך 7 לווינים?
צלחת 1 יש LNB אחד והוא חייב להיות טורקסאט 42E תמיד הוא בצלחת בודדת, שבה ניתן להוסיף עוד LNB ללויין יווני 39E
ׂ(26Eּ +19E +13E+ 4W+7W) וצלחת 2 מותקן מולטיפיד ויש 5 LNB
צלחת 1 יש LNB אחד והוא חייב להיות טורקסאט 42E תמיד הוא בצלחת בודדת, שבה ניתן להוסיף עוד LNB ללויין יווני 39E
תספור שוב את מספר הlnb....יש גם אחד באמצע בצלחת שיש בה ריבוי lnb.moss81 כתב:גלעד אני ספרתי 6 LNB אז איך יש לך 7 לווינים?
מה אני יכול להוסיף עוד על הצלחות הבודדות?
ב39 ראיתי שאין הרבה ערוצים.
יש עוד חבילה מעניינת שאני יכול להוסיף על הבודדות?
תודה.
אולי התבלבלת עם 2 הצלחות הראשונות וחשבת שזה אותו אחד בגלל הקיר. אלו 2 צלחות נפרדות.
נערך לאחרונה על ידי gilad2211 ב 25 דצמבר 2016, 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקפצה.
יש לי lnb חדש מהקופסא וחבל לי עליו. אשמח לדעת היכן אני יכול להוסיף אותו על אחת הצלחות.
תודה.
יש לי lnb חדש מהקופסא וחבל לי עליו. אשמח לדעת היכן אני יכול להוסיף אותו על אחת הצלחות.
תודה.