שלום,
יש לי שאלה נוספת לגבי ממיר סאנריי SR4
אחרי התקנה של אימג' openpli3 הכל הסתדר וממיר רואה את שלושת הטונרים שיש בממיר.
אבל נתקלתי בבעיה אחרת , בחיפוש לווינים , אני לא מצליח למצוא ערוצים בלווין ABS 75 , למרות שלדעתי הגדרות של הטונר תקינות (DISEQ BB) מה יכולה להיות בעיה.
בלווין הוטבירד הצלחתי למצוא ערוצים , אבל חלק מהערוצים שקיימים לי בממיר ישן לדוגמא Perviy kanal Europa
12597 V 27500 3/4 סאנריי לא רואה , האם יכול להיות שהטונר לא רגיש מספיק?
ועוד משהו - לגבי איכות תמונה , אין לי כל כך הרבה ניסיון , היה לי לפני הדרים רק ממיר אחד openbox x5 , אבל אני רוצה להגיד לכם שמבחינת איכות תמונה openbox לוקח ובגדול , התמונה בסאנריי פשוט פחות איכותית , או עליי לכוון משהו?
תודה
עוד שאלה של מתחילים
-
- חבר פורום
Re: עוד שאלה של מתחילים
אני מצטער עוד כמה שאלות...
1. בערוצים עם כתוביות סמויות , כגון ערוץ 2 , איך אני מבטל אותם.
אימג' של openpli3 , נכנסתי להגדרות של כתוביות ושפה , ועדיין לא מצליח להעלים את הכתוביות.
2. התחברתי לשיתוף , איך אני רואה אם יש התחברות לשרת השיתוף? בopenpox x5 היתי רואה בהגדרות של MGCAM האם יש חיבור - ONLINE או אין חיבור OFFLINE
תודה
![[עזרה] [עזרה]](./images/smilies/mit09.gif)
1. בערוצים עם כתוביות סמויות , כגון ערוץ 2 , איך אני מבטל אותם.
אימג' של openpli3 , נכנסתי להגדרות של כתוביות ושפה , ועדיין לא מצליח להעלים את הכתוביות.
2. התחברתי לשיתוף , איך אני רואה אם יש התחברות לשרת השיתוף? בopenpox x5 היתי רואה בהגדרות של MGCAM האם יש חיבור - ONLINE או אין חיבור OFFLINE
תודה
Re: עוד שאלה של מתחילים
לגבי שאלה מס 1 - בזמנו גם נתקלתי בבעיית הכתוביות ואני מצרף את תשובתו של vjoded שפתרה את הבעיה:
"בקשר לכתוביות, אתה צודק, זה קוץ בתחת, שברתי על זה קצת את הראש ואז גיליתי
פעמיים כפתור צהוב, ואתה מוריד את סימון האיקס בתפריט בחירת הכתוביות."
מקווה שיעזור גם לך.
"בקשר לכתוביות, אתה צודק, זה קוץ בתחת, שברתי על זה קצת את הראש ואז גיליתי
פעמיים כפתור צהוב, ואתה מוריד את סימון האיקס בתפריט בחירת הכתוביות."
מקווה שיעזור גם לך.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע