שאלה בקשר לצלחת לווין פרטית לקליטה
-
רמי.א
- תותח על

שאלה בקשר לצלחת לווין פרטית לקליטה
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html
והשאלה היא
האם זה נכון שצלחת לווין שהיא רק לקליטה לא עלולה לפלוט קרינה מסוכנת מהרגיל?
כי אם כל הכבוד למי שרוצה להנות מצלחת לווין פרטית, צריך לשמור על הבריאות, אז חוץ מעניין האלימות שיש בכתבה הזאת,
מה התשובה לשאלה שלי? בנושא המקצועי?
ואיזה עצה אתם מציעים למי שרוצה להתקין על גג הבית שלו לתת לווין פרטית בגודל גדול מעל 2.7 מטר ?
אחד מהטכנאים של הקשב מיקי גורדוס אמר לי שמה שהוא עושה זה בסדר, ולאחר מה שבכתבה רשום בהחלטת בית המשפט, קשה לי להאמין לכל מה שאומר הטכנאי של הצלחת לווין.
אני צירפתי את הקישור לכתבה הזאת רק בשביל קבלת עזרה ממקרה כזה בנושא הטכני זה ולא כדי לעשות רע.
והשאלה היא
האם זה נכון שצלחת לווין שהיא רק לקליטה לא עלולה לפלוט קרינה מסוכנת מהרגיל?
כי אם כל הכבוד למי שרוצה להנות מצלחת לווין פרטית, צריך לשמור על הבריאות, אז חוץ מעניין האלימות שיש בכתבה הזאת,
מה התשובה לשאלה שלי? בנושא המקצועי?
ואיזה עצה אתם מציעים למי שרוצה להתקין על גג הבית שלו לתת לווין פרטית בגודל גדול מעל 2.7 מטר ?
אחד מהטכנאים של הקשב מיקי גורדוס אמר לי שמה שהוא עושה זה בסדר, ולאחר מה שבכתבה רשום בהחלטת בית המשפט, קשה לי להאמין לכל מה שאומר הטכנאי של הצלחת לווין.
אני צירפתי את הקישור לכתבה הזאת רק בשביל קבלת עזרה ממקרה כזה בנושא הטכני זה ולא כדי לעשות רע.
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 31 מרץ 2015, 00:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: הקשב המיתולוגי מיקי גורדוס יפצה את שכנו הנכה
קרינה אין בצלחות הרי הוא לא משדר משהו לדבי היבט טכני יתכן והצלחת גדולה מידי ולא נבדקה על ידי מהנדס שמתמחה בתחום זה ולכן נגרם נזק לבניין לא מבין מדוע גורדוס משך את תביעתו יש לו אנטנות לקליטת שידורי רדיו אם הבנתי נכון וגם בזה אין קרינה מוזר
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
Re: הקשב המיתולוגי מיקי גורדוס יפצה את שכנו הנכה
סיפור מוזר, גם תבע את שכנו וגם לא בא לדיונים וגם ביקש לבטל את התביעה.
לגבי קרינה מסרטנת זה ברור שזה קישקוש כי מדובר בצלחות שמשמשות קליטה בלבד.
לגבי קרינה מסרטנת זה ברור שזה קישקוש כי מדובר בצלחות שמשמשות קליטה בלבד.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
רמי.א
- תותח על

Re: שאלה בקשר לצלחת לווין פרטית לקליטה
גם לי זה נראה מוזר, אולי הוא קיבל אישורים כללים ממשרד התקשורת על זה ולא בכתב, אז זה מכניס אותו לספקות?
אולי זה ישמע לך מוזר אבל טכנאי צלחת לווין אחר אמר לי שבצלחת לווין שהיא רק לקליטה אבל מעל גודל 3 מטר, מומלץ לעשות מידי פעם בדיקות קרינה מבחינת היחס בין הרפלקטור ל LNB,
זה לא קל במדינה הזאת להתקין על גג בית פרטי צלחת לווין בגודל גדול גם אם היא רק לקליטה, רק מבחינת החשש כמו בכתבה הזאת שצריך את עזרת בית המשפט,
אני מקווה שיעשו בקרוב אינטרנט מיוחד שיהיה יציב גם אם יש בו עומס גולשים, כמו שפיתחו קובץ של FLAC שבניגוד ל MP3 אין בו עומס וגם אין בו איבוד נתונים.
ואני לא אהבתי תגובות של חלק מהמגיבים עליו שנראה בתגובות שהם ממהרים לשפוט אותו ולהעליב אותו.
אולי זה ישמע לך מוזר אבל טכנאי צלחת לווין אחר אמר לי שבצלחת לווין שהיא רק לקליטה אבל מעל גודל 3 מטר, מומלץ לעשות מידי פעם בדיקות קרינה מבחינת היחס בין הרפלקטור ל LNB,
זה לא קל במדינה הזאת להתקין על גג בית פרטי צלחת לווין בגודל גדול גם אם היא רק לקליטה, רק מבחינת החשש כמו בכתבה הזאת שצריך את עזרת בית המשפט,
אני מקווה שיעשו בקרוב אינטרנט מיוחד שיהיה יציב גם אם יש בו עומס גולשים, כמו שפיתחו קובץ של FLAC שבניגוד ל MP3 אין בו עומס וגם אין בו איבוד נתונים.
ואני לא אהבתי תגובות של חלק מהמגיבים עליו שנראה בתגובות שהם ממהרים לשפוט אותו ולהעליב אותו.
- י א
- מנהל אתר

