האים משהוא יודע
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

האים משהוא יודע
אם יש לינק אחר בתדר אחר . לשידוקים של ערוץ 1 הטכסים ומישחקי הכדוקגל
סרקתי בזמן שידור לא ניקלט כלום
סרקתי בזמן שידור לא ניקלט כלום
Re: האים משהוא יודע
משתדלים לעבור לשידור בסיב אופטי ....גם טוב יותר וגם חסכוני יותר ,
אני מתאר לי שבזק התקין נק' קצה פייבר ברוב האתרים שמהם משדרים באופן קבוע טכסים או אירועי ספורט .
אני מתאר לי שבזק התקין נק' קצה פייבר ברוב האתרים שמהם משדרים באופן קבוע טכסים או אירועי ספורט .
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אז מתי יפעילו את הHD של ערוץ 1
היו שידורי ניסיון . הכול מוכן להרים את הכפתור
רק ביבי מעקב את עלהת הכפתור
זה מזכיר את תחילת שידורי הצבע . אנטי מחיקון זוכרים ?
היו שידורי ניסיון . הכול מוכן להרים את הכפתור
רק ביבי מעקב את עלהת הכפתור
זה מזכיר את תחילת שידורי הצבע . אנטי מחיקון זוכרים ?
חארות כולם ....אינטרסנטים , כולם עובדים על כולם ...
ולמה לא מחייבים את ערוצים 2 ו-10 המסחריים לעבור לשדר ב HD ??
איפה הרשות השניה ? איפה משרד התקשורת ? אלה ערוצים שמקבלים הכנסה
מפרסומות ולמרות תנאי הזיכיון שלהם הם חייבים לשפר את איכות השידורים שלהם ולהשתוות לעולם הגדול .
לגבי פלטפורמה לשידור HD מלבד YES ו-HOT ....זה כמובן שידורים ב DVB-T2 ...שמחכה למשיח !
ולמה לא מחייבים את ערוצים 2 ו-10 המסחריים לעבור לשדר ב HD ??
איפה הרשות השניה ? איפה משרד התקשורת ? אלה ערוצים שמקבלים הכנסה
מפרסומות ולמרות תנאי הזיכיון שלהם הם חייבים לשפר את איכות השידורים שלהם ולהשתוות לעולם הגדול .
לגבי פלטפורמה לשידור HD מלבד YES ו-HOT ....זה כמובן שידורים ב DVB-T2 ...שמחכה למשיח !
-
אלי
- אחלה חבר

ואני חשבתי שערוץ1 לא משדר HD בלווין כי ספקיות התוכן מגבילות את השידור הלווייני שיהיה מוצפן, אם מדובר ב HD...
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אני קלטתי את שדיורי הניסיון של ערוץ 1 בHD בחיפה . ועוד כמה ערוצים שראו רק תמונה של בר גנרטור
אבל מחכים שהיושבים בכנסת יגידו לבזק לחץ על הכפתור . כי השידור סגור בנתיים
הבעייה שהציבור לא מיתעניין בHD
בשנת 1969 הטלויזיה הישאלית לא שידרה בשבת
יצא אזרח לבית מישפט6 וטען שהוא משלם את האגרה
ורוצה שידורים בשבת . השופט חתם על הצו שהיו שידורים בלייל שישי
בשביל HD לא יעשו את זה הציבור
אבל מחכים שהיושבים בכנסת יגידו לבזק לחץ על הכפתור . כי השידור סגור בנתיים
הבעייה שהציבור לא מיתעניין בHD
בשנת 1969 הטלויזיה הישאלית לא שידרה בשבת
יצא אזרח לבית מישפט6 וטען שהוא משלם את האגרה
ורוצה שידורים בשבת . השופט חתם על הצו שהיו שידורים בלייל שישי
בשביל HD לא יעשו את זה הציבור
-
אלי
- אחלה חבר

היום יש כלים יותר יעילים מבית משפט
יש רשתות חברתיות.
אם היינו מפעילים לחץ ציבורי דרך הרשתות החברתיות - זה היה עובד.
