רופא יהודי צעיר, גאוות אמו, סיים התמחות ברפואה פלסטית באחד מבתי החולים הטובים של ניו-יורק ויוצא להתנדב בשמורת אינדיאנים בניו-מכסיקו.
כעבור שלושה שבועות הוא מתקשר לאמו הדואגת בברוקלין ומספר לה:
"אמא יקרה, בעוד שבוע אני מגיע הביתה עם ארוסתי החדשה, היא אינדיאנית ושמה 'כוכב זורח' ".
"נחמד" , אומרת האמא.
" גם לי יש עכשיו שם אינדיאני ", ממשיך הדוקטור. "מהיום אני מבקש שתכני אותי 'צבי רץ' "
"נחמד מאד" ,עונה האמא.
" למען האמת", קובע הבן, "אני חושב שגם את צריכה עכשיו שם אינדיאני".
"איזה צירוף מקרים. התפרצת לדלת פתוחה, יש לי כבר שם אינדיאני", משיבה אמא.
"באמת ?" מתפלא הבן
אתה יכול לקרוא לי "יושבת שבעה"...
מה ההבדל בין אמא מרוקאית לאמא פולנייה?
אמא מרוקאית אומרת לבנה: "אם לא תאכל, אני אהרוג אותך."
אמא פולניה אומרת: "אם לא תאכל, אני אמות."
בעל של פולניה מגיע הביתה ורואה את אשתו אורזת מזוודות.."לאן זה? "שואל..."אני נוסעת לניו יורק שם מקבלים על כל זיון מאתיים דולר. לא עוברות מספר דקות והפולניה רואה את בעלה אורז מזוודות..."ולאן אתה נוסע"?..."גם אני נוסע לניו יורק"... "ומה לך בניו יורק?" "אני נוסע לראות איך את מסתדרת ב 600 דולר לשנה"
הפולניות חזרו....
- elik101
- תותח על
נקמת המרוקאים....
איך אומרים במרוקאית התפוח לא נפל רחוק מהעץ? זונה בת זונה
כמה זה מרוקאי כפול תפוז חלקי חרא? התשובה: תפוז, כי מרוקאי וחרא מצטמצמים
מרוקאי צורח על קופאית בסופרמרקט "הרי רק לפני דקה אמרת לי שבחיים לא ראית שטר של מאה חמישים שקל, אז איך את יודעת שהוא מזויף?"
ילד מרוקאי הביא נחש כחיית מחמד לבית, למחורת הלך הילד לביה"ס וכשחזר ראה את הנחש חתוך ל-4 חתיכות שאל הילד את אביו: אבא למה הנחש חתוך ל-4 חתיכות? האבא אמר: אף אחד לא יעשה לי שששש...... בבית הזה!"
איך אומרים במרוקאית התפוח לא נפל רחוק מהעץ? זונה בת זונה
כמה זה מרוקאי כפול תפוז חלקי חרא? התשובה: תפוז, כי מרוקאי וחרא מצטמצמים
מרוקאי צורח על קופאית בסופרמרקט "הרי רק לפני דקה אמרת לי שבחיים לא ראית שטר של מאה חמישים שקל, אז איך את יודעת שהוא מזויף?"
ילד מרוקאי הביא נחש כחיית מחמד לבית, למחורת הלך הילד לביה"ס וכשחזר ראה את הנחש חתוך ל-4 חתיכות שאל הילד את אביו: אבא למה הנחש חתוך ל-4 חתיכות? האבא אמר: אף אחד לא יעשה לי שששש...... בבית הזה!"
I am so stupid, I was a spy
- elik101
- תותח על
והנה באים האתיופים....
איש אחד בא הביתה מוצא את אשתו עם אתיופי במיטה. שולה מה זה צריך להיות? הוא שואל.. שולה עונה: "אמרתי לך שאם לא תחזור בזמן הביתה יהיה לך שחור בעינים?????
שאלה: מה אתיופיות עושות ביום כיפור? תשובה: צמות
שאלה: איך אתיופי עובר מעבר חציה? תשובה: "רואים אותי, לא רואים אותי".
איש אחד בא הביתה מוצא את אשתו עם אתיופי במיטה. שולה מה זה צריך להיות? הוא שואל.. שולה עונה: "אמרתי לך שאם לא תחזור בזמן הביתה יהיה לך שחור בעינים?????
שאלה: מה אתיופיות עושות ביום כיפור? תשובה: צמות
שאלה: איך אתיופי עובר מעבר חציה? תשובה: "רואים אותי, לא רואים אותי".
I am so stupid, I was a spy