מה עדיף ?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
אבי זרי
חבר פורום
חבר פורום

מה עדיף ?

שליחה על ידי אבי זרי »

יש לי ממיר BEIN SPORT שפותח כידוע רק את הערוצים 1 עד 10 בערבית !
הציעו לי לשדרג לממיר VISIONET HAMER 5400 HD כדי לראות את סקיי נובה פולסאט וחבילות אחרות בהוטביירד !
האם זה כדאי ?
yousefk
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: מה עדיף ?

שליחה על ידי yousefk »

שלום
האם נובה נפתחה בשיתוף
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

ממיר bein זה לספורט בלבד .
כדי לראות אירועי ספורט ה bein זה הכי טוב . לא יודע למה אתה אומר שיש לך רק בערבית ?
על איזה לווין מותקן לך ה bein ? יש גם ב 13E הוטבירד האירופי וגם ב 7w הערבי , ב 7w יש מספר רק יותר של ערוצי bein
(באנגלית)

תחפש בשלט כפתור של שינוי שפה .

כדי לראות חבילות אחרות (עם תמיכה בשיתוף) אתה צריך ממיר נוסף , ממליץ לך על vu solo\solo2 או dm800sr4
ממיר נוסף לא מחליף לך את הממיר ספורט !
אתה צריך ממיר נוסף .( כלומר אתה צריך גם וגם ספורט לא מחליף לך סדרות וסרטים ולהיפך אתה צריך את שניהם)

נ.ב
איזה לווינים יש לך בצלחת עצמה ?
את bein מומלץ לכוון לפי הלווין 7w יש גם ב 13e אבל יש תוכן אחר לערוצים \חלק יש חלק אין

באופן כללי בלי קשר לbein
מבחינת הצלחת אני ממליץ הלווינים 19E 13E 7W 7E 4W

ב 19.2E נקלט ערוצי צרפתים חלק מהערוצים נפתחים פרוץ עם ממיר מתאים
ב 13e אירופה פולנים\איטלקים\ועוד (נפתח עם מנוי חוקי "כמו bein" עם ממיר מיוחד של ממיר אזרח פולני\איטלקי
או באופן פיראטי דרך שרת שיתוף)

7w לווין ערבי אבל יש הרבה ערוצים עם סרטים באנגלית כמו mbc max mbc2 ,fox ,fox movies
ב 7e יש חבילה טורקית (שכרגע פרוצה עם ממיר מתאים) ויש שם ערוצים באנגלית כמו national geo\discovery\mtv ועוד ..

בגדול ישנן שתי דרכים לקבל חבילות "סגורות" ולקלוט אותם בישראל :
דרך א': ממיר תומך שתוף כמו dm800sr4\vu\ solo\solo2
+ תשלום לשרת שיתוף פירטי בדרך כלל 100-150$ לשנה (פיראטי -עבירה על זכויות יוצרים)
אבל זו הדרך המקובלת רובם משתמשים בדרך זו ...

דרך ב':
ממיר מקורי מאותן חברות (כמו יס\אוט) של חו"ל
אתה צריך לקנות דרך מכר\חבר משפחה\אזרח שגר במדינות ..
לדוגמה חבילה לחודש ב רשת italia sky עולה 50 אירו לחודש . אז אתה קונה דרך אזרח זר ומביא את הממיר לארץ
(אתה משלם שנתי על חבילה וממיר ואתה צריך מישהו שיבריח לך את זה לארץ =החברות הזרות לא שולחות לארץ)

לדוגמה זה די דומה למצב שלך עם bein לדוגמה bein חברה ערבית מוכרת רק למגזר וגם אין רשיון הפצה בישראל .
הממירים נקנים דרך החברה הערבית ומופצים כאן בארץ בצורה דומה . bein ספורט באופן רשמי לא מכירה בישראל\אסור להם להפיץ כאן ..
אבי זרי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אבי זרי »

יש לי נילסאט באדר ( ארבסט ) והוטבירד וסדרות וסרטים לא מעניין אותי אני רוצה ספורט וכמה שיותר !
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

תבדוק בהוטברד מה אתה רוצה לפתוח

אפשרות א' (פיראטית)
תקנה vu solo\dm800sr4
+
תשלם לספק שיתוף-פיראטי (100-150 $ לשנה)
תבדוק עם ספק השיתוף איזה חבילות קיימות

