טלויזיות תלת מימד
-
sababo
- חבר פורום

טלויזיות תלת מימד
בזמן האחרון אני לא רואה פרסומי מכירה לטלויזיות תלת מימד
האם ירדו מזה?
מישהוא יודע מה הסיבה?
האם ירדו מזה?
מישהוא יודע מה הסיבה?
Re: טלויזיות תלת מימד
ממש לא ירדו ....
רוב הדגמים החדשים של סמסונג , LG , סוני ועוד ...הם גם תלת מימד ...
רק שהתלת מימד לא כל כך עושה גלים ואנשים לא ממש מתלהבים להרכיב משקפיים בית ,
האופציה קיימת בדגמים החדשים והיא חלק אינטגרלי מעוד תכונות חדשות שיש למקלטי הטלויזיה החדשים
כמו למשל סמרט טי וי שמחבר את הטלויזיה לאינטרנט ומאפשר לקבל גלישה ושירותי VOD וכו' ...
בקיצור 3D נמצא שם וקיים אבל לא כזה להיט ...
רוב הדגמים החדשים של סמסונג , LG , סוני ועוד ...הם גם תלת מימד ...
רק שהתלת מימד לא כל כך עושה גלים ואנשים לא ממש מתלהבים להרכיב משקפיים בית ,
האופציה קיימת בדגמים החדשים והיא חלק אינטגרלי מעוד תכונות חדשות שיש למקלטי הטלויזיה החדשים
כמו למשל סמרט טי וי שמחבר את הטלויזיה לאינטרנט ומאפשר לקבל גלישה ושירותי VOD וכו' ...
בקיצור 3D נמצא שם וקיים אבל לא כזה להיט ...
-
עלי שביט
- אחלה חבר

- Been thanked: 4 פעמים
- יצירת קשר:
טלוויזיה בתלת מימד הפכה בשנה האחרונה לנישה צרה כשמרבית חבילות הערוצים מצמצמות את ההיצע לערוץ בודד או אפילו לשעות שידור בודדות בעיקר לתחומי הספורט. בגלל היצע נמוך של תכנים לא תראה התעוררות בתחום בתקופה הקרובה. צדק מי שהגיב קודם לגבי התעוררות בתחום השידורים ב UHD אבל גם כאן ההתעוררות תקח עוד מספר שנים .
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זה יתפוס תאוצה אבל בתחום ה high end (או בעלי הממון) בשלבים הראשונים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
ב UHD קיימת כרגע בעיה טכנית שכעת מנסים היצרנים להתגבר אליה ...
יצור של מסכים ענקיים ( מעל 55 אינץ' ) הוא בעייתי בטכנולוגית OLED וגם עלויות הייצור גבוהות במיוחד
היצרנים מנסים כרגע להתגבר או לשנות טכנולוגיה חדשה על מנת לאפשר מסכי UHD בגדלים ענקיים ובמחירים סבירים
יצור של מסכים ענקיים ( מעל 55 אינץ' ) הוא בעייתי בטכנולוגית OLED וגם עלויות הייצור גבוהות במיוחד
היצרנים מנסים כרגע להתגבר או לשנות טכנולוגיה חדשה על מנת לאפשר מסכי UHD בגדלים ענקיים ובמחירים סבירים
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

גם הטלויזיות השטוחות הראשונות עלו 40 אלף ש"ח . היום הם בפח . כך גם יהייה עים הטכנולוגיה החדשה
-
2pac4u
- אחלה חבר

חחח בארצנו HD נורמלי אין ואתם מדברים על 4Kי א כתב:כי הלהיט הבא זה ה 4K
שטויות,זה אחלה חוויה....אבל רק למישהו יודעה להשיג תוכן...וזה היום לא חסר
כל העיקרון זה ליראות ביחד כמה פעמים בשבוע...את הילד הייתי לוקח פעם בחודש בממוצע,הם אוהבים לחרוש ולחזור על אותו סרט,אז יש לו 4TB תוכן שיחזור כמה שהוא רוצה. ועוד לא דיברנו על משחקי קונסולות PS3/XBOX360 והאפשרות של DUAL PLAY כאשר משחקים ראש בראש.אז אני דווקה חושב שעכשיו ה-3D הבשיל לעמך...המחירים התרסקו.3D ללא משקפיים עוד הרבה שנים לא יהיה נגיש במחיר סביר,כנ"ל ה-OLED.....שחייב להודות ניראה פשוט מדהיייים
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

חברה הציבור אוהב תוכן טוב . מאשר איכות תמונה HD . כאשר לקוח שואל אותי מה זה HD אני עונה שרואים את השערות באף . על בוריה . עונה לא צריך דבר כזה
הפורמט ברזולוציה 4K או UHD מגיע לבתים הפרטיים כדי לאפשר ליצר מסכים ענקיים לבית
ועדיין לחוות תמונה איכותית אפילו יותר מ HD רגיל של היום במסכים בגודל שמקובל היום .
ולכן מנסים היצרנים לאמץ את הפורמט שפותח לבתי קולנווע כעת גם לשימוש בייתי .
בישראל רוב הבתים הם דירות עם סלון בגודל ישראלי ממוצע ולכן אולי זה לא נשמע כל כך מלהיב לרובנו ..
אבל בעתיד בעולם הגדול היצרנים מכוונים למציאות חדשה של מכירת מסכי ענק שיהיו למעשה קיר ענקי בסלון או בחדר הטלויזיה .
יש לנו עוד מס שנים עד שזה יבשיל ויכנס כפורמט שידור ....ונכון מי שהתיחס פה מנק' מבט ישראלית זה עדיין נראה רחוק .
ועדיין לחוות תמונה איכותית אפילו יותר מ HD רגיל של היום במסכים בגודל שמקובל היום .
ולכן מנסים היצרנים לאמץ את הפורמט שפותח לבתי קולנווע כעת גם לשימוש בייתי .
בישראל רוב הבתים הם דירות עם סלון בגודל ישראלי ממוצע ולכן אולי זה לא נשמע כל כך מלהיב לרובנו ..
אבל בעתיד בעולם הגדול היצרנים מכוונים למציאות חדשה של מכירת מסכי ענק שיהיו למעשה קיר ענקי בסלון או בחדר הטלויזיה .
יש לנו עוד מס שנים עד שזה יבשיל ויכנס כפורמט שידור ....ונכון מי שהתיחס פה מנק' מבט ישראלית זה עדיין נראה רחוק .
-
2pac4u
- אחלה חבר

