זיהוי פלילי לעיניות פריים פוקוס ישנות
זיהוי פלילי לעיניות פריים פוקוס ישנות
מצורפים צילומים של עיניות לפריים פוקוס - מדובר על צלחות 1.20 די ישנות - דרוש שיפוץ אבל המצב סביר. האם מישהו מזהה את העיניות ויכול לאמר האם הן מיועדות ל KU או C BAND? איזו עינית נראית עדיפה? מקווה שניתן לראות את הפרטים הטכניים בתצלומים.
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
-
nati777
- תותח על

Re: זיהוי פלילי לעיניות פריים פוקוס ישנות
העינית השלישית מיועדת לKU אבל רק לתחום הנמוך של KU BAND.
זה גם נראה מאוד ישן כך שלא חושב שאפשר להשתמש בזה.
זה גם נראה מאוד ישן כך שלא חושב שאפשר להשתמש בזה.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

הכול ענתיקה . זו עיין רק V לא מתהפחת . וללא רגישות . הצלחת היא תמיד בסדר . היום LNB עולה גרושים . תחליף לחדש
האם אתה מתיחס לשתי העיניות - המלבנית והעגולה - שתיהן לא ברות שימוש?הכול ענתיקה . זו עיין רק V לא מתהפחת . וללא רגישות . הצלחת היא תמיד בסדר . היום LNB עולה גרושים . תחליף לחדש
מקווה שלפחות יש להן ערך כמוצג אספנות...
כמה אמורה לעלות עינית פריים סבירה שניתן לקלוט איתה את 13e לדוגמא? יש המלצות על סוג מסוים?
האם ניתן להוסיף מולטיפיד בצלחת פריים 1.20? העיניות הצידיות צריכות להיות פריים או שניתן להשתמש באופסט?
תודה למגיבים,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
קודם כל אולי מספיק כבר לקרוא ל LNB עייניות ....מה רע ב LNB ? בו ננסה לשמור על מקצועיות
שנית מדובר בציוד ישן שהיה מקובל בשנות ה90 , LNB מסוג פלאנג' שמתאים או לפריים או לאופסט תלוי בפיד שמחברים אליו ,
כל ה LNB האלה הם לתחום KU ...הלבנים הקטנים זה LNB של חברת גרדינר מארה"ב נחשבו פעם למצויינים ופרצו דרך
בספרת הרעש הנמוכה שלהם ...אז זה היה 0.6 די בי ונחשב למצויין ויקר מאוד ....היום זה כבר לא נחשב חחחח,
העגול זה LNB של חברת SPC היפנית קצת פחות טוב רק 0.9 די בי וגם בזמנו היה נחשב לזול יותר מהגרדינר
כל ה LNB האלה ישנים וגם אם הם עובדים הם בעלי סיפרת רעש לא משהו בכלל וגם ללא LO כפול וללא יכולת לשנות קיטוב
כלומר לא יכסו את תחום התדרים העליון ולא יהפכו קיטוב ...בקיצור - " הפסולת לפח " ...
שנית מדובר בציוד ישן שהיה מקובל בשנות ה90 , LNB מסוג פלאנג' שמתאים או לפריים או לאופסט תלוי בפיד שמחברים אליו ,
כל ה LNB האלה הם לתחום KU ...הלבנים הקטנים זה LNB של חברת גרדינר מארה"ב נחשבו פעם למצויינים ופרצו דרך
בספרת הרעש הנמוכה שלהם ...אז זה היה 0.6 די בי ונחשב למצויין ויקר מאוד ....היום זה כבר לא נחשב חחחח,
העגול זה LNB של חברת SPC היפנית קצת פחות טוב רק 0.9 די בי וגם בזמנו היה נחשב לזול יותר מהגרדינר
כל ה LNB האלה ישנים וגם אם הם עובדים הם בעלי סיפרת רעש לא משהו בכלל וגם ללא LO כפול וללא יכולת לשנות קיטוב
כלומר לא יכסו את תחום התדרים העליון ולא יהפכו קיטוב ...בקיצור - " הפסולת לפח " ...
המידע ההסטורי - במקרה דנן אפילו ארכאולוגי... - חשוב ומענין, בלי ציניות, ונותן עומק לדיונים בפורום - בבחינת דע מאיפה באת ולאן אתה הולך.
אם ספרת רעש של 0.6 היתה פעם פריצת דרך, אז נדע להעריך עיניות , סליחה... LNBs
עם ספרות רעש נמוכות שכל סיני עם יד קשורה מאחור מייצר היום...
עינית זו מילה יפה וגם יותר נוח לכתוב אותה מאשר לעבור לאנגלית וחזרה לעברית.. בחום הזה.
בסדר, הבנתי שהם טוטאל לוס... אבל אשמח להתיחסות גם לשאלות שלי בסוף הפוסט האחרון.
תודה,
משה
אם ספרת רעש של 0.6 היתה פעם פריצת דרך, אז נדע להעריך עיניות , סליחה... LNBs
עינית זו מילה יפה וגם יותר נוח לכתוב אותה מאשר לעבור לאנגלית וחזרה לעברית.. בחום הזה.
בסדר, הבנתי שהם טוטאל לוס... אבל אשמח להתיחסות גם לשאלות שלי בסוף הפוסט האחרון.
תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

גלובל,
אם הייתה מילה עברית פשוטה לLNB היה יותר טוב להשתמש בה במקום להגיד עינית...
אם הייתה מילה עברית פשוטה לLNB היה יותר טוב להשתמש בה במקום להגיד עינית...
אשמח להתיחסות!כמה אמורה לעלות עינית פריים סבירה שניתן לקלוט איתה את 13e לדוגמא? יש המלצות על סוג מסוים?
האם ניתן להוסיף מולטיפיד בצלחת פריים 1.20? העיניות הצידיות צריכות להיות פריים או שניתן להשתמש באופסט?
בברכה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
דווקא יש מילה בעברית - " מגבר דל רחש " = Low Noise Amplifierאם הייתה מילה עברית פשוטה לLNB היה יותר טוב להשתמש בה במקום להגיד עינית...
ואם רוצים לקצר בראשי תיבות אז היה צריך להיות - מדר = LNB
מהיום תגידו מדר במקום עיינית ....אף אחד לא יבין מה אתם רוצים ....חחח
גלובל,
בלי נדר, אני מבטיח לנסות לארגן מילה מדליקה בעברית ל LNB -
אבל תואיל בטובך להתיחס לשאלות האחרונות שלי - מה אני מבקש - קצת יחס...
בברכה,
משה
בלי נדר, אני מבטיח לנסות לארגן מילה מדליקה בעברית ל LNB -
אבל תואיל בטובך להתיחס לשאלות האחרונות שלי - מה אני מבקש - קצת יחס...
בברכה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
אם היה לי מה להתיחס הייתי כבר מוסיף מידע ...אתה שואל לגבי עלויות של ציוד
ואני לא בקיא מה העלויות היום...תפנה לחנויות כמו טלראן , טל חץ או בלינק שלמעלה חנות סאטשופ
אני יודע שלטל חץ יש LNB פלאנג' שמתאימים לפריים פוקוס מסוג אינבקום שהם נחשבים לטובים אך יקרים קצת !
לגבי מולטיפיד אני לא מתעסק עם זה ...זה נוגד את עקרונותי אז אולי מישהו אחר יוכל להגיב לך בעניין המולטיפיד .
ואני לא בקיא מה העלויות היום...תפנה לחנויות כמו טלראן , טל חץ או בלינק שלמעלה חנות סאטשופ
אני יודע שלטל חץ יש LNB פלאנג' שמתאימים לפריים פוקוס מסוג אינבקום שהם נחשבים לטובים אך יקרים קצת !
לגבי מולטיפיד אני לא מתעסק עם זה ...זה נוגד את עקרונותי אז אולי מישהו אחר יוכל להגיב לך בעניין המולטיפיד .
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
היו להם..גלובל כתב:אני יודע שלטל חץ יש LNB פלאנג' שמתאימים לפריים פוקוס מסוג אינבקום
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
תודה בכל מקרה.
אני מחפש משהו יותר זול שיקלוט את 13e.
אני מחפש משהו יותר זול שיקלוט את 13e.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
- yzelec2
- חבר פורום

- יצירת קשר:
גלובל כתב:אם היה לי מה להתיחס הייתי כבר מוסיף מידע ...אתה שואל לגבי עלויות של ציוד
" זה נוגד את עקרונותי "
בדיוק!!! חברים כאן לא הפנימו שכל אל אנ בי lnb צריך צלחת עצמונית
לא הייתי מגדיר את זה "עקרון" - ניתן לקרוא לזה גישה - זה לא משהו שפוגע במישהו אחר או משהו בסגנון - לא עד כדי כך.
לעצם הענין - מה בעלי ה"עקרונות" רוצים - שאחת משתי האפשרויות -
או צלחת ממונעת או צלחת לכל לווין?! צלחת ממונעת הבנתי - יש לי כזו וזה סבבה אך יש גם חסרונות כמו:
הרכבה מסובכת ויקרה, זמן מעבר בין לווין ללויין שלמעשה מסרס את פעולת הזיפזופ וכו.
אבל האפשרות השניה - נעזוב רגע את העלות - למי יש מקום בגג לשים צלחת לכל לווין?
יש למולטיפיד חסרונות - קליטה לא מיטבית שכנראה באה לידי ביטוי בעיקר בימים גשומים (שלצערינו אין הרבה...) אבל העובדה שרבים מחברי הפורום התקינו מולטיפיד מעידה אלפי מונים שזו גישה ריאלית.
לעצם הענין - מה בעלי ה"עקרונות" רוצים - שאחת משתי האפשרויות -
או צלחת ממונעת או צלחת לכל לווין?! צלחת ממונעת הבנתי - יש לי כזו וזה סבבה אך יש גם חסרונות כמו:
הרכבה מסובכת ויקרה, זמן מעבר בין לווין ללויין שלמעשה מסרס את פעולת הזיפזופ וכו.
אבל האפשרות השניה - נעזוב רגע את העלות - למי יש מקום בגג לשים צלחת לכל לווין?
יש למולטיפיד חסרונות - קליטה לא מיטבית שכנראה באה לידי ביטוי בעיקר בימים גשומים (שלצערינו אין הרבה...) אבל העובדה שרבים מחברי הפורום התקינו מולטיפיד מעידה אלפי מונים שזו גישה ריאלית.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
lnb איכותי לפריים פוקוס זה זינוול 2 יציאות עם פיד שאינו מובנה אפשרות זולה יותר lnb מגנום יציאה אחת הראשון שיפר קליטה 3 אחוז בהשוואה לאינווקום יציאה אחת
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
בממונעת שלי יש lnb של zinwell עם יציאה אחת ופיד לא מובנה - הוא די ישן אבל מצוין. הכוונה לשתי יציאות לשני ממירים? לא ברור לי איך זה קשור לאיכות קליטה? בצלחת הקבועה 1.2 כנראה שאלך על משהו יותר זול - ידועים לך מחירים ומי מוכר מגנום ו zinwell בארץ? בררתי בחנות שמפורסמת באתר הזה ואין להם בכלל lnb פריים.תומר 1 כתב:lnb איכותי לפריים פוקוס זה זינוול 2 יציאות עם פיד שאינו מובנה אפשרות זולה יותר lnb מגנום יציאה אחת הראשון שיפר קליטה 3 אחוז בהשוואה לאינווקום יציאה אחת
תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
drsignal
- תותח על

בעניין ספרות רעש , ראיתי lnb
עם ספרה 0.5 אשר עובד טוב מ 0.1 (לדעתי זה פחות האלקטרוניקה שבפנים אלה יותר גיאומטריה נכונה )
בעניין הפידים 0.9 -> באמת כדאי לקנות חדש
בעניין מקומות רכישה (ebay) זה ההמלצה שלי
בעיקר zinwell מעולים ונעשה בהם שימוש רב בארה"ב כך שהמחירים תחרותיים יותר מ inverto\invacom
אם אין בנמצא lnb פלאנג' , אז חפש פיד מובנה אבל שמיועד לפריים
עם ספרה 0.5 אשר עובד טוב מ 0.1 (לדעתי זה פחות האלקטרוניקה שבפנים אלה יותר גיאומטריה נכונה )
בעניין הפידים 0.9 -> באמת כדאי לקנות חדש
בעניין מקומות רכישה (ebay) זה ההמלצה שלי
בעיקר zinwell מעולים ונעשה בהם שימוש רב בארה"ב כך שהמחירים תחרותיים יותר מ inverto\invacom
אם אין בנמצא lnb פלאנג' , אז חפש פיד מובנה אבל שמיועד לפריים
קצת מוזר שמוצר שקיים כל כך הרבה זמן לא מצליחים להעתיק אותו אחד לאחד - זה קורה בלא מעט מוצרים -בעניין ספרות רעש , ראיתי lnb
יכול להיות שיש כמה סודות מקצועיים שקשים לפיענוח או שמדובר - בנוסף לגאומטריה - גם בחומרים מיוחדים ויקרים שעושים את ההבדל. בהזדמנות אפרק lnb ישן ואכנס לקרביים שלו ...
זה כבר ברורבעניין הפידים 0.9 -> באמת כדאי לקנות חדש
אולי אני לא יודע לחפש טוב אבל לא הצלחתי למצוא ב ebay פריים פוקוס של zinwellבעניין מקומות רכישה (ebay) זה ההמלצה שלי
מצאתי באתר אחר משהו ב 60$ - זה עשוי להתאים?
http://www.accessantennas.com.au/perth- ... bs/page/2/
יש לי נסיון טוב עם zinwell בממונעת ואשמח למצוא lnb שלהם במחיר סביר.בעיקר zinwell מעולים ונעשה בהם שימוש רב בארה"ב כך שהמחירים תחרותיים יותר מ inverto\invacom
תודה,
משה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
nati777
- תותח על

אני חושב שיש סיכוי לקלוט את הוטבירד עם LNB אופסט בצלחת פריים.
לא תנסה לא תדע...
לא תנסה לא תדע...