התחברתי להוטבירד והינה הערוצים שנקלטים לי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

התחברתי להוטבירד והינה הערוצים שנקלטים לי

שליחה על ידי yoyo33 »

ערוצי FOX שבתוכם יש ערוצי סדרות שבארץ ישנם עונות שממש נמוכות כגון CSI MIAMI ששם יש את עונה 13 כבר ופה רק 10 ושאר הCSI כל סדרות המתח הטובות בעולם שם בעונות מתקדמות וכמובן בכל יום יש את העונות הקודמות 24 שעות כמו כן יש את ערוצי הספורט והסרטים שלהם באיכות ממש מעולה גם בHD מומלץ עכשיו יש גם את ערוצי AXN שהיו בזמנו בארץ הערוצים מביאים לכם סרטים סדרות מעולות וממש שלא ראיתי אותם בארץ זה חדש לי גם בHD עכשיו יש את ערוצי HBO עם סדרות סרטים ועוד גם ערוצים בHD שלהם שהאיכות שלהם ממש טובה ללא פריזים ועכשיו לקרם של הקרם ערוצי SKY.IT יש את ערוצי הספורט עם השידורים של ליגת האלופות הליגה האנגלית האיטלקית הספרדית ועוד שידורים של ליגות ממש מעולה גם בHD ערוצי הסרטים שלהם באיכות מעולה סרטים חדשים וכמובן שעומדים להגיע לקולנוע גם בHD יש פריזים קטנים אבל נע יפה בקרוב יש את ההמשך של הסרט 300 מומלץ מאוד יש להם עוד ערוצים פתוחים כולל ערוצי מבוגרים למי שמעוניין עכשיו יש ערוצים שבימים מסויימים רק נפתחים אז אנא תעקבו ועוד משהו חשוב כל ערוץ ניתן לשנות לו את השפה לאנגלית וכמובן להוריד לו תרגום בעברית און ליין לסדרות ולסרטים המצלצה חמה ממני
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

Re: התחברתי להוטבירד והינה הערוצים שנקלטים לי

שליחה על ידי yossid »

וואו מדליק
אבל מה לעשות הכל כבר ישן לנו
ראה כאן ( ראה תאריך עידכון )
http://www.flysat.com/skyit.php

בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yoyo33 »

זה ממש לא כל הערוצים פה יש ממש קצת ערוצים אני קולט בערך כמעט 1600 ערוצים איך זה יתכן?
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

yoyo33 כתב:זה ממש לא כל הערוצים פה יש ממש קצת ערוצים אני קולט בערך כמעט 1600 ערוצים איך זה יתכן?
ראה כאן תבין יותר
http://www.flysat.com/hotbird.php

בברכה
יוסי
מספר הפקס מחלקת ניתוקים של חברת YES הוא 09-7616450
yoyo33
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yoyo33 »

תשמע אני חדש בזה אבל עכשיו הבנתי יותר :)
שלח תגובה