עוד פעם שטויות על קרינה מצלחת קליטה? מה זה קשור אם היא 3 מטר או 10 מטר - אם אין שידור אז מאיפה תבוא קרינה??
כולם מדברים על קרינה ,רבים נכנסים לפניקה ומכניסים אחרים לפניקה ...אבל בו בזמן כולם ממשיכים
לדבר בסלולרי להצמיד הנייד לראש לנהל שיחות ארוכות שמשדרות קרינה בצמוד לראש וברמות קרינה הרבה יותר משמעותיות
מכל קרינה שיכולה להיפלט מצלחת שידור שמשדרת אונה צרה כלפי השמים ( במקרה של צלחת שידור ) ,
אנשים גם בדר"כ לא מבינים מספיק ולא עושים הבדל בין קרינה אלקטרומגנטית שאינה מיננת שנפלטת ממקור
שידור RF ( סלולרי ודומה ) לבין קרינה אלקטרומגנטית שנפלטת מחשמל , עמודי חשמל ארונות חשמל ,
ומכשירי חשמל ביתיים ...כל קרינה כזאת היא שונה נמדדת ביח' מדידה שונות ויש להתיחס אליה אחרת .
וברור שאין אלה דומים בכלל לקרינה מיננת שנפלטת ממקורות רדיואקטיבים ...שזה בכלל סיפור שונה לגמרי ( שלא נדע )
לגופו של הסיפור -
כמובן שהאנטנות של מיקי גורדוס אינן פולטות קרינה ומשמשות לקליטה בלבד , לעומת זאת לא הייתי בטוח
שהייתי משלים עם שכן בביתי שהחליט להפוך את הגג המשותף לתחנת האזנה לויינית מסוג הדומה שיש ליח' מודיעין צהליות .
מעבר לכיעור לבניין יש גם אספקטים הנדסיים וכו' ...אני יכול להבין את מקור הסיכסוך( ויצא לי אישית להיות על הגג הזה
של מיקי גורדוס לפני שנים רבות ) לאורך השנים מס לא קטן מבין מתקיני הצלחות המומחים בארץ ביקרו בגג הזה ועבדו שם .
לדבר בסלולרי להצמיד הנייד לראש לנהל שיחות ארוכות שמשדרות קרינה בצמוד לראש וברמות קרינה הרבה יותר משמעותיות
מכל קרינה שיכולה להיפלט מצלחת שידור שמשדרת אונה צרה כלפי השמים ( במקרה של צלחת שידור ) ,
אנשים גם בדר"כ לא מבינים מספיק ולא עושים הבדל בין קרינה אלקטרומגנטית שאינה מיננת שנפלטת ממקור
שידור RF ( סלולרי ודומה ) לבין קרינה אלקטרומגנטית שנפלטת מחשמל , עמודי חשמל ארונות חשמל ,
ומכשירי חשמל ביתיים ...כל קרינה כזאת היא שונה נמדדת ביח' מדידה שונות ויש להתיחס אליה אחרת .
וברור שאין אלה דומים בכלל לקרינה מיננת שנפלטת ממקורות רדיואקטיבים ...שזה בכלל סיפור שונה לגמרי ( שלא נדע )
לגופו של הסיפור -
כמובן שהאנטנות של מיקי גורדוס אינן פולטות קרינה ומשמשות לקליטה בלבד , לעומת זאת לא הייתי בטוח
שהייתי משלים עם שכן בביתי שהחליט להפוך את הגג המשותף לתחנת האזנה לויינית מסוג הדומה שיש ליח' מודיעין צהליות .
מעבר לכיעור לבניין יש גם אספקטים הנדסיים וכו' ...אני יכול להבין את מקור הסיכסוך( ויצא לי אישית להיות על הגג הזה
של מיקי גורדוס לפני שנים רבות ) לאורך השנים מס לא קטן מבין מתקיני הצלחות המומחים בארץ ביקרו בגג הזה ועבדו שם .
- י א
- מנהל אתר

אני לא בקיא בסכסוך שלהם אבל אם הוא נבע מחשש לקרינה אז כל השכנועים ההגיוניים כנראה לא יעזרו והשכן המפוחד לא יאמין.
לגבי שימוש בגג המשותף, גם לזה יש כללים. הכלל הוא שהשטח המשותף צריך להספיק לכל הדיירים לשם שימוש דומה. כלומר אם דיר מתקין צלחת אחת בגודל 1.2 מטר אז צריך שישאר מקום לכל יתר הדיירים לצלחות בגודל דומה.
בגדלים מעל 1.2 מטר יש חובה לבקש היתר בנייה. להיתר זה נדרשת חתימה של מהנדס קונסטרוקציה עם חישובים סטטיים.
מי שחושב להתקין צלחת שידור - זה מחייב אישורים של משרד התקשורת וכנראה גם של איכות הסביבה מה שלא נראה לי שיתקבל בבית למגורים.
לא ברור לי איך קיבלו או מה היו הדרישות בזמנו אישורים בעלי משדרים בגלים קצרים שהיו בעלי תחנות שידור לחובבים.
לגבי שימוש בגג המשותף, גם לזה יש כללים. הכלל הוא שהשטח המשותף צריך להספיק לכל הדיירים לשם שימוש דומה. כלומר אם דיר מתקין צלחת אחת בגודל 1.2 מטר אז צריך שישאר מקום לכל יתר הדיירים לצלחות בגודל דומה.
בגדלים מעל 1.2 מטר יש חובה לבקש היתר בנייה. להיתר זה נדרשת חתימה של מהנדס קונסטרוקציה עם חישובים סטטיים.
מי שחושב להתקין צלחת שידור - זה מחייב אישורים של משרד התקשורת וכנראה גם של איכות הסביבה מה שלא נראה לי שיתקבל בבית למגורים.
לא ברור לי איך קיבלו או מה היו הדרישות בזמנו אישורים בעלי משדרים בגלים קצרים שהיו בעלי תחנות שידור לחובבים.
-
רמי.א
- תותח על

אני גם לא בקיא בפרטים של הסיכסוך אבל ניתן לראות מהכתבות בנושא שבגג של מיקי גורדוס יש מס' צלחות והרבהלגבי שימוש בגג המשותף, גם לזה יש כללים. הכלל הוא שהשטח המשותף צריך להספיק לכל הדיירים לשם שימוש דומה. כלומר אם דיר מתקין צלחת אחת בגודל 1.2 מטר אז צריך שישאר מקום לכל יתר הדיירים לצלחות בגודל דומה.
יותר גדולות מ 1.2מ' כפי שניתן לראות בתמונות מהכתבות למשל כאן -
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/293/800.html
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 98,00.html
- י א
- מנהל אתר

נכון, אבל מצד שני התביעה של השכן לא היתה על ניצול שטח משותף מעבר למותר. הוא טען לקרינה.
-
צור .א
- תותח על

גורדוס גם משדר באמצעות אנטנות בתחום הרדיו כמו כל "חובב" ואולי יותר כי זה גם המקצוע.
מהפסיקה לא יפוצה התובע בגין קרינה אלא רק בגין הוצאות תיקון נזקים פיזיים שנגרמו למבנה .
מהפסיקה לא יפוצה התובע בגין קרינה אלא רק בגין הוצאות תיקון נזקים פיזיים שנגרמו למבנה .
- deepspace
- תותח על

איזה כיעור?גלובל כתב: לעומת זאת לא הייתי בטוח
מעבר לכיעור לבניין יש גם אספקטים הנדסיים וכו' ...
הבניין הוא זה שמכער את הצלחת לא ההפך.
צריך להסיר את הבניין.
She's a beauty.
שכנים תמיד מבלבלים את השכל.
כל אחד מציק לו מה השני עושה כי משעמם להם בחיים.
עם ישראל הוא עם של דוחפי אף.
אני כבר קניתי משדר אבל עם כל הבעיות האלה שאני רואה שיכולות לצוץ לא בטוח שזה שווה את הכאב ראש.