השאלה אם פה מנהלים דיון תאורטי או מעשי.לפני שנתיים 3D אכן היה קוריוז,ובקושי היה תוכן,והמסך היה יקר רצח.
היום הטכנולוגיה בשלה,תוכן עשיר (כמעט כל סרט מצולם ב-3D) והמחירים צנחו.מ-6000 ש"ח כבר יש לך מסך איכותי עם לפחות 400HZ בגודל 47" וגם 55" כבר מתחת ל-10000 ש"ח.הצפיה גם מאחד את המשפחה וחברים כי מתבצע צפיה משותפת.
אני אישית בסוף בחרתי בטכנולוגיה הפאסיבית FPR של LG,אפילו שיש איבוד שך FHD,יותר נעים לעיניים.האשה ממש קיבלה סחרחורת מהאקטיבי של SAMSUNG (שרציתי לרכוש).
וכמובן יש גם 3D בצלחת שרק מוסיף.כל ארוע ספורטיוי חשוב מצולם ב-3D.
בקיצור ה-3D לא נעלם....מה שכן לא הצליח במידה שציפו...אל תישכחו העולם בסחרור כלכלי.
היצרנים בבעיה.כולם בורחים מ-LCD,הדגמים הפשוטים של LED מגעים בעובי של LCD עם מינימום חיבורים...ובמסכים הדקים מנסים לדחוף SMART ו-3D כדי לעלות את המחירים.
כל הדיבורים על 4K זה "אוננות פילוסופית" ולא אקטואלי למישהו מסתמך על שידורינו בארץ הקודש.
SD ניראה זוועה על טלויזיות פרמיום של היום....אז איך הם יראו על 4K...בית שימוש
היום הטכנולוגיה בשלה,תוכן עשיר (כמעט כל סרט מצולם ב-3D) והמחירים צנחו.מ-6000 ש"ח כבר יש לך מסך איכותי עם לפחות 400HZ בגודל 47" וגם 55" כבר מתחת ל-10000 ש"ח.הצפיה גם מאחד את המשפחה וחברים כי מתבצע צפיה משותפת.
אני אישית בסוף בחרתי בטכנולוגיה הפאסיבית FPR של LG,אפילו שיש איבוד שך FHD,יותר נעים לעיניים.האשה ממש קיבלה סחרחורת מהאקטיבי של SAMSUNG (שרציתי לרכוש).
וכמובן יש גם 3D בצלחת שרק מוסיף.כל ארוע ספורטיוי חשוב מצולם ב-3D.
בקיצור ה-3D לא נעלם....מה שכן לא הצליח במידה שציפו...אל תישכחו העולם בסחרור כלכלי.
היצרנים בבעיה.כולם בורחים מ-LCD,הדגמים הפשוטים של LED מגעים בעובי של LCD עם מינימום חיבורים...ובמסכים הדקים מנסים לדחוף SMART ו-3D כדי לעלות את המחירים.
כל הדיבורים על 4K זה "אוננות פילוסופית" ולא אקטואלי למישהו מסתמך על שידורינו בארץ הקודש.
SD ניראה זוועה על טלויזיות פרמיום של היום....אז איך הם יראו על 4K...בית שימוש
-
2pac4u
- אחלה חבר

לקהל לקוחות שלך הייתי פותח קו תרומות של CRT,שאין להם ערך....שלח אותם ל-agora.co.ilהטכנאי קרמר כתב:חברה הציבור אוהב תוכן טוב . מאשר איכות תמונה HD . כאשר לקוח שואל אותי מה זה HD אני עונה שרואים את השערות באף . על בוריה . עונה לא צריך דבר כזה
ללא ספק ההבחנות שלך סופר גאוניות....כל מילה שלך פנינה
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

מה לעשות שתחום הקהל שלך זה 6 חברים וזהוא . אני ניפגש עם מאוד לקוחות בחודש . ומדברים על איכות התמונה . ולראיה ערות 1 משדר בHD רק ללקוחות יס /הוט . זה מזיז למישהוא שאין לו HD ? לא!ובכן מה זה אומר2pac4u כתב:לקהל לקוחות שלך הייתי פותח קו תרומות של CRT,שאין להם ערך....שלח אותם ל-agora.co.ilהטכנאי קרמר כתב:חברה הציבור אוהב תוכן טוב . מאשר איכות תמונה HD . כאשר לקוח שואל אותי מה זה HD אני עונה שרואים את השערות באף . על בוריה . עונה לא צריך דבר כזה
ללא ספק ההבחנות שלך סופר גאוניות....כל מילה שלך