מבקש המלצה לlnb איכותי עם מקסימום סיגנל
מבקש המלצה לlnb איכותי עם מקסימום סיגנל
יש lnb משופר של יס מהיכן ניתן לקנות או האם יש המלצה על lnb אחר האם רק צלחת ספרדית של מטר מבטיחה קליטה של
כל התדרים בהוטבירד ללא הפרעות או שיש המלצה גם על צלחות אחרות יש הנחתה 9 אחוז בסיגנל בהשוואה למינימום הנדרש לקליטת כל התדרים בלווין ללא הפרעות בעבר בצלחת מטר ספרדית הייתה קליטה 97 אחוז בתדר החזק המינימום הנדרש לקליטה סבירה של כל התדרים הוא 74 אחוז בתדר החזק
כל התדרים בהוטבירד ללא הפרעות או שיש המלצה גם על צלחות אחרות יש הנחתה 9 אחוז בסיגנל בהשוואה למינימום הנדרש לקליטת כל התדרים בלווין ללא הפרעות בעבר בצלחת מטר ספרדית הייתה קליטה 97 אחוז בתדר החזק המינימום הנדרש לקליטה סבירה של כל התדרים הוא 74 אחוז בתדר החזק
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
Re: מבקש המלצה לlnb איכותי עם מקסימום סיגנל
אינווקום לאופסט לא שווה את מחירו האיכות לא משהו יחסית למחיר
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אם אתה יודע מה שווה ומה לא אז למה פתחת את השרשור הזה?? שעמום?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
אינווקום טוב אבל אין הצדקה למחירו ביחס לאיכותו מדוע פתחתי את השרשור כי רציתי עזרה לשפר סיגנל לאחר שבדקתי צלחת ספרדית עם lnb איכותי ולא יקר התברר שכל הלווין הוטבירד נקלט ללא בעיה אז מצאתי פתרון לבעיה יש הבדל עד 30 אחוז בין lnb איכותי לגרוע ביותר במידה ואינווקום טוב יותר חייב להיות שיפור של 5 אחוז נוספים אם אין אז אין הצדקה למחירו איך בודקים lnb איכותי על סמך הקליטה בממיר מדויק או במכשיר כיוון לא חייב ספקטרום בשביל זה כי קיימים מספיק נתונים במכשיר כיוון לבדוק את איכות הlnb אפילו מכשיר כיוון אונאום שנמכר כאן ב-200 שקל או רובר שנמסר בחינם כאן מספיק טובים לשם כך
תומר 1 ....איך בדיוק אתה בודק LNB כשאתה קובע שיש 30% קליטה יותר ?
האם יש לך מכשיר לבדיקת BER ? ...אנא תאר לנו את הבדיקה שלך ,
אם אתה מסתמך על עוצמת סיגנל כפי שממיר מראה אתה ממש לא בודק איכות של ה LNB
האם אתה בודק עוצמת יציאה של ה LNB ? כי זה ממש לא משנה כלום לגבי האיכות ,
זה רק ישנה לגבי אורך הכבל שניתן לחבר ל LNB .
האם יש לך מכשיר לבדיקת BER ? ...אנא תאר לנו את הבדיקה שלך ,
אם אתה מסתמך על עוצמת סיגנל כפי שממיר מראה אתה ממש לא בודק איכות של ה LNB
האם אתה בודק עוצמת יציאה של ה LNB ? כי זה ממש לא משנה כלום לגבי האיכות ,
זה רק ישנה לגבי אורך הכבל שניתן לחבר ל LNB .
