כבל איכותי 100 מטר
כבל איכותי 100 מטר
מהיכו ניתן לקנות היכן אמצא חנויות המתמחות במכירת כבלים בכמות סבירה ולא חובה לקנות 305 מטר תודה
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
drsignal
- תותח על

Re: כבל איכותי 100 מטר
בדרך כלל שאתה קונה , אצל ספק מסודר (שמתעסק במכירה כבלים למתקינים) עם דילרים שמתעסקים עם עסקים
המחיר לתוף (מחיר\פר מטר) יכול להיות נמוך ממחיר ל 100מ
ככה זה בתחום הגז (צנרת כלי לחיצה , סעפות ,מקשרי פליז )
ככה זה בתחום המים (צנרות פלסטיק מקשרי חד כיווני מופות קישר , צינור מים 40 25 ממ דרג 10 דרך 16 וכו' וכו')
וככה זה בתחום הכבלים (כבל ,קונקטורים מופות,סטלבנד להשחלה בתוף צינור וכו' )
וככה זה בתחום הרשתות ethernet
ככה זה בכל תחום
גם בתחום הספקים יש ספקים ממוקדים יותר . בעל עסק שהוא חנות מחשבים שקונה מספקים (יבואני ציוד) מחשבים לוחות אם דיסקים קשיחים , לא אמור להיות מופתע כאשר לציוד רשת (רכזות switch hub cables ) למחיר יותר טוב כדאי לו להיות בקשר עם ספקים בתחום הרשתות , שם יקבל מחיר טוב יותר
אפילו ששני הספקים מחזיקים ציוד דומה , אצל ספק ב' יקבל מחיר טוב יותר מספק א' שבו מגלגל יותר ידיים (עמלה) ע"ג המוצר
המחיר לתוף (מחיר\פר מטר) יכול להיות נמוך ממחיר ל 100מ
ככה זה בתחום הגז (צנרת כלי לחיצה , סעפות ,מקשרי פליז )
ככה זה בתחום המים (צנרות פלסטיק מקשרי חד כיווני מופות קישר , צינור מים 40 25 ממ דרג 10 דרך 16 וכו' וכו')
וככה זה בתחום הכבלים (כבל ,קונקטורים מופות,סטלבנד להשחלה בתוף צינור וכו' )
וככה זה בתחום הרשתות ethernet
ככה זה בכל תחום
גם בתחום הספקים יש ספקים ממוקדים יותר . בעל עסק שהוא חנות מחשבים שקונה מספקים (יבואני ציוד) מחשבים לוחות אם דיסקים קשיחים , לא אמור להיות מופתע כאשר לציוד רשת (רכזות switch hub cables ) למחיר יותר טוב כדאי לו להיות בקשר עם ספקים בתחום הרשתות , שם יקבל מחיר טוב יותר
אפילו ששני הספקים מחזיקים ציוד דומה , אצל ספק ב' יקבל מחיר טוב יותר מספק א' שבו מגלגל יותר ידיים (עמלה) ע"ג המוצר
- deepspace
- תותח על

יש לך בטלראן 100M במחיר טוב (לא יכול לרשום מחיר).
אפשר גם מאיביי 50M אבל זה יקר יותר.
אפשר גם מאיביי 50M אבל זה יקר יותר.
תודה כבר קניתי כבל באיכות טובה במחיר טוב הטעו אותי שמוכרים רק 305 מטר
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל