עזרה..

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
fresh_guy007
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי fresh_guy007 »

איך אני יכול לצפות ב-ART או איך שקוראים לחבילה ADD וב-ORBIT.. ועוד ערוצים בתשלום..
עם ממיר דיגיטלי בלי חריץ..אני מוכן לשלם..אבל אם זה חינם בטח יותר טוב גם אם זה פיראטי..
ואם אני חייב לקנות ממיר חדש על מה אתם ממליצים..?
עזרה

בקיצור:
אני צריך לראות כדורגל של ליגת האלופות, אנגליה, ספרד, ועוד את ה-ART ומה שיש לי עכשיו (שזה ניילסאט וארבסאת)..
fresh_guy007
חבר פורום
חבר פורום

על הממיר שלי כתוב MAGIKE 3510 NEW איזה מיר זה??
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אהלן,

המקלט שלך אם אני לא טועה הוא המקלט הידוע בארץ בשם מגנום.

אני זוכר שנתקלתי בעבר בפאטצ'ים למקלט הזה כדי שיפתחו ערוצים מקודדים גם בלי ה"חריץ"(אגב הפאטצ'ים האלה לא יעבדו על המגנום אז נא לא לנסות אותם על המגנום),תרשום בגוגל את שם המקלט שלך וזה כבר יוביל אותך לאתרים המדוברים.

בקשר ל-ART אין שום סיכוי שתפתח אותם עם המקלט שלך,לפתיחת הערוצים האלה אתה חייב או מקלט עם חריץ+ארדיטו קאם + סיזון או כרטיס לוויני למחשב או והעדיף מכולם מקלט דרים בוקס.

בכל מקרה לא הייתי ממהר וקונה הייתי מחכה ובודק מה יצא מכל ערוצי הספורט הערבים החדשים שעלו לאוויר.
fresh_guy007
חבר פורום
חבר פורום

BlackAdder @ 11/12/2004, 16:55 כתב: אהלן,

המקלט שלך אם אני לא טועה הוא המקלט הידוע בארץ בשם מגנום.

אני זוכר שנתקלתי בעבר בפאטצ'ים למקלט הזה כדי שיפתחו ערוצים מקודדים גם בלי ה"חריץ"(אגב הפאטצ'ים האלה לא יעבדו על המגנום אז נא לא לנסות אותם על המגנום),תרשום בגוגל את שם המקלט שלך וזה כבר יוביל אותך לאתרים המדוברים.

בקשר ל-ART אין שום סיכוי שתפתח אותם עם המקלט שלך,לפתיחת הערוצים האלה אתה חייב או מקלט עם חריץ+ארדיטו קאם + סיזון או כרטיס לוויני למחשב או והעדיף מכולם מקלט דרים בוקס.

בכל מקרה לא הייתי ממהר וקונה הייתי מחכה ובודק מה יצא מכל ערוצי הספורט הערבים החדשים שעלו לאוויר.
אם אתם צריכים אז יש לי לינקים להרבה פורומי לויינים ערבים (בעיקר מהמפרץ) ושמה אומרים שיהיהיו עוד שני ערוצי ספורט חדשים לערוצים המובילים ROTANA וMBC
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

תודה לך,

כל תרומה היא מבורכת (-:

רק תעשה את זה בפורום לווינים הראשי כדי שכולם יוכלו ליהנות מזה.

שוב תודה.
fresh_guy007
חבר פורום
חבר פורום

BlackAdder @ 11/12/2004, 16:55 כתב: בקשר ל-ART אין שום סיכוי שתפתח אותם עם המקלט שלך,לפתיחת הערוצים האלה אתה חייב או מקלט עם חריץ+ארדיטו קאם + סיזון או כרטיס לוויני למחשב או והעדיף מכולם מקלט דרים בוקס.

אני לא רוצה את זה רק בשביל הספורט..
אז עכשיו יש לי שתי בקשות
1)אם אתה יכול לפרט לי בדיוק מה אני צריך לקנות וגם להמליץ לי על דגמים מסוימים (אם צריך להחליף משהו חוץ מהמיר גם זאת אופציה)..כדי לקבל ART + ORBIT גם דרך הפורום שיתוף וגם בתשלום
2)אני רוצה לדעת מה אני מפסיד בזה שיש לי "רק" את הארבסאט, HOTBIRD , והניילסאט ורק את הערוצים החופשיים..??? כאילו מה יש עוד (פיראטי ולא פיראטי).. למשל עכשיו ראיתי בפורום הראשי אחד מפרסםתדר שמשדרים בו את מנצ'סטר וכמו שהבנתי אני לא יכול לקלוט אותו.. אז?
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

נכון לעכשיו אתה מפסיד ערוצי מוסיקה סרטים ספורט סקס וטבע, רכישה של ממיר הפותח ערוצים מקודדים תשפר את מצבך בהרבה.אתה קולט שלושה לוויינים די טובים אז שפר את הממיר שלך,החל ממגנום זול וכלה בדרים בוקס יקר יותר.לגביהחבילות שדיברת עליהן.אותן תצטרך לרכוש באופן חוקי,
who dares wins
שלח תגובה