אני בודק גם בממיר וגם ברובר שיש בו מספיק נתונים לבדיקת lnb בצלחת 80 סנטימטר הייתה הנחתה 30 אחוז בדוק ברובר
בדיקה נוספת בצלחת 80 סנטימטר הנחתה 24 אחוז הרי ידוע שיש lnb גרועים במיוחד תוצרת סין 0.8 כנראה שזה הגרוע ביותר ואולי יש עוד יותר גרוע גם במקרה של בלאי בצלחת יש הנחתה 15 אחוז בדוק ברובר הרי אם הקליטה טובה כל הלווין נקלט ואם לא אז רק חלקית
בדיקה נוספת בצלחת 80 סנטימטר הנחתה 24 אחוז הרי ידוע שיש lnb גרועים במיוחד תוצרת סין 0.8 כנראה שזה הגרוע ביותר ואולי יש עוד יותר גרוע גם במקרה של בלאי בצלחת יש הנחתה 15 אחוז בדוק ברובר הרי אם הקליטה טובה כל הלווין נקלט ואם לא אז רק חלקית
LNB בצלחת קליטה 100 אחוז מדוייק LNB 80 סנטימטר אחוז מדוייק קליטה 0.8 סיגנל בממיר מדוייק קליטה בצלחת
הבדיקה היחידה שמלמדת על איכות הקליטה היא בדיקת BER ....למה אתה לא משתמש בבדיקה זאת אם יש לך ROVER ?ני בודק גם בממיר וגם ברובר שיש בו מספיק נתונים לבדיקת lnb בצלחת 80 סנטימטר הייתה הנחתה 30 אחוז בדוק ברובר
בדיקה בממיר אינה בדיקה הממיר אינו תחליף למכשיר בדיקה ...זה רק אינדיקציה לגובה הסיגנל ואיכותו בכללי
לא ברור לי למה אתה מתכוון הנחתה ....אם אתה מבצע בדיקת עוצמה ומשתמש במנחתים שונים עדיף שתציין
מה היה גובה הקריאה ב DBuV ....ובכל מקרה גובה העוצמה אינו מלמד על איכות הקליטה כי אם על גובה ההגברה
של ה LNB ברמת ה IF - LBAND שמשמעותו אפשרות להשתמש באורך כבל גדול יותר ...זה הכל .
מר מתקין ...כפי שכבר נאמר לך פה כמה פעמים ...אצלך צריך תירגום בגוף הסרט כדי להבין מה אתה רוצה להגיד !LNB בצלחת קליטה 100 אחוז מדוייק LNB 80 סנטימטר אחוז מדוייק קליטה 0.8 סיגנל בממיר מדוייק קליטה בצלחת
- י א
- מנהל אתר

המתקין מחקה בהצלחה לא רעה את תומר 1
אני בכלל לא מבין אותך גילי איך אתה מצליח לקרוא ולהבין את מה שתומר 1 מנסה לכתוב.
אני בכלל לא מבין אותך גילי איך אתה מצליח לקרוא ולהבין את מה שתומר 1 מנסה לכתוב.
חח , אני קורא מס' פעמים ואז עובר למצב " עיבוד נתונים מתקדם " 
אוקיי ברובר יש 7 פרמטרים שונים לבדיקת האות אני משתמש בכולם צלחת יס שיפרתי קליטה 10 אחוז צלחת נוספת של יס שיפרתי קליטה 10 אחוז צלחת נוספת של יס המתקין לא כיוון טוב את lnb שיפרתי קליטה למקסימום אז אני מקצוען בכיוון או לא
מעולם לא היה שוני בין רמות הקליטה ברובר לבין רמות הקליטה בממיר תמיד הייתה תאימות ביניהם נגיד שבכל הארץ כיסוי האלומה זהה וצלחת מטר איכות הקליטה 92 אחוז בהתאם לאיכות הצלחת איכות lnb איכות הכבל ואורכו על 30 מטר ורגישות הקליטה בממיר היא טובה אז מיקום התקנה אופטימלי או צלחת איכותית יותר יהיה שיפור 5 אחוז בקליטה ואם הקליטה היא רק 70 אחוז
אתה לא יכול לטעון שאין בעיה בlnb כי הקליטה בצלחת 80 סנטימטר היא 74 אחוז יש סטנדרט זהה בכל הארץ במידה ואלומת הכיסוי זהה בכל הארץ מה הקשר לאורך הכבל יש איכות אפשר 30 מטר אין איכות עדיף כמה שיותר קצר עד 20 מטר אני משתדל
שכל הפרמטרים הרלוונטיים יהיו במקסימום מלבד אחד והוא עוצמת האות סיכוי קלוש שעוצמת האות תהיה במקסימום ועדיין כיוון הצלחת יהיה אופטימלי הרי גם בממיר לא מסתמכים על עוצמת האות לקבל מקסימום סיגנל תמיד ניתן לכוון עם ממיר מדויק
מלבד מקרה אחד פיד מתכוונן לא ניתן לכוון בממיר כי אין דיוק מקסימלי על המילימטר יש סתם משחק עם הפיד המתכוונן ללא הצלחה זה מנסיון של מתקין שניסה ללא הצלחה לכוון פיד מתכוונן עם ממיר מדויק ונכשל אז קרא לי לעזור לו מקצוען או לא והייתה נעילה על המילימטר למקסימום סיגנל מהפיד המתכוונן בזכות הרובר במקרה נוסף עזרתי לו בכיוון lnb ושיפרתי קליטה 20 אחוז
בצלחת מטר ועשרים כי היה סיגנל זהה לצלחת 80 סנטימטר בלבד אז מאיפה הבעיה נובעת בדיוק מחוסר מקצועיות של המתקין שקרא לי לעזור לו דרך אגב כל המתקינים טוענים שהרובר לא שווה כלום אז איך אני מגיע איתו למקסימום סיגנל האפשרי בזכות הידע שלי בתחום במיקום התקנה פחות טוב יש הנחתה 5 אחוז בדוק העברתי את הצלחת לשטח פתוח והיה מייד שיפור 5 אחוז בקליטה
כל המידע מבוסס על נסיון אישי בצלחות לווין אני זוכר נתון אחד מהבדיקה cn 11 בצלחת מטר זה נחשב לטוב לא הרמות קליטה שאתה ציינת כמה שיותר נמוך יותר טוב כמה שיותר גבוה הקליטה גרועה יותר
מעולם לא היה שוני בין רמות הקליטה ברובר לבין רמות הקליטה בממיר תמיד הייתה תאימות ביניהם נגיד שבכל הארץ כיסוי האלומה זהה וצלחת מטר איכות הקליטה 92 אחוז בהתאם לאיכות הצלחת איכות lnb איכות הכבל ואורכו על 30 מטר ורגישות הקליטה בממיר היא טובה אז מיקום התקנה אופטימלי או צלחת איכותית יותר יהיה שיפור 5 אחוז בקליטה ואם הקליטה היא רק 70 אחוז
אתה לא יכול לטעון שאין בעיה בlnb כי הקליטה בצלחת 80 סנטימטר היא 74 אחוז יש סטנדרט זהה בכל הארץ במידה ואלומת הכיסוי זהה בכל הארץ מה הקשר לאורך הכבל יש איכות אפשר 30 מטר אין איכות עדיף כמה שיותר קצר עד 20 מטר אני משתדל
שכל הפרמטרים הרלוונטיים יהיו במקסימום מלבד אחד והוא עוצמת האות סיכוי קלוש שעוצמת האות תהיה במקסימום ועדיין כיוון הצלחת יהיה אופטימלי הרי גם בממיר לא מסתמכים על עוצמת האות לקבל מקסימום סיגנל תמיד ניתן לכוון עם ממיר מדויק
מלבד מקרה אחד פיד מתכוונן לא ניתן לכוון בממיר כי אין דיוק מקסימלי על המילימטר יש סתם משחק עם הפיד המתכוונן ללא הצלחה זה מנסיון של מתקין שניסה ללא הצלחה לכוון פיד מתכוונן עם ממיר מדויק ונכשל אז קרא לי לעזור לו מקצוען או לא והייתה נעילה על המילימטר למקסימום סיגנל מהפיד המתכוונן בזכות הרובר במקרה נוסף עזרתי לו בכיוון lnb ושיפרתי קליטה 20 אחוז
בצלחת מטר ועשרים כי היה סיגנל זהה לצלחת 80 סנטימטר בלבד אז מאיפה הבעיה נובעת בדיוק מחוסר מקצועיות של המתקין שקרא לי לעזור לו דרך אגב כל המתקינים טוענים שהרובר לא שווה כלום אז איך אני מגיע איתו למקסימום סיגנל האפשרי בזכות הידע שלי בתחום במיקום התקנה פחות טוב יש הנחתה 5 אחוז בדוק העברתי את הצלחת לשטח פתוח והיה מייד שיפור 5 אחוז בקליטה
כל המידע מבוסס על נסיון אישי בצלחות לווין אני זוכר נתון אחד מהבדיקה cn 11 בצלחת מטר זה נחשב לטוב לא הרמות קליטה שאתה ציינת כמה שיותר נמוך יותר טוב כמה שיותר גבוה הקליטה גרועה יותר
אוקי ...אחרי שקראנו את כל המגילה הארוכה ...הבנו שאתה יודע לכוון צלחות ממש טוב !
