ממיר לווייני נשרף אחרי הפסקת חשמל + שאלה בבקשה

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
steph
חבר פורום
חבר פורום

ממיר לווייני נשרף אחרי הפסקת חשמל + שאלה בבקשה

שליחה על ידי steph »

עבד אצלי כבר כמה שנים ממיר לווייני מסוג:

Yu-ma-tu mx-800 series IQ

אבל אחרי הפסקת חשמל פתאום נשרף ולא עובד (כשלוחצים על הכפתור ON מראה רק "8" על המסך, אז "סוג של עובד"), פתחתי אותו וראיתי מספר קבלים נפוחים, אני רוצה לקנות כאלה קבלים ולהלחים, מה דעתכם על כך? רואים בזה בעיה או משהו שפספסתי?

כי קבלים עולים 10 שקלים וממיר חדש מאותו סוג עולה 350.

שאלה נוספת, האם לחלופין אני יכול להזמין כל ממיר אחר שאני רוצה ולחבר והוא יעבוד כמו הממיר הזה?
אפילו משהו מ-EBAY? או שצריך ממיר "תואם" לממיר הזה או משהו שוב שפספסתי?

סליחה על האורך, אין לי נסיון עם דברים כאלה בעבר (בקשר להלחמות אנסה למצוא בעל מקצוע שיודע לעשות זאת בסכום סביר) ואני מאוד מודה לעונים ועוזרים!
צור .א
תותח על
תותח על

Re: ממיר לווייני נשרף אחרי הפסקת חשמל + שאלה בבקשה

שליחה על ידי צור .א »

לנסות לתקן לבד אולי יכול להצליח. לגבי ממיר אחר יש גם ביד 2 .אפשר גם באינטרנט להזמין מחול.היום יש ממירים מתקדמים בהרבה משלך וכל ממיר לוויני יעשה לך את העבודה לפחות כמו היומטו.
אם אתה יודע קצת להתעסק עם הגדרות היומטו כגון דייסק,סריקה של לווינים ועריכה של התחנות ,לא תהיה לך בעיה להתאים למערכת שלך כל ממיר אחר.
steph
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי steph »

צור .א כתב:לנסות לתקן לבד אולי יכול להצליח. לגבי ממיר אחר יש גם ביד 2 .אפשר גם באינטרנט להזמין מחול.היום יש ממירים מתקדמים בהרבה משלך וכל ממיר לוויני יעשה לך את העבודה לפחות כמו היומטו.
אם אתה יודע קצת להתעסק עם הגדרות היומטו כגון דייסק,סריקה של לווינים ועריכה של התחנות ,לא תהיה לך בעיה להתאים למערכת שלך כל ממיר אחר.
תודה על התשובה, לצערי הממיר הכי זול שמצאתי (איביי) יעלה לפחות 200 שקלים, ועוד צריך מתאם לחשמל כדי שיתאים לישראל אז זה לפחות עוד 50.... ובישראל היו לי התנסויות לא טובות ביד 2 לצערי, ודגם של ממיר מהדגם שלי בכלל לא מצאתי שם.

יש לי שאלה נוספת בבקשה - בהתחלה כשהתקינו לי את הצלחת היו לי הרבה ערוצים (בעיקר ברוסית), אבל אחר כך לאט לאט חלקם נעלמו, האם לממיר יש חלק בזה? אם אני אקנה ממיר יותר משוכלל לדעתך אוכל לקלוט יותר ערוצים? או שפשוט איכות השידור תשתפר?

תודה רבה
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

כל מעבדה לתיקוני אלקטרוניקה יתקנו לך גם מעבדה של תיקוני TV מתקנים
סכום התיקון 100 שקל
היו לי מכשירים עם בעיה דומה ותוקנו
בדרך כלל הבעיה בספק הכוח

בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
תומר 1
תותח על
תותח על
Been thanked: 3 פעמים

שליחה על ידי תומר 1 »

לא שווה תיקון הממיר הזה ישן והחברה פשטה את הרגל ואיכות תמונה ירודה ממיר טורקי באיכות ירודה
אני שילמתי על ספק כוח של טופפילד 120 שקל
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
שלח תגובה