מעוניין בהמלצה לממיר HD

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yeheskel
חבר ותיק
חבר ותיק

מעוניין בהמלצה לממיר HD

שליחה על ידי yeheskel »

שלום חברים,
האם תוכלו לתת לי המלצה לממיר HD איכותי (ללא שיתוף), עם יכולת הקלטה... לפחות שתהיה יציאת USB להקלטה, במחיר סביר.
כמו-כן, אותו דבר לממיר שאינו HD. (כי במחשבה שניה, כמה תחנות HD פתוחות כבר יש...)
תודה.
yoni555
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

Re: מעוניין בהמלצה לממיר HD

שליחה על ידי yoni555 »

במחיר סביר יש לך רק בחו"ל אבל אף אחד לא מבטיח לך שהמוצר טוב ואין לך עליו אחריות אז מי יודע אוליי אתה זורק את הכסף שלך לפח אומר לך את האמת לגביי קנייה עדיף לקנות מחברה בישראל שיש לך אחריות ויש לך עם מי לדבר למשל קניתי מחברה ממיר VISIONNET LEOPARD הוא ממיר DVB-S2 שמאפשר לך לחבר אנטנה עידן פלוס את הלווין ואת הכבלים עכשיו המחיר שלו תלוי מאיפה אתה קונה ואם אתה מכיר את הבן אדם אישית שאתה קונה ממנו אז המחירים נעים בן 900 ש"ח עד 1300 ש"ח המחיר הזול זה באים אתה מכיר אותו וזה עולה אם אתה לא מכיר אותו אבל הממיר נותן לך את האיכות הכי טובה יש גם את ערוץ 1HD בחינם אז למה לא לקנות ממיר כזה ואל תשכח יש לך פה אחריות ויש לך עם מי לדבר אני קניתי פעם מכשיר מחו"ל נדפק לי אחריי 3 חודש אחריי זה החלפתי לאחד מישראל מחזיק 3 שנים ועדיין מחזיק עכשיו התחדתי בממיר חדש שהמלצתי לך אותו ותהנה
שלח תגובה