כתבה בגלובס על ירידת הערוצים מעמוס
-
max2003
- אחלה חבר

-
kobi1972
- חבר ותיק

Re: כתבה בגלובס על ירידת הערוצים מעמוס
אני לא מבין,
אם הוט מחוייבת לתת בחינם את שידורי 2 ו 10
למה לא מחייבים גם את יס לפתוח את הערוצים האלו ובא לציון גואל?
אם הוט מחוייבת לתת בחינם את שידורי 2 ו 10
למה לא מחייבים גם את יס לפתוח את הערוצים האלו ובא לציון גואל?
זאת שאלת השאלות ....ממש לא ברור העניין , גם אם צריך לשנות את החוק או תנאי המכרז
שווה היה להתאמץ ולכפות את הנושא על YES ובכך היה נגמר הסיפור החלמאי הזה .
שווה היה להתאמץ ולכפות את הנושא על YES ובכך היה נגמר הסיפור החלמאי הזה .
-
צור .א
- תותח על

מה ההסכם באמת בין 2,10 ליס/הוט? מי משלם למי כדי להיות בחבילת יס הערוצים משלמים ליס או ההפך.
אם הערוצים הם המשלמים -ראוי שיפסיקו ונראה מי ירדוף אחרי מי.
אם הערוצים הם המשלמים -ראוי שיפסיקו ונראה מי ירדוף אחרי מי.
כתבה מטופשת.
רוב הערבים צורכים את הטלוויזיה שלהם דרך ניילסט/באדר! למה שהם יתחברו לעמוס כשבניילסט/באדר יש להם כ500 ערוצים חופשיים שמספקים להם את מה שהם צריכים???
מה ערוץ 33 נותן להם?
אם כבר היו צריכים להתייחס יותר אלינו בקטע הזה כי לנו אין ממש אופציות אחרות חוץ מעידן+ שלא נקלט טוב ברוב רחבי הארץ.
רוב הערבים צורכים את הטלוויזיה שלהם דרך ניילסט/באדר! למה שהם יתחברו לעמוס כשבניילסט/באדר יש להם כ500 ערוצים חופשיים שמספקים להם את מה שהם צריכים???
מה ערוץ 33 נותן להם?
אם כבר היו צריכים להתייחס יותר אלינו בקטע הזה כי לנו אין ממש אופציות אחרות חוץ מעידן+ שלא נקלט טוב ברוב רחבי הארץ.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הלואי שזה ייתן להם בכנסת תירוץ לא להוריד את הערוצים האלה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
צור .א
- תותח על

אני בקשר עם משווק מהגדולים במגזר של ציוד לווין והוא כבר מוטרד ,לטענתו אין אחד מהלקוחות שלו שמוותר על הערוצים הישראלים בהתקנות ובתיקונים.
לא נעים לי לשמוע מכל החברים בפורום שמזלזלים בצופי הלווין החופשי של ערוצי ישראל ,ולא כל שכן בציבור הערבי שלא כולו מוסט,ולא כולו מנותק מההוויה הישראלית.
מה אם נתח הפרסום? תנובה ,שטראוס ,סלקום, אורנג וכו......יחלו לפרסם באל-מנאר?
לא נעים לי לשמוע מכל החברים בפורום שמזלזלים בצופי הלווין החופשי של ערוצי ישראל ,ולא כל שכן בציבור הערבי שלא כולו מוסט,ולא כולו מנותק מההוויה הישראלית.
מה אם נתח הפרסום? תנובה ,שטראוס ,סלקום, אורנג וכו......יחלו לפרסם באל-מנאר?
חלילה אני בכלל לא מזלזל בציבור הערבי. אבל בוא נהיה ריאלים שרובו הגדול צורך את התכנים שלו מהניילסט.
כמה ערבים לדעתך צופים ברווק עם דודו אהרון או בפח הגדול?
בכל אופן אני מכיר ערבים שצופים גם בטלוויזיה הישראלית אחד מהם ממש מכור לעבודה ערבית אבל שוב הם מיעוט. אני לא אומר שצריך לסגור בשביל מיעוט אבל הם לא הרוב הגדול שצופה בלווין עמוס.
כמה ערבים לדעתך צופים ברווק עם דודו אהרון או בפח הגדול?
בכל אופן אני מכיר ערבים שצופים גם בטלוויזיה הישראלית אחד מהם ממש מכור לעבודה ערבית אבל שוב הם מיעוט. אני לא אומר שצריך לסגור בשביל מיעוט אבל הם לא הרוב הגדול שצופה בלווין עמוס.
-
rogey
- אחלה חבר

אני צופה כל יום בתכנים של ערוץ 10 ו 2 . ערוץ ראשון לצערי כמעט ריק מתוכן חוץ מלפעמים המשחק המרכזי אבל אני די נמשך לכל מני תוכניות שבהם 10ו2
אחרי שהם יורידו אותם למה לי לשלם אגרת טלוויזיה !!!!! ערוץ ראשון שיורידו אותו גם וזהו לא אצטרך לשלם למי מעניין ערוץ ראשון
ולאחרונה למי שאומר שרוב הערבים לא אכפת להם מערוץ 10 ו 2 ורואים רק ניילסאט ובדר הם טועים ובגדול רוב הבתים שאני מכיר ורוב החברים והמשפחה .... כולם וללא יוצא מהכלל רואים 10 ו 2 ובעיקר החדשות אבל לא רק . תוכניות בוקר מאסטר שף המסע למליון וגם הרווק (למי שהסתלבט ) וגם אח גדול כלבוטק אמנון לווי
אחרי שהם יורידו אותם למה לי לשלם אגרת טלוויזיה !!!!! ערוץ ראשון שיורידו אותו גם וזהו לא אצטרך לשלם למי מעניין ערוץ ראשון
ולאחרונה למי שאומר שרוב הערבים לא אכפת להם מערוץ 10 ו 2 ורואים רק ניילסאט ובדר הם טועים ובגדול רוב הבתים שאני מכיר ורוב החברים והמשפחה .... כולם וללא יוצא מהכלל רואים 10 ו 2 ובעיקר החדשות אבל לא רק . תוכניות בוקר מאסטר שף המסע למליון וגם הרווק (למי שהסתלבט ) וגם אח גדול כלבוטק אמנון לווי
- deepspace
- תותח על

אנשים צופים מה שהם מבינים.
ערבים שמבינים עברית טוב יצפו בערוצים ישראלים, כפי שאם הערבית שלי הייתה יותר חזקה, הייתי צופה ביותר תכנים מהמגזר שלהם.
צריך לחייב את בתי ספר ללמד ערבית בדיוק באותו האופן שמלמדים אנגלית כבר מגיל צעיר.
עבודה ערבית קורעת אותי בכל פעם.
התוכנית הכי טובה בטלוויזיה הישראלית.
ערבים שמבינים עברית טוב יצפו בערוצים ישראלים, כפי שאם הערבית שלי הייתה יותר חזקה, הייתי צופה ביותר תכנים מהמגזר שלהם.
צריך לחייב את בתי ספר ללמד ערבית בדיוק באותו האופן שמלמדים אנגלית כבר מגיל צעיר.
עבודה ערבית קורעת אותי בכל פעם.
התוכנית הכי טובה בטלוויזיה הישראלית.