מבקש את עזרתכם ממיר XCRUISER דגם XDSR100
-
shimbay
- חבר פורום

מבקש את עזרתכם ממיר XCRUISER דגם XDSR100
בס"ד
יש לנו צלחת לוין שחורה גדולה על הגג עם 2 עומסים . הממיר שלנו הוא XCRUISER דגם XDSR100 . קרוב לשבועיים שנעלם לנו הערוצים 2,1,10,33 . אנחנו מצליחים לקלוט כל מיני ערוצים חוץ מערוץ הישראלים . אודה לכם מאוד אם תגידו לנו מה התדרים של הערוצים האלה לפי הממיר ואך מכוונים בממיר . תודה רבה מראש
יש לנו צלחת לוין שחורה גדולה על הגג עם 2 עומסים . הממיר שלנו הוא XCRUISER דגם XDSR100 . קרוב לשבועיים שנעלם לנו הערוצים 2,1,10,33 . אנחנו מצליחים לקלוט כל מיני ערוצים חוץ מערוץ הישראלים . אודה לכם מאוד אם תגידו לנו מה התדרים של הערוצים האלה לפי הממיר ואך מכוונים בממיר . תודה רבה מראש
Re: מבקש את עזרתכם ממיר XCRUISER דגם XDSR100
תדר ערוץ 1- 11647 קיטוב v מהירות sr 8520 לפי סדר יורד
תדר ערוץ 2- 11658 קיטוב v מהירות 8520 sr לפי סדר יורד
ואז סריקה ok או serch או scan לשמור נתונים save לצאת ממצב זה כמובן שאתה בוחר ברשימת הלווינים בעמוס
שלב התחלתי menu אחר כך installation אחר כך ok אחר כך service searching שוב ok בחירה בעמוס ואז בחירה בscan שוב ok
או בחירה בtrasponder ואז לבחור תדר 11648 או 11658 ואז scan אני בספק אם זה יפתור את הבעיה כנראה בעיה אחרת שאינה תלויה בהגדרות
תדר ערוץ 2- 11658 קיטוב v מהירות 8520 sr לפי סדר יורד
ואז סריקה ok או serch או scan לשמור נתונים save לצאת ממצב זה כמובן שאתה בוחר ברשימת הלווינים בעמוס
שלב התחלתי menu אחר כך installation אחר כך ok אחר כך service searching שוב ok בחירה בעמוס ואז בחירה בscan שוב ok
או בחירה בtrasponder ואז לבחור תדר 11648 או 11658 ואז scan אני בספק אם זה יפתור את הבעיה כנראה בעיה אחרת שאינה תלויה בהגדרות
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
בקיצור יש לך שני ממירים לעמוס וכנראה גם להוטבירד אם איני טועה האם בשני הממירים אינך קולט עמוס
-
צור .א
- תותח על

נעלמו? או שאולי אין קליטה?
אם אין קליטה,יכולות להיות סיבות שונות:
1.כיוון לקוי.
2.בעיית דייסק.
3. LNB תקול.
4. חוט לקוי.
אם אין קליטה,יכולות להיות סיבות שונות:
1.כיוון לקוי.
2.בעיית דייסק.
3. LNB תקול.
4. חוט לקוי.
דייסיק מתקלקל הכי מהר lnb אחרי 4 שנים יש הנחתה משמעותית בסיגנל אולי קצה החוט נשבר
-
shimbay
- חבר פורום

