מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על ממיר שתומך בשידורי 4k? עדיפות לממיר עם טיונר משולב של dvb-c בתוכו. כמובן שאשמח שהממיר ישאיר לי את הכיס ללא חור מבחינת מחיר
תודה.
מהזמינים היום, יש את VU+ Solo 4K ULTRA HDTV Linux E2 Combo Receiver , ובגלל שמדובר על מקלט מודולרי, אז ניתן להזמין אותו כבר עם הטיונר של DVB-C ו DVB-T2 , בנוסף לטיונר של DVB-S2 .gilad2211 כתב:שלום,
מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על ממיר שתומך בשידורי 4k? עדיפות לממיר עם טיונר משולב של dvb-c בתוכו. כמובן שאשמח שהממיר ישאיר לי את הכיס ללא חור מבחינת מחיר
תודה.

מדובר על מקלט שכרגע הוא הזול ביותר, כי כל שאר המקלטים הם לא לשוק הביתי. גם מדובר על רכיב הזול במערכת כולה. למשל טלוויזיה 4K ממוצעת שתהיה מחוברת למקלט, מחירה הוא כמה עשרות אלפים של שקלים, גם מערכת קולנוע ביתי והרמקולים, מחירם גם הרבה יותר מעשר אלף ש''ח, כך שמי שרוכש מקלט 4K , אז רוב הסיכויים שהוא לא יחבר אותו לטלוויזיה שלא ניתן יהיה ליהנות מהתמונה שלה וגם מין הסתם, לא ישמע את הקול מהרמקולים של הטלוויזיה.gilad2211 כתב:תודה רבה אכן הvu+ ממיר מעולה אך כרגע יקר לי מידי. אין משהו בקצת פחות מהמחיר הזה?
אולי עדיף לרכוש מסך חדש עם כל הטיונרים מובנים (במסך LG שלי יש C T2 S2),gilad2211 כתב:שלום,
תודה.
עשרות אלפים ? לא הגזמת ? רק לאחרונה קניתי טלויזיה פיליפס 40" 4K בעלות של כ- 2600 ש"חלמשל טלוויזיה 4K ממוצעת שתהיה מחוברת למקלט, מחירה הוא כמה עשרות אלפים של שקלים
מסתבר שלא הגזמתי וזה במחיר, כי רק בשבוע שעבר הייתי אצל אחד החברים שרכש טלוויזיה חדשה בגודל סטנדרטי לסלון, שזה היום 65'' ל 4K והוא שילם עליה כ 30,000 ש''חגלובל כתב:עשרות אלפים ? לא הגזמת ? רק לאחרונה קניתי טלויזיה פיליפס 40" 4K בעלות של כ- 2600 ש"חלמשל טלוויזיה 4K ממוצעת שתהיה מחוברת למקלט, מחירה הוא כמה עשרות אלפים של שקלים
טלויזיה 4K טובה יותר וגדולה יותר בארץ יכולה לעלות בין 6000 ל-15,000 ש"ח ....לא עשרות אלפים .
טלויזיה 4K ממוצעת כפי שאתה אומר לא כזאת יקרה ....המחירים יורדים ו4K מתחיל להיות כבר סטנדרט .
ראה פה שרשור שדנו בנושא הטלויזיה 4K -
viewtopic.php?f=1&t=51198&hilit=%D7%98% ... 9%D7%94+4K

שניכם לא צודקים ....עשרות אלפים זה ל 85" שזה גודל ענקי שלא קשור בכלל לדיון פה ...ם 50000 זה עשרות אלפים. בגדול הוא צודק, היום לסלון נורמלי לא קונים פחות מ 55" וזה עולה בקרוב ל 15000. ואם רוצים גודל שיותר מתאים לסלון אז ממשיכים ל 65 ומעלה וכאן המחירים קופצים גבוה

קבל 65" סמסונג עם 4K ב 10,350 ש"ח ...מחיר טוב ? ( בטח לא עשרות אלפים )ואם רוצים גודל שיותר מתאים לסלון אז ממשיכים ל 65 ומעלה וכאן המחירים קופצים גבוה