אני כתבתי מכתב לרשות השידור בעבר על נושא HD. אני משלם אגרה, אז למה לא מקבל את השירות? לא קיבלתי תגובה.
אבל כשיש לחץ ציבורי, במיוחד שלאחרונה יש יותר ויותר לקוחות על עידן+, אז דברים זזים.
אלי.
יש רשתות חברתיות.
אם היינו מפעילים לחץ ציבורי דרך הרשתות החברתיות - זה היה עובד.
אני כתבתי מכתב לרשות השידור בעבר על נושא HD. אני משלם אגרה, אז למה לא מקבל את השירות? לא קיבלתי תגובה.
אבל כשיש לחץ ציבורי, במיוחד שלאחרונה יש יותר ויותר לקוחות על עידן+, אז דברים זזים.
אלי.
- yossid
- תותח על

אליאלי כתב: אני כתבתי מכתב לרשות השידור בעבר על נושא HD. אני משלם אגרה, אז למה לא מקבל את השירות? לא קיבלתי תגובה.
אלי.
את האגרה אנו משלמים בגלל שיש לנו טלויזיה ולא על השידורים
בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
-
אלי
- אחלה חבר

אסביר למה התכוונתי
השידור הציבורי ממומן מהאזרחים. בין אם ע"י האגרה ובין אם בוטלה/תבוטל ויגיע מכספי מיסים.
אז אם אני משלם ובאמצעות התשלום שלי מממנים שידורי HD, אז אני מבקש לקלוט אותם וללא עלות נוספת של HOT או YES.
השידור הציבורי ממומן מהאזרחים. בין אם ע"י האגרה ובין אם בוטלה/תבוטל ויגיע מכספי מיסים.
אז אם אני משלם ובאמצעות התשלום שלי מממנים שידורי HD, אז אני מבקש לקלוט אותם וללא עלות נוספת של HOT או YES.
-
ronn
- חבר ותיק

אפילו רדיו דיגיטלי אין פה ...אז אתה רוצה 4K ? קודם שישדרו בכלל ב HD , ערוץ 1 שישדר HD גם ב DVB-T2
וערוצים 2 ו-10 שחיים מפרסומת ויש להם תקציב רב שישדרו ב HD ולא בצורה פרוימיטיבית רק בגלל שיש חוסר מודעות ...
רוב הצופים בארץ כבר עברו למסכים שטוחים שיכולים להציג HD ו-16:9 ...ורק רוב השידורים הנקלטים בארץ ממשיכים ב SD ,
רוב מדינות העולם כולל מדינות עולם שלישי עברו לשדר ב HD כבר מזמן ....בושה פשוט בושה למשרד התקשורת ולרגולטור .
פניתי שוב היום בנושא ה HD בערוצים 2 ו-10 לרשות השניה לדוברת הרשות - פניות הציבור ....נראה מה יהיה להם להגיד הפעם .
וערוצים 2 ו-10 שחיים מפרסומת ויש להם תקציב רב שישדרו ב HD ולא בצורה פרוימיטיבית רק בגלל שיש חוסר מודעות ...
רוב הצופים בארץ כבר עברו למסכים שטוחים שיכולים להציג HD ו-16:9 ...ורק רוב השידורים הנקלטים בארץ ממשיכים ב SD ,
רוב מדינות העולם כולל מדינות עולם שלישי עברו לשדר ב HD כבר מזמן ....בושה פשוט בושה למשרד התקשורת ולרגולטור .
פניתי שוב היום בנושא ה HD בערוצים 2 ו-10 לרשות השניה לדוברת הרשות - פניות הציבור ....נראה מה יהיה להם להגיד הפעם .
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 16 מאי 2016, 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
נוסח פנייתי לרשות השניה - דוברת הרשות - פנויות הציבור
שלום רב
ברצוני לברר מדוע הרשות השניה כרגולטור אינה מחייבת את הערוצים המסחריים בישראל ערוץ 2 ו-10 לעבור לשדר ב HD במקביל לשידור בקיים ב SD , בדומה לערוץ 1 שעבר לשדר ב HD בפלטורמה של YES ו-HOT ובעתיד ישדר גם בעידן פלוס כשיפעילו את ה DVB-T2 , לא ברור לי איך הרשות השניה כרגולטור , מאפשרת לערוצים המסחריים שחיים מתקציב פרסום רב להמשיך לשדר בצורה פרימיטיבת שכזאת באיכות שידור ירודה כל כך , רוב מדינות העולם ואפילו מדינות עולם שלישי כבר עברו מזמן לשידור ב HD ואף מס' מדינות כבר עורכות שידורי ניסיום ב UHD 4K ואף ב 8K , למה השידור בארץ נשאר מאחור ? למה הזילזול הזה בישראלים ? זה נכון שרוב הציבור אינו מודע להבטים הטכניים ואינו מבדיל , זה לא אומר שאין ישראלים שמבינים דבר או שתיים וליבם נחמץ ! הנני חבר במס' פורומים טכניים ישראלים באינטרנט וברצוני לידע אתכם שיש ציבור רב שכואב את הנושא ולא מבין איך במדינה כל כך מתקדמת טכנולוגית הנושא של שידור ב HD מוזנח ולא מחוייב ע"י הרגולטור ? אנא ממכם העלו את הנושא לדיון ותנו תשובה קונקרטית ומספקת לציבור הרב שמודע לנושא בארץ ...
בברכה
( אני אעדכן כאן את התשובה לכשתגיע )
שלום רב
ברצוני לברר מדוע הרשות השניה כרגולטור אינה מחייבת את הערוצים המסחריים בישראל ערוץ 2 ו-10 לעבור לשדר ב HD במקביל לשידור בקיים ב SD , בדומה לערוץ 1 שעבר לשדר ב HD בפלטורמה של YES ו-HOT ובעתיד ישדר גם בעידן פלוס כשיפעילו את ה DVB-T2 , לא ברור לי איך הרשות השניה כרגולטור , מאפשרת לערוצים המסחריים שחיים מתקציב פרסום רב להמשיך לשדר בצורה פרימיטיבת שכזאת באיכות שידור ירודה כל כך , רוב מדינות העולם ואפילו מדינות עולם שלישי כבר עברו מזמן לשידור ב HD ואף מס' מדינות כבר עורכות שידורי ניסיום ב UHD 4K ואף ב 8K , למה השידור בארץ נשאר מאחור ? למה הזילזול הזה בישראלים ? זה נכון שרוב הציבור אינו מודע להבטים הטכניים ואינו מבדיל , זה לא אומר שאין ישראלים שמבינים דבר או שתיים וליבם נחמץ ! הנני חבר במס' פורומים טכניים ישראלים באינטרנט וברצוני לידע אתכם שיש ציבור רב שכואב את הנושא ולא מבין איך במדינה כל כך מתקדמת טכנולוגית הנושא של שידור ב HD מוזנח ולא מחוייב ע"י הרגולטור ? אנא ממכם העלו את הנושא לדיון ותנו תשובה קונקרטית ומספקת לציבור הרב שמודע לנושא בארץ ...
בברכה
( אני אעדכן כאן את התשובה לכשתגיע )
ככל הנראה מסתמנת התקדמות משמעותית בנושא. בשלב ראשון הוחלט להפסיק להעביר כספים לפרויקט של עידן פלוס ( שהוא היום החלופה היחידה החינמית ל YES והוט ואפשרות הפצה בלעדית של השידורים בישראל שמיועדת ללקוחות הסופיים, כי ההפצה הלוויינית לא נועדה ולא מובטחת להם ) , לייבש אותו ובשלב הבא לקחת את הפרויקט מהרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו ולהעביר אותו למועצת לכבלים ולוויין ( לכפיפות של YES והוט ) ולבצע בו תהליך של ההפרטה מלאה.
מין הסתם שזה יהיה סופו של השידור החינמי בישראל.
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 12,00.html
מין הסתם שזה יהיה סופו של השידור החינמי בישראל.
http://www.calcalist.co.il/marketing/ar ... 12,00.html
נקווה שהמועצה לכבלים ולווין תעבוד יפה ולא תתכופף לבעלי האינטרסים של יס והוט ....זה יהיה קשה ,
אבל חייבים לשבור את הדואופול של יס והוט ולהכניס מפעיל שלישי ...
