עזרה בהוספת ערוצים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yossiii050
חבר פורום
חבר פורום

עזרה בהוספת ערוצים

שליחה על ידי yossiii050 »

יש לי לויין של SHOWBOX שקניתי לפני שנתיים, עם לווין,
בהתחלה הכל היה מצויין היה לי המון ערוצים ברוסית בעברית , באנגלית, סרטים, מוסיקה.
אחרי שנה , הורידו חצי מהערוצים, ולפני כמה ימים, אני מדליק את הטלוויזיה, אין כמעט בכלל ערוצים,
נשאר ערוץ 2,10,11,33, ואיזה 4 ערוצים ברוסית מתוך 20.
אפילו ערוץ הכנסת לקחו :( [אקדחים]

הבנתי בקריאה בפורומים שאפשר להוסיף ערוצים, מישהו יכול להסביר לי איך, לשלוח לי קישור למדריכים.
יש לציין, בשיחה עם זה שהתקנתי ממנו את ההחבילה, הוא אומר שאני יקנה כרטיס , וישלם עליו ואז כל הערוצים יחזרו (אבל זאת בדיוק הסיבה שעזבתי את הוט/יס)

בנוסף ניסתי לעשות סריקה לבד, והיו שם אלפי ערוצים של YES, ערוץ הילדים, ערוצים באנגלית, וכל אלה אבל הם חסומים, הוא כותב לי שאי אפשר להכנס אליהם, והבנתי שהצלחת רק סורקת את הערוצים, והממיר נותן קידוד.

קצת פרטים:
יש לי 4 לווינים שהצלחת קולטת,
HOT BIRD
THOR 2&SIRIUS 4
AMOS 2/3
ABS 1

הממיר של חברת APEX, SHOWBOX
הנה תמונה
http://www.sortec.sk/pictures/cennik/15 ... xs-300.jpg

תודה לכולם על העזרה !
תומר 1
תותח על
תותח על
Been thanked: 3 פעמים

Re: עזרה בהוספת ערוצים

שליחה על ידי תומר 1 »

אתה צריך לעשות סריקה מחדש בלווינים השונים והלווין ב75 מעלות מזרח תחליף ל53 מעלות מזרח או 54.9 מעלות מזרח
הממיר שלך על הפנים מאוד לא נוח לתפעול וכבר לא נמכר כיום . כל הלווינים באתר flysat
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
bombom123
חבר ותיק
חבר ותיק
Has thanked: 4 פעמים
Been thanked: 2 פעמים

Re: עזרה בהוספת ערוצים

שליחה על ידי bombom123 »

תוסיף לווינים ערביים כמו badr או neilsat יש בהם ערוצים חופשיים רבים גם באנגלית. את ערוץ הכנסת רשות השידור הורידה מעמוס. כדי לצפות בערוצים חסומים צריך לרכוש כרטיס מתאים ולשלם עליו או להתחבר בתשלום לשרת שיתוף אין ארוחות חינם לגמרי.
שלח תגובה