החלפה לLNB כפול

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
SatBeginer
חבר פורום
חבר פורום

החלפה לLNB כפול

שליחה על ידי SatBeginer »

שלום חברים
לאחרונה לאחר שניתקו לי את הכבלים הפיראטים בעיר [אקדחים]
החלטתי שאני סוף סוף בשל ללמוד משהו חדש ולקחת את זה אולי אפילו בתור תחביב :)
עליתי לגג וראיתי שהשכנים הנחמדים שלי תלו לי מעל הראש 2 צלחות חביבות אחת בגודל סטנדרטי כמו רוב צלחות הלווין של יס אני משער שזה 0.8/1 מטר והשניה בגודל קצת יותר גדול אני משער שהיא 1.2-1.5 מטר
מקריאה קלה וקצת התעמקות בנושא הזמנתי ממיר ונכון לרגע זה חיברתי אותו לתשתית של יס (למזלי אני אוסף ציוד ישן שנזרק ממני והשארתי את כל המפצלים והשקעים של יס שהוט פירקו כשהתחברתי אליהם
החלפתי את השקעים והפילטר בכניסה לדירה ובארון הראשי החלפתי את הכבל שלי והעברתי אותו למפצל של יס
אחרי סריקה קלה עלו כ300 ערוצים שמתוכם רק כ10 פתוחים
ראיתי בקריאה מרפרפת שהתחברות לשכנים שלי תניב לי בעיות מאחר ויש שוני בקוטביות של הערוצים בלווינים השונים שאין בלווין עמוס
כעט אני קראתי שאם אתקין LNB עם 2 יציאות לעומת יציאה אחת אני אוכל לצפות בערוצים בקוטביות שונה על אותו הלווין כך שלא יהיו הפרעות לשכנים שכבר מחוברים ואני בקטע של למנוע ריבים מיותרים על כך שהרסתי לשכנים שהשקיעו ממיטב כספם על הצלחות
אני מעוניין להחליף לLNB כפול (4 במספר הLNB)
מכיוון שחוץ מידיים טובות אין לי הרבה כלים אולי איזה ערימת כבלים קואקסיאלים והבנה קלה בנושא אני רוצה לשאול אם אוכל להחליף את הLNB בעצמי מבלי לפגוע בחוויה של השכנים ללא כלים כמו SATLOOK
אני יודע שעל הLNB יש מספרים שלפי הבנתי מסמנים קוטביות ועל ידי הוצאת ההברגות אוכל להחליף אותם אבל אני לגמרי לא בטוח שגם אם אני אשים על אותו המספר את הLNB החדש אני לא אפגע בקליטת האנטה
ולכן אני פותח אשכול בפורום הזה כשהשאלה העיקרית שלי היא האם אני אוכל להחליף את הLNB מבלי לפגוע בכיוון שנעשה לפני שנגעתי בה... או שאצתרך למשוך מהמרפסת שלי כבל מאריך ולחבר את הממיר במקביל להחלפה על הגג ועל ידיו לשלוט בעוצמת הקליטה המתקבלת?
אגב שאלתי את השכנים ואין להם כל בעיה שאני אתחבר ואצפה בצלחת שלהם כל עוד אני לא אניב להם בעיות ולא אגרור תשלומים מיותרים לחברת ההתקנות על כיוון מחדש
צור .א
תותח על
תותח על

Re: החלפה לLNB כפול

שליחה על ידי צור .א »

אם השכנים מסכימים לשותפות אז תצטרך להחליף LNB לכפול ולשלב דייסק בין הצלחת של יס ובין הLNB החדש ולחבר לכבל שיורד אליך לדירה.רק שמור על הקוטביות כמו שהיתה עם הLNB היחיד שתפרק.
SatBeginer
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי SatBeginer »

צור .א כתב:אם השכנים מסכימים לשותפות אז תצטרך להחליף LNB לכפול ולשלב דייסק בין הצלחת של יס ובין הLNB החדש ולחבר לכבל שיורד אליך לדירה.רק שמור על הקוטביות כמו שהיתה עם הLNB היחיד שתפרק.
אני לא עומד להשאר על גבי התשתית של יס,
על הצלחת שלהם יש LNB שמכוון לעמוס (לפחות ככה זה נראה)פשוט הפתרון הזמני שלי בשביל לראות מינימום טלויזיה היה להתחבר זמנית לתשתית הקיימת כל עוד לא משכתי כבלים אל תוך הבית
אני אחליף LNB לכפול ואקנה דייסק נוסף בדיוק כמו שאמרת
השאלה היא האם אני אוכל לצפות בערוצים בעלי קוטביות שונה בו זמנית עם השכנים שלי בלי לגרום להם לשיבושים?
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

לזה נועד LNB עם שתי יציאות. אפשרי לפצל מעמוס ,אבל עדיף ובריא יותר LNB כפול .
שלח תגובה