אפשרות ב'(חוקית עם עברה על איזורי הפצה)
: תייבא ממיר חוקי עם כרטיס מנוי של חברת לווין אירופית (דרך אזרח זר\חבר משפחה שגר בחו"ל )
עם מנוי חוקי עולה כמה מאות אירו
לדוגמה נניח שאתה רוצה sky italia אתה צריך אזרח איטלקי שיכול להזמין מרשת skyitalia לשלם מנוי שנתי ולשלוח לך את הממיר + המננוי לארץ ...
HDaddict
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי HDaddict »

drsignal כתב: אפשרות ב'(חוקית עם עברה על איזורי הפצה)
: תייבא ממיר חוקי עם כרטיס מנוי של חברת לווין אירופית (דרך אזרח זר\חבר משפחה שגר בחו"ל )
לדוגמה נניח שאתה רוצה sky italia אתה צריך אזרח איטלקי שיכול להזמין מרשת skyitalia לשלם מנוי שנתי ולשלוח לך את הממיר + המננוי לארץ ...
במידה ויש לי אפשרות לקנות ממיר SKY ITALIA מאיטליה, כמה יעלה הממיר + מנוי לשנה כולל ערוצי ספורט וסרטים??
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

HDaddict כתב:
drsignal כתב: אפשרות ב'(חוקית עם עברה על איזורי הפצה)
במידה ויש לי אפשרות לקנות ממיר SKY ITALIA מאיטליה, כמה יעלה הממיר + מנוי לשנה כולל ערוצי ספורט וסרטים??
לחודש סביב 50-80 אירו X כפול 12 + עלות ממיר מקורי משהו סביב 200-300 אירו =
בין 800 אירו לשנה - 1300 אירו .

אבל תקח בחשבון כמה דברים:
1. לא מוכרים לאזרחים זרים , אתה חייב למצוא מקומי\ קרוב משפחה או מישהו שגר שם ואתה סומך עליו.
2. הם כמו yes אצלינו ברגע שהבן אדם מזמין (מישהו שגר באיטליה) הם שולחים אליו הביתה טכנאי שיתקין לו
sky italia ,

ולכן מהסיבות המובנות תצטרך לשלוח את הכסף למישהו שאתה סומך אליו .
לאחר מכן גם צריך לפרק את ההתקנה אצלו בבית לארוז את הממיר וכל היחידות שקשורות בו ואחר מכן להבריח את הציוד לארץ

זאת אומנם חבילה יקרה אבל למי שיש את הכסף לכרטיס חוקי זה החבילה הכי טובה באירופה .
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

יש כרטיס באיביי
ממה שקראתי הכרטיס נפתח עם OSCAM
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

יש כרטיס ב ebay , השאלה אם אפשר לסמוך על ה resaller .

הכי בטוח זה דרך מישהו שאתה מכיר שגר באותה מדינה ומזמין התקנה אצלו בבית ולאחר מכן שולח אליך את הציוד .
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

אז אם יש לו מישהוא באיטליה שיכול לקנות אז שישאל אותן
לפני שיתחילו שאלות מה נקלט ב 19 או 56 ואם נובה נפתח בשיתוף
yzelec
אחלה חבר
אחלה חבר
Has thanked: 19 פעמים
Been thanked: 3 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי yzelec »

56???
danidin11
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי danidin11 »

אם מה שאתה מחפש זה ספורט אז הייתי הולך על Bein Sport (יש 18 ערוצים כולל נבא ופוקס ספורט), כל המשחקים בשידור חי משודרים עם פס קול באנגלית וערוצים 11 ו12 משדרים באנגלית כל הזמן. לאחרונה גם חזרו לשדר את כל משחקי הפרימייר ליג. כך שהם מכסים באמת כמעט הכל ובאיכות שידור מעולה.

אם יש לך רק 10 בערבית כנראה שקנית את החבילה הצרה ביותר...

מלויינים אחרים הייתי מוסיף את סקיי איטליה בהוטבירד -- שם יש יותר ראגבי ממה שתמצא בבאין ספורט אך שם (בשיתוף לפחות) רק ערוצי הSD עובדים.

אגב, לדעתי נובה כבר לא נפתח בשיתוף. אני מחכה שיצליחו לפתוח מחדש את OSN כי שם משדרים כמה אירועי ספורט שאין באף מקום אחר.
אבי זרי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אבי זרי »

אבל בשיתוף אין BEIN SPORT !
אבי זרי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי אבי זרי »

החלטתי בסופו של דבר להישאר עם BEIN SPORT ולהוסיף את הערוצים 11 ועד FOX SPORT אבל תודה רבה לכל העוזרים !
גם לאילן המתקין ! נפגש בשמחות !
שלח תגובה