שלום ,
שלום ,
יש לנו 2 ממירים . הראשון ממיר XCRUISER דגם XDSR100 ו- ממיר השני : TOPFIELD דגם TF6000FE .בשני הממירים אני לא קולט עמוס אלא הוטבירד (נכון עד לפני שבועיים -היום גם בהוטבירד לא קולטים ) .אודה לכם אם תסבירו לי מה זה דייסק ו- LNB ? אך זה שאני קולט קרוב ל 600 - 700 תחנות חוץ מ 1,2,10,33 ? תודה רבה מראש
שלום ,
יש לנו 2 ממירים . הראשון ממיר XCRUISER דגם XDSR100 ו- ממיר השני : TOPFIELD דגם TF6000FE .בשני הממירים אני לא קולט עמוס אלא הוטבירד (נכון עד לפני שבועיים -היום גם בהוטבירד לא קולטים ) .אודה לכם אם תסבירו לי מה זה דייסק ו- LNB ? אך זה שאני קולט קרוב ל 600 - 700 תחנות חוץ מ 1,2,10,33 ? תודה רבה מראש
דייסיק זה המפצל שני חוטים מעמוס והוטבירד וחוט נוסף מרכזי לבית לממיר טופפילד ואותו דבר דייסיק שני עם אותם נתונים לממיר הראשון שאינו טופפילד מומלץ להחליף שני דייסיקים בשלב ראשון ואולי גם עינית מה שמורכב בקצה הצלחת להוטבירד מרכזי
שבאנגלית נקרא lnb תלוי מה הסיגנל שאתה מקבל בהוטבירד במיוחד אם עברו כ-4 שנים מאז הרכבת הlnb אם אתה קולט הכל לאחר החלפת דייסיק אז אין צורך בהחלפת lnb
שבאנגלית נקרא lnb תלוי מה הסיגנל שאתה מקבל בהוטבירד במיוחד אם עברו כ-4 שנים מאז הרכבת הlnb אם אתה קולט הכל לאחר החלפת דייסיק אז אין צורך בהחלפת lnb
-
drsignal
- תותח על

1. סיכוי רב שהצלחת שלך "זזה" או יצאה מכיוון עקב רוח או תזוזה כלשהי
2. ללא תמונות קשה לענות .
תעלה לפה תמונות של הצלחות
2. ללא תמונות קשה לענות .
תעלה לפה תמונות של הצלחות
-
drsignal
- תותח על

התקלות האפשריות למערכת שלך:
1. סביר מאד שהצלחת זזה
2. או לי כשל ב lnb
3. או כשל ב diseqc וצריך להחליף
4. כשל בכבל איפה שהוא מקצר \ קרוע \ חלוד קורוזיה
תלמד מושגי ייסוד :
הטרמינולוגיה(השפה של עולם הלווין)
LNB
LNB זה ההתקן האלקטרוני שקולט את הלווין בפועל (הצלחת היא גוף מחזיר\ממרכז =עצם פסיבי)
יש כזה lnb עם יציאה אחת = לממיר אחד , יש עם שתי יציאות = לשני ממירים , יש עם 4 יציאות עד ל 4 ממירים
כל lnb תמיד קולט לווין אחד .
אם יש לך שני לווינים במערכת אז חייבים להיות שני lnb
כל lnb עם מספר יציאות בהתאם למספר הממירים שמחוברים אליו בו זמנית

diseqc
זה סוג של מרכזת (מאפשר לחבר כמה lnb לממיר אחד = מאפשרת לקלוט כמה לווינים )

אם הממיר שלך רואה גם "עמוס" וגם לווין נוסף חייבת להיות כזאת יחידה (אלה אם כן יש לך עמוס + לווין בשם ניילסאט nilesat באותו lnb)
אם יש לך לווין ישראל + אירופה חייב להיות לך כזאת רכזת איפה שהוא תבדוק לאן הכבלים הולכים תבדוק חיווט
1. סביר מאד שהצלחת זזה
2. או לי כשל ב lnb
3. או כשל ב diseqc וצריך להחליף
4. כשל בכבל איפה שהוא מקצר \ קרוע \ חלוד קורוזיה
תלמד מושגי ייסוד :
הטרמינולוגיה(השפה של עולם הלווין)
LNB
LNB זה ההתקן האלקטרוני שקולט את הלווין בפועל (הצלחת היא גוף מחזיר\ממרכז =עצם פסיבי)
יש כזה lnb עם יציאה אחת = לממיר אחד , יש עם שתי יציאות = לשני ממירים , יש עם 4 יציאות עד ל 4 ממירים
כל lnb תמיד קולט לווין אחד .
אם יש לך שני לווינים במערכת אז חייבים להיות שני lnb
כל lnb עם מספר יציאות בהתאם למספר הממירים שמחוברים אליו בו זמנית

diseqc
זה סוג של מרכזת (מאפשר לחבר כמה lnb לממיר אחד = מאפשרת לקלוט כמה לווינים )

אם הממיר שלך רואה גם "עמוס" וגם לווין נוסף חייבת להיות כזאת יחידה (אלה אם כן יש לך עמוס + לווין בשם ניילסאט nilesat באותו lnb)
אם יש לך לווין ישראל + אירופה חייב להיות לך כזאת רכזת איפה שהוא תבדוק לאן הכבלים הולכים תבדוק חיווט
הבעיה הייתה בהגדרות הוא חסך 150 שקל ביקור טכנאי לממיר טופפילד