אבל חייבים לשבור את הדואופול של יס והוט ולהכניס מפעיל שלישי ...
בינתיים בשלב הראשון של ייבוש התקציבי המלא של עידן פלוס, גם אחזקת שבר שהייתה מתבצעת עד כה בצורה חלקית ביותר על ידי בזק נפסקת, כי לא תהייה יותר העברת כספים לתחזוקת מערכת קיימת, גם בגלל שהכסף הזה עד עכשיו הלך בחלקו הגדול לכיסים שונים, במקום שילך לתיקונים.
ובשלב הבא, אם הפרויקט יעבור למועצת לכבלים ולוויין, יווצר מצב שמכונה בספרות המקצועית: נתנו לחתול לשמור על השמנת, אם כל ההשלכות הנובעות מכך ( גם לדיאטה של החתול המדובר וגם למלאים של השמנת ).
וזה יהיה מסמר אחרון בארון הקבורה של עידן פלוס. וגם שבוחנים את המסכנות של ועדת פילבר מה תהייה תוכנית עסקית או מודל עסקי של הפרויקט אחרי ההפרטה, מסתבר שכאלה בכלל לא נבדקו וממש לא ברור ממה יתפרנס הזכיין, כי לא ניתן לגבות כסף מהלקוחות הסופיים וגם ספקי התוכן הקיימים ( הערוצים ) לא מוכנים לשלם סכומים נדרשים, לא רק שלא לפיתוח, אלה אפילו שלא לתחזוקת המערכת והספקי תוכן החדשים הפוטנציאליים עד עכשיו לא היו מוכנים להיכנס בסכומים נמוכים הרבה יותר, וכל הרעיון של הפרטת המיזם, הוא שהמדינה מפסיקה לממן את הפרויקט והוא מתקיים בכוחות עצמו, לזה אפשר להוסיף גם את בזק שעד עכשיו עסקה בצד הטכני של הפרויקט, כמו בין היתר בציוד שידור ותמסורת ואם רק ינסו לקחת לה את החלק הזה מהידיים, אז כבר יש לה רשימת דרישות משלה מוכנה שמתורגמת לסכומים לא קטנים.
מכל זה אפשר להבין, מה יהיה גורל של הפרויקט אחרי ההפרטה.
ובשלב הבא, אם הפרויקט יעבור למועצת לכבלים ולוויין, יווצר מצב שמכונה בספרות המקצועית: נתנו לחתול לשמור על השמנת, אם כל ההשלכות הנובעות מכך ( גם לדיאטה של החתול המדובר וגם למלאים של השמנת ).
וזה יהיה מסמר אחרון בארון הקבורה של עידן פלוס. וגם שבוחנים את המסכנות של ועדת פילבר מה תהייה תוכנית עסקית או מודל עסקי של הפרויקט אחרי ההפרטה, מסתבר שכאלה בכלל לא נבדקו וממש לא ברור ממה יתפרנס הזכיין, כי לא ניתן לגבות כסף מהלקוחות הסופיים וגם ספקי התוכן הקיימים ( הערוצים ) לא מוכנים לשלם סכומים נדרשים, לא רק שלא לפיתוח, אלה אפילו שלא לתחזוקת המערכת והספקי תוכן החדשים הפוטנציאליים עד עכשיו לא היו מוכנים להיכנס בסכומים נמוכים הרבה יותר, וכל הרעיון של הפרטת המיזם, הוא שהמדינה מפסיקה לממן את הפרויקט והוא מתקיים בכוחות עצמו, לזה אפשר להוסיף גם את בזק שעד עכשיו עסקה בצד הטכני של הפרויקט, כמו בין היתר בציוד שידור ותמסורת ואם רק ינסו לקחת לה את החלק הזה מהידיים, אז כבר יש לה רשימת דרישות משלה מוכנה שמתורגמת לסכומים לא קטנים.
מכל זה אפשר להבין, מה יהיה גורל של הפרויקט אחרי ההפרטה.