נכון לעכשיו
-
רמי.א
- תותח על

Re: נכון לעכשיו
ערוצים באנגלית או ערוצי מוסיקה -ערוצים חופשיים בלבד
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
-
רמי.א
- תותח על

המתקין, עם כל הכבוד, לא זכור לי שאני נתתי לך רשות להעליב אותי.
נערך לאחרונה על ידי רמי.א ב 25 מרץ 2014, 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
רמי.א
- תותח על

תפרט בבקשה איזה ערוצים ?תומר 1 כתב:ערוצים באנגלית או ערוצי מוסיקה -ערוצים חופשיים בלבד
ובערוצי מוסיקה , של איזה שפות ?
ערוצים באנגלית בניילסאט וערוצי מוזיקה בעיקר בהוטבירד לא בפרסית כמובן עדיפות למוזיקה לועזית או ערוצי רדיו שונים המשדרים בעיקר מוזיקה לועזית
-
רמי.א
- תותח על

האם אתה מסכים לפרט איזה שפות מהתחום הלועזי ?תומר 1 כתב:ערוצים באנגלית בניילסאט וערוצי מוזיקה בעיקר בהוטבירד לא בפרסית כמובן עדיפות למוזיקה לועזית או ערוצי רדיו שונים המשדרים בעיקר מוזיקה לועזית
בעיקר אנגלית כמובן . כמובן שאין ערוץ שמשדר 100 אחוז באנגלית ככל הידוע לי . בשביל זה יש את יורובירד אבל מי יודע מה קוטר הצלחת כיום כדי לקלוט ערוצים אלה . אם הבנתי נכון אינך מצליח לקלוט תדר שנחשב לחלש באסטרא 1 או ביורובירד או שאני טועה . תודה
-
רמי.א
- תותח על

כי גם לקוטר של ראש צלחת לווין יש הגבלה, אי אפשר בהרבה יותר מהרגיל לקלוט איתה.תומר 1 כתב:בעיקר אנגלית כמובן . כמובן שאין ערוץ שמשדר 100 אחוז באנגלית ככל הידוע לי . בשביל זה יש את יורובירד אבל מי יודע מה קוטר הצלחת כיום כדי לקלוט ערוצים אלה . אם הבנתי נכון אינך מצליח לקלוט תדר שנחשב לחלש באסטרא 1 או ביורובירד או שאני טועה . תודה
זה נראה לי בצלחת האיכותית תוספת קליטה, של 20 אחוז בלבד. אולי יש ציוד קליטה שמשתמש במה שישי בצור הטובה ביותר וזה משפר את הקליטה, אבל אם הקוטר ראש צלחת קטן יותר, אז אם אין נס, אין ממה לשפר את הקליטה מתנאי הראש צלחת הקיימים.
קוטר של ראש צלחת ??? ...ועוד יש לו גם הגבלה ...כי גם לקוטר של ראש צלחת לווין יש הגבלה, אי אפשר בהרבה יותר מהרגיל לקלוט איתה.
זה נראה לי בצלחת האיכותית תוספת קליטה, של 20 אחוז בלבד. אולי יש ציוד קליטה שמשתמש במה שישי בצור הטובה ביותר וזה משפר את הקליטה, אבל אם הקוטר ראש צלחת קטן יותר, אז אם אין נס, אין ממה לשפר את הקליטה מתנאי הראש צלחת הקיימים
וכשראש הקליטה קטן יותר ...אז אם אין נס אין ממה לשפר את הקליטה .
לא יודע אם לצחוק
יש לך פיד בצלחת פריים פוקוס גדול יחסית מאחר והצלחת בקוטר גדול שיפור בקליטה נובע מפיד בגודל המתאים שהוא מתאים במיוחד לצלחת שלך ומשימוש באינווקום 4 יציאות והדבר החשוב ביותר הוא איכות הצלחת שלך שהאיכות לא משהו כך שאין הרבה מה לשפר ולא ענית לשאלתי אם אתה קולט תדר חלש יחסית באסטרא 1 או יורובירד או שיש לך קליטה רגילה כמו צלחת מטר ושמונים או אולי כמו שני מטר וארבעים או שני מטר ועשרה
-
drsignal
- תותח על

