lnb משופר??
- 
				DJ
 - אחלה חבר

lnb משופר??
רציתי לדעת בבקשה אם יש LNB דגם חדש ומשופר שיכול לקלוט למשל את התחנות ב19E הספרדיות וWDR ORF חוץ מבבוקר ,למשך כול היום לצלחת 180, הראש שיש לי 0.2 0.3 כבר לא מצליחים לקלוט בכלל לפני מספר חודשים זה היה קולט 
אז אם בבקשה יש לכם דגם של LNB כזה אז אשמח לשמוע איפה ניתן להשיג ומחיר בתודה מראש

אז אם בבקשה יש לכם דגם של LNB כזה אז אשמח לשמוע איפה ניתן להשיג ומחיר בתודה מראש
Re: lnb משופר??
שום LNB לא יעשה את ההבדל בין לקלוט או לא לקלוט עד כדי כך , עדיף לך שתמקד את הפוקוס שלך למשל בהגדלת הצלחת  , 
הגדלת קוטר הצלחת ב 30 ס"מ בלבד הינה שוות ערך פי עשרות פעמים יותר מכל LNB רגיש ב 0.1 בסיפרת הרעש .
מה גם שברוב המקרים זה סתם מדבקה שכתוב בה הבטחות ולא ממש סיפרת רעש אמיתית ונכונה .

הגדלת קוטר הצלחת ב 30 ס"מ בלבד הינה שוות ערך פי עשרות פעמים יותר מכל LNB רגיש ב 0.1 בסיפרת הרעש .
מה גם שברוב המקרים זה סתם מדבקה שכתוב בה הבטחות ולא ממש סיפרת רעש אמיתית ונכונה .
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				DJ
 - אחלה חבר

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

תתקין צלחת 2.4 לא יקרה . אצל טל ראן . הבעייה הובלה . אבל יש מיתפרקות פלחים . פעם התקנתי כזו

מה שהייה לט לראן , זה צלחת של יצרן בשם paraclipse שהייתה מיועדת ל C-BAND ובגלל זה בתחום KU הייתה קולטת כמו אנטנה בקוטר של 1.4 מטר למרות שהקוטר שלה היה כ 2.4 מטר. הייתה להם גם אנטנה בנויה מפלחים של יצרן בשם Jonsa שגם הייתה בקוטר של 2.4 מטר, אבל קלטה כמו אנטנה בקוטר של 1.2 מטר, גם מאותה הסיבה. כך שההובלה, היא הייתה הבעיה הכי קטנה של הצלחות ההן, הבעיה האמתית שלהן הייתה, היא שהן לא היו שוות כלום.

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

יישר כוחהטכנאי קרמר כתב:אני קניתי צלחת 2.4 פלחים עוד מתקופת פנורמה . לקליטת אטיופיה ליפני אולי 15 שנה
אין קליטה רציפה כל היום  אולי בצלחת 4.5   מטר  תהיה קליטה רציפה    יש קליטה מספר שעות ביום  עם אינווקום או אינוורטו ופיד איכותי

אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל

- 
				thestalker
 - תותח על

- Been thanked: 5 פעמים

תומר אילו תחנות אתה מקבל?
יש מצב שתעלה את הרשימה?

יש מצב שתעלה את הרשימה?
יש לי  1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT