סוך חבילה הרוסית ב 60E
-
yousefk
- חבר ותיק

Re: סוך חבילה הרוסית ב 60E
שלום
אם יש לי את הלווין בראש שהוא מורכב במרכז צלחת 1.6 מ ואני קניתי ראש מיוחד ללוין 56 e אם אני מחליף את הראש אפשר לקלוט את התחנות בלווין 56 . התחנות האלי עובדות בשיתוף Tricolor TV Sibir ו NTV Plus Vostok לפי השתוף שלי
תודה
אם יש לי את הלווין בראש שהוא מורכב במרכז צלחת 1.6 מ ואני קניתי ראש מיוחד ללוין 56 e אם אני מחליף את הראש אפשר לקלוט את התחנות בלווין 56 . התחנות האלי עובדות בשיתוף Tricolor TV Sibir ו NTV Plus Vostok לפי השתוף שלי
תודה
-
vladimir97
- תותח על

לא נורא, במילא בקושי נקלט... השאלה אם יש אלטרנטיבה לדוברי רוסית. יש את 36E, מעט מאוד תדרים ומה שנקלט - צולע.
יש משהו באמת סביר אחרי נפילת רדוגה??
יש משהו באמת סביר אחרי נפילת רדוגה??
-
yousefk
- חבר ותיק

-
yousefk
- חבר ותיק

-
Highway Star
- תותח על

36 לא יורד לשום מקום. זה שייך לגזפרום שזאת מעצמה. מה שנשאר זה 46 ו54. אבל חייב 1.2 עם 54 מרכזי ו46 צדדי.
ובכלל ערוצים רוסים כבר אי אפשר לראות. חדשות בסגנון גבלס לעניים, סדרות בשקל וסרטים אמריקאים לא מהטובים ביותר.
ספורט לא חסר אצל פולנים והונגרים.
ובכלל ערוצים רוסים כבר אי אפשר לראות. חדשות בסגנון גבלס לעניים, סדרות בשקל וסרטים אמריקאים לא מהטובים ביותר.
ספורט לא חסר אצל פולנים והונגרים.
מה קוטר הצלחת ל56 איסט וצריך lnb מיוחד לא אז כנראה צלחת מטר ושישים
ומה לגבי 62 איסט מה קוטר הצלחת שם כרגע פתוח שני התדרים קרוב ל40 תחנות
ומה לגבי 62 איסט מה קוטר הצלחת שם כרגע פתוח שני התדרים קרוב ל40 תחנות
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
yousefk
- חבר ותיק

שלום
אם יש חברים בפורם שיש להם את הלווין 56 האם ב 1.6 מ אפשר לקלוט רוב התדרים כמובן בראש מיוחד
אם יש חברים בפורם שיש להם את הלווין 56 האם ב 1.6 מ אפשר לקלוט רוב התדרים כמובן בראש מיוחד
-
alonjin
- חבר פורום

הפיתרון הכי טוב היום זה android tv box יש מלא אפליקציות עם כל הערוצים ברוסית ועובד חלק יחסית
-
yousefk
- חבר ותיק

יש גם שירות של קרטינה גרמניה לא יודע כמה עולה
אם הבנתי נכון הראש המיוחד מתאים לאופסט אז ברור שמתאים לצלחת מטר ושישים הרי מספקים צלחת בקוטר מסוים לפי הדרישה לא
ובארץ למיטב ידיעתי מטר ושמונים זה רק פריים פוקוס אם היה צורך בצלחת גדולה יותר היית כבר אמור לקבל דיווח על כך
אז כנראה שאתה צודק תשמע יש מפות של האלומה בים ושם רשום העוצמה וניתן לתרגם נתון זה לגודל הצלחת המשוער
אני אישית לא מבין בזה תנסה קינג אוף סאט או פלייסאט או לינגסאט מה שהכי פשוט להבנה יתאים לך בהצלחה
בעיקרון לא מחזיקים צלחות מעל מטר ושמונים כי אין דרישה לכך וככל שהצלחת גדולה יותר זה יקר יותר ועלות ההובלה וההתקנה יקרות יותר
אם הבנתי נכון הראש המיוחד מתאים לאופסט אז ברור שמתאים לצלחת מטר ושישים הרי מספקים צלחת בקוטר מסוים לפי הדרישה לא
ובארץ למיטב ידיעתי מטר ושמונים זה רק פריים פוקוס אם היה צורך בצלחת גדולה יותר היית כבר אמור לקבל דיווח על כך
אז כנראה שאתה צודק תשמע יש מפות של האלומה בים ושם רשום העוצמה וניתן לתרגם נתון זה לגודל הצלחת המשוער
אני אישית לא מבין בזה תנסה קינג אוף סאט או פלייסאט או לינגסאט מה שהכי פשוט להבנה יתאים לך בהצלחה
בעיקרון לא מחזיקים צלחות מעל מטר ושמונים כי אין דרישה לכך וככל שהצלחת גדולה יותר זה יקר יותר ועלות ההובלה וההתקנה יקרות יותר
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
yousefk
- חבר ותיק

- mola10
- תותח על