כשאתה מנסה לקלוט אונה של הלווין שלא מכוונת לאיזור (לדוגמה האונות של אסטרה )
אז יצוצו החכמים "לשיפור קליטה צריך צלחת גדולה"
עכשיו אתה נמצא בתוך כבר בתוך זה לך יש צלחת גדולה למדי 270CM
ועדיין מתלונן שלא נקלטים מספיק ערוצים ....
אין לך למה להתרגש אתה רוצה לקלוט מלווין קשה שגם ככה מכוון לאירופה ואלומה צרה שלא מגיעה למזרח התיכון
אז אתה קצת מסוגל לראות מה שאחרים לא קולטים ב 1 מטר
לדעתי אין אידיאלים בכלל טלוויזיה בכלולותה כבלים\לווין\אנטנה לא יותר מידי מעניין ,
טלוויזיה בכללותה זה סוג של "שטיפת מוח" פרופגנדה בידי השלטון להעביר מסרים לבני אדם "עוד צורת שליטה" ...
אדם בריא צריך לשאוף לברוח מן הטלוויזיה ושטיפת המוח שהיא יוצרת
מי שרוצה סרטים וסדרות שם מחשב קבוע עם ה LED בסלון וגומר עניין , ערוצי ישראל גם ככה יש ,
אם יש גם לווין אז יש עוד דברים bbc\national geo ערוצי לילדים ומוזיקה
לדעתי עם כל דבר צריך מינון , צלחת 1.2 מספיק אתה רוצה קצת יותר לווינים תשים עוד צלחת ואולי עוד אחת נוספת
כשאני רוצה להנות בערב שישי אני מדליק מחשב ושם סרט ורואה עם הבת זוג (בדרכ" סרטי קומדיה )
הלווין לדעתי לא מחליף את זה .
לסרטים הכי טוב מחשב
הלווין לדעתי זה קצת אקסטרה מעבר ל"לראות חדשות"
תאמין לי גם בצלחת 120 אין לך זמן לראות את כל הערוצים הקיימים , למי יש זמן לכל כך הרבה טלוויזיה
"נכון לעכשיו" מבחינתי טלוויזיה לא כזה מעניין ...ועדיף בלי , מי שבאמת מסוגל בלי טלוויזיה
אז יצוצו החכמים "לשיפור קליטה צריך צלחת גדולה"
עכשיו אתה נמצא בתוך כבר בתוך זה לך יש צלחת גדולה למדי 270CM
ועדיין מתלונן שלא נקלטים מספיק ערוצים ....
אין לך למה להתרגש אתה רוצה לקלוט מלווין קשה שגם ככה מכוון לאירופה ואלומה צרה שלא מגיעה למזרח התיכון
אז אתה קצת מסוגל לראות מה שאחרים לא קולטים ב 1 מטר
לדעתי אין אידיאלים בכלל טלוויזיה בכלולותה כבלים\לווין\אנטנה לא יותר מידי מעניין ,
טלוויזיה בכללותה זה סוג של "שטיפת מוח" פרופגנדה בידי השלטון להעביר מסרים לבני אדם "עוד צורת שליטה" ...
אדם בריא צריך לשאוף לברוח מן הטלוויזיה ושטיפת המוח שהיא יוצרת
מי שרוצה סרטים וסדרות שם מחשב קבוע עם ה LED בסלון וגומר עניין , ערוצי ישראל גם ככה יש ,
אם יש גם לווין אז יש עוד דברים bbc\national geo ערוצי לילדים ומוזיקה
לדעתי עם כל דבר צריך מינון , צלחת 1.2 מספיק אתה רוצה קצת יותר לווינים תשים עוד צלחת ואולי עוד אחת נוספת
כשאני רוצה להנות בערב שישי אני מדליק מחשב ושם סרט ורואה עם הבת זוג (בדרכ" סרטי קומדיה )
הלווין לדעתי לא מחליף את זה .
לסרטים הכי טוב מחשב
הלווין לדעתי זה קצת אקסטרה מעבר ל"לראות חדשות"
תאמין לי גם בצלחת 120 אין לך זמן לראות את כל הערוצים הקיימים , למי יש זמן לכל כך הרבה טלוויזיה
"נכון לעכשיו" מבחינתי טלוויזיה לא כזה מעניין ...ועדיף בלי , מי שבאמת מסוגל בלי טלוויזיה
-
צור .א
- תותח על

כמה חבל שהפורום הופך בזמן האחרון למקום שמתנקזים אליו משועממים.
ככל שזה מתגבר יורד החשק לקרא את השרשורים האלה ,פשוט ללכת מדחי אל דחי.
אני בטוח שיש עוד חברים כמוני שחשים לא נוח עם המצב ושגם להם זה מפריע.
ככל שזה מתגבר יורד החשק לקרא את השרשורים האלה ,פשוט ללכת מדחי אל דחי.
אני בטוח שיש עוד חברים כמוני שחשים לא נוח עם המצב ושגם להם זה מפריע.
מסכים איתך בכל מילה ...זה לא יאומן מה שקורה כאן בזמן האחרון
זה לא רק אנשים משועממים , זה גם אנשים עם חוסר ניסיון וידע בסיסי דל שמרשים לעצמם
לכתוב כאן בפורום בהחלטיות , לתת עיצות , לקבוע עובדות , להמציא שמות חדשים לפרטי ציוד
מבלי להכיר את השמות המיקצועיים בכלל ... חבל שזה מה שקורה
זה לא רק אנשים משועממים , זה גם אנשים עם חוסר ניסיון וידע בסיסי דל שמרשים לעצמם
לכתוב כאן בפורום בהחלטיות , לתת עיצות , לקבוע עובדות , להמציא שמות חדשים לפרטי ציוד
מבלי להכיר את השמות המיקצועיים בכלל ... חבל שזה מה שקורה
לא נורא אז קרה פעמיים שאנשים עם ידע אפסי כתבו שטויות מקווה שזה לא יקרה שוב העיקר הם קיבלו הסברים למה ששאלו
מקווה שלא כתבו בקשר אליי שאולי כתבתי משהו לא נכון כך נראה לי מקווה שאני טועה. דרך אגב מישהו מטלראן ידע שזה אני
שכותב בפורום למרות שלא אמרתי לו את שמי ושזה אני שכותב בפורום . לא היו לו תלונות על מה שאני כותב
נגיד שיש לי 20 אחוז ידע בתחום הלווינים אז מה מעולם לא היו תלונות על עבודתי והשירות שאני נותן הרי כיוון צלחת והתעסקות
בממיר זה הכי חשוב ובתחום 20 האחוז ידע שיש לי בלווינים השליטה שלי מלאה 100 אחוז ידע בתחום . אז מדוע ויכוחים מיותרים וזלזול בידע שלי שכולו מבוסס על עובדות בשטח .
מקווה שלא כתבו בקשר אליי שאולי כתבתי משהו לא נכון כך נראה לי מקווה שאני טועה. דרך אגב מישהו מטלראן ידע שזה אני
שכותב בפורום למרות שלא אמרתי לו את שמי ושזה אני שכותב בפורום . לא היו לו תלונות על מה שאני כותב
נגיד שיש לי 20 אחוז ידע בתחום הלווינים אז מה מעולם לא היו תלונות על עבודתי והשירות שאני נותן הרי כיוון צלחת והתעסקות
בממיר זה הכי חשוב ובתחום 20 האחוז ידע שיש לי בלווינים השליטה שלי מלאה 100 אחוז ידע בתחום . אז מדוע ויכוחים מיותרים וזלזול בידע שלי שכולו מבוסס על עובדות בשטח .