אבל מה כל זה שייך לשאלה הראשונית שלך לגבי איכויות של LNB ?
אתה ממשיך לדבר על אחוזים של שיפור ולא מזכיר לרגע מדידת BER ...למה אתה לא בודק BER אם יש לך ROVER ??
אם שפרת קליטה בגלל בעיה של כיוון שלא היה מספיק טוב זה יפה מאוד , אבל כדי להבדיל
באיכות של LNB ולהשוות LNB אחד לאחר ...הבדיקה הנדרשת ( במצב כיוון מקסימלי ) היא בדיקת BER
לכל אחד מה LNB באותה צלחת ובכיווון מקסימלי לאותו לויין לשני ה- LNB ים ...רק כך תוכל בנחרצות לקבוע מי מהם LNB יותר טוב !!
אם במצב של כיוון מקסימלי LNB מס 1 יתן עוצמת יציאה של 70 DBuV ו LNB מס 2 יתן עוצמת יציאה של 75 DBuV
זה עדיין לא אומר ש LNB מס 2 יותר טוב מ LNB מס 1 ...זה רק אומר שהמגבר הפינימי של מס 2 חזק יותר
ולכן ניתן לחבר אליו כבל קצת יותר ארוך ...זה הכל !! ....בהחלט יתכן מצב שדווקא LNB מס 1 שיש לו עוצמת יציאה חלשה יותר
יתן איכות אות טובה יותר ו- BER נקי וטוב יותר ....האם זה כעת ברור ?
אבל מה כל זה שייך לשאלה הראשונית שלך לגבי איכויות של LNB ?
אתה ממשיך לדבר על אחוזים של שיפור ולא מזכיר לרגע מדידת BER ...למה אתה לא בודק BER אם יש לך ROVER ??
אם שפרת קליטה בגלל בעיה של כיוון שלא היה מספיק טוב זה יפה מאוד , אבל כדי להבדיל
באיכות של LNB ולהשוות LNB אחד לאחר ...הבדיקה הנדרשת ( במצב כיוון מקסימלי ) היא בדיקת BER
לכל אחד מה LNB באותה צלחת ובכיווון מקסימלי לאותו לויין לשני ה- LNB ים ...רק כך תוכל בנחרצות לקבוע מי מהם LNB יותר טוב !!
אם במצב של כיוון מקסימלי LNB מס 1 יתן עוצמת יציאה של 70 DBuV ו LNB מס 2 יתן עוצמת יציאה של 75 DBuV
זה עדיין לא אומר ש LNB מס 2 יותר טוב מ LNB מס 1 ...זה רק אומר שהמגבר הפינימי של מס 2 חזק יותר
ולכן ניתן לחבר אליו כבל קצת יותר ארוך ...זה הכל !! ....בהחלט יתכן מצב שדווקא LNB מס 1 שיש לו עוצמת יציאה חלשה יותר
יתן איכות אות טובה יותר ו- BER נקי וטוב יותר ....האם זה כעת ברור ?
חבל על הזמן שלך.
אתה לא רואה עם מי יש לך עסק כאן?
הבן אדם לא מבין את מה שאתה אומר לו.
אתה לא רואה עם מי יש לך עסק כאן?
הבן אדם לא מבין את מה שאתה אומר לו.
אוקיי אתה שוב כותב על עוצמת האות ככל הידוע לי זה לא רלוונטי או שאני טועה וזה כן משחק תפקיד לגבי הפרמטרים ברובר אני
משתמש בכולם כולל הנתון שציינת הרי רשמתי לך כמה שיותר נמוך יותר טוב וכמה שיותר גבוה הקליטה גרועה יותר בנתון שציינת
יש לי זכרון טוב לגבי כל הפרמטרים ברובר כך שאיני טועה ואני מסכים איתך במה שאתה טוען שהנתון שציינת שהוא החשוב ביותר
לבדיקת האיכות של האות הנקלט ואני משתמש בו כמובן
משתמש בכולם כולל הנתון שציינת הרי רשמתי לך כמה שיותר נמוך יותר טוב וכמה שיותר גבוה הקליטה גרועה יותר בנתון שציינת
יש לי זכרון טוב לגבי כל הפרמטרים ברובר כך שאיני טועה ואני מסכים איתך במה שאתה טוען שהנתון שציינת שהוא החשוב ביותר
לבדיקת האיכות של האות הנקלט ואני משתמש בו כמובן
-
drsignal
- תותח על

אין דבר כזה "lnb ממש טוב"
אבל מצד שני יש "lnb גרוע"
כל lnb שהוא לא בעייתי ועושה את העבודה אז הוא טוב , חברות שמפרסמות ספרות רעש וכו' זה סתם גימיק שיווקי ואין דרך לבדוק את זה בלי ציוד מעבדה עם קירות מיוחדים
בקיצור גודל הצלחת קובע פי כמה מהגורם של ספרת רעש .
תגדיל את הצלחות עדיף על לנסות lnb יותר טוב
אני משתמש ב lnb עתיקים של magnum של סיגמה מלפני 10 שנים עם ספרת רעש של 0.7 והוא עובד בסדר .
יש לי lnb אחרים של חברת ws international זה סתם חברה אבל היא פשוט אמריקאית (מיוצר סין)
וכל חברה אחרת נותנת אותו תמורה zinewell\ws international\mti\star
http://www.wsidigital.com/ku_lnbf.htm
star חברה סינית זולה כמה עשרות שקלים lnb quad בסדר . הזמנתי ויצא בסדר
יש לי גם כמה lnb זולים של בערך 20 ש"ח של חברה סינית 4 מתוך 5 עובדים מצויין
רק אחד מהם יצא דפוק (לא מחליף תדרים מ h לV(
באופן כללי כדי לקבל lnb מדוייק יותר זה תלוי ברכיב חשמלי שנקרא oscilator שהוא מייצר את התדר ביניים בתחום L-band
כדי לקבל תדר מדוייק יש צורך ב רכיב oscilator מסוג PLL יש כאלה שהם בדוקים מהסוג הזה ויקרים ולפעמים אפשרי למצוא כאלה בזול 100 ש"ח או פחות
פה כתוב שזה pll (יכול להיות שזה שקר אבל רק אם תנסה תדע )
http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-DUAL- ... 35c31bf8f4
תזמין ותבדוק ... מקסימום לא טוב תחזיר למוכרן
יש לי גם lnb מוזר שנראה כמו לpm אבל עובד בסדר גמור על offset
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/4295 ... t-High.jpg[/img]
בקיצור כולם אותו דבר אם אין בעיות של מעברים בין תדרים v ל h וזה עובד בסדר אז זה טוב .
כדי להגדיל קליטה א. להתקין מדוייק ב. צלחות נפרדות פחות multifeed יותר צלחות לכל לווין צלחת ג. להגדיל קוטר צלחת
ה lnb הוא זניח !
אבל מצד שני יש "lnb גרוע"
כל lnb שהוא לא בעייתי ועושה את העבודה אז הוא טוב , חברות שמפרסמות ספרות רעש וכו' זה סתם גימיק שיווקי ואין דרך לבדוק את זה בלי ציוד מעבדה עם קירות מיוחדים
בקיצור גודל הצלחת קובע פי כמה מהגורם של ספרת רעש .
תגדיל את הצלחות עדיף על לנסות lnb יותר טוב
אני משתמש ב lnb עתיקים של magnum של סיגמה מלפני 10 שנים עם ספרת רעש של 0.7 והוא עובד בסדר .
יש לי lnb אחרים של חברת ws international זה סתם חברה אבל היא פשוט אמריקאית (מיוצר סין)
וכל חברה אחרת נותנת אותו תמורה zinewell\ws international\mti\star
http://www.wsidigital.com/ku_lnbf.htm
star חברה סינית זולה כמה עשרות שקלים lnb quad בסדר . הזמנתי ויצא בסדר
יש לי גם כמה lnb זולים של בערך 20 ש"ח של חברה סינית 4 מתוך 5 עובדים מצויין
רק אחד מהם יצא דפוק (לא מחליף תדרים מ h לV(
באופן כללי כדי לקבל lnb מדוייק יותר זה תלוי ברכיב חשמלי שנקרא oscilator שהוא מייצר את התדר ביניים בתחום L-band
כדי לקבל תדר מדוייק יש צורך ב רכיב oscilator מסוג PLL יש כאלה שהם בדוקים מהסוג הזה ויקרים ולפעמים אפשרי למצוא כאלה בזול 100 ש"ח או פחות
פה כתוב שזה pll (יכול להיות שזה שקר אבל רק אם תנסה תדע )
http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-DUAL- ... 35c31bf8f4
תזמין ותבדוק ... מקסימום לא טוב תחזיר למוכרן
יש לי גם lnb מוזר שנראה כמו לpm אבל עובד בסדר גמור על offset
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/4295 ... t-High.jpg[/img]
בקיצור כולם אותו דבר אם אין בעיות של מעברים בין תדרים v ל h וזה עובד בסדר אז זה טוב .
כדי להגדיל קליטה א. להתקין מדוייק ב. צלחות נפרדות פחות multifeed יותר צלחות לכל לווין צלחת ג. להגדיל קוטר צלחת
ה lnb הוא זניח !
צודק הכל תלוי באיכות הצלחת וגודלה מיקום התקנה אופטימלי איכות lnb איכות הכבל ואורך עד 30 מטר ורגישות קליטה גבוהה בממיר lnb כביכול זניח אבל לא יכול להיות ראיתי הבדל 30 אחוז ולא מדובר בlnb הגרוע ביותר שקיים לא יתכן שצלחת 80 סנטימטר תתקבל קליטה של צלחת 28 סנטימטר אני לא מטומטם יודע לעשות את כל החישובים האפשריים ומעולם לא טעיתי בחישובים שלי
- י א
- מנהל אתר

תומר 1 - אתה יודע מה זה BER?
נו מה יהיה קצב שגיאות ולא יודע איך ההמשך נקרא בעברית בוודאי שאני יודע כי יש לי את זה ברובר נכון או לא מאחר ואני מגיע למקסימום סיגנל האפשרי אז ברור שאני יודע מה הנתון הזה כשlnb מתישן אז יש בלאי לפחות 10 אחוז וההמשך הוא rate
ראיתי הבדל 14 אחוז באיכות הקליטה בין שתי צלחות שונות 80 סנטימטר הlnb שנבדק עם הנתונים הגרועים ביותר היה חדש ומיד כשהחלפתי לאחר היה סיגנל במקסימום למה שמקובל בצלחת 80 סנטימטר לא יעזור לא יכול להיות שאני טועה או שיש קליטה במקסימום או שיש קליטה חלקית או שיש קליטה השואפת לאפס גם בדקתי צלחת אופסט חדשה לא זוכר היכן היא קיבלה מכה בהובלה
אבל במקום מרכזי לקליטה והקליטה הייתה קרובה לאפס וצלחת נוספת הייתה מעוותת בגלל ההובלה והייתה הנחתה 22 אחוז בקליטה
ראיתי הבדל 14 אחוז באיכות הקליטה בין שתי צלחות שונות 80 סנטימטר הlnb שנבדק עם הנתונים הגרועים ביותר היה חדש ומיד כשהחלפתי לאחר היה סיגנל במקסימום למה שמקובל בצלחת 80 סנטימטר לא יעזור לא יכול להיות שאני טועה או שיש קליטה במקסימום או שיש קליטה חלקית או שיש קליטה השואפת לאפס גם בדקתי צלחת אופסט חדשה לא זוכר היכן היא קיבלה מכה בהובלה
אבל במקום מרכזי לקליטה והקליטה הייתה קרובה לאפס וצלחת נוספת הייתה מעוותת בגלל ההובלה והייתה הנחתה 22 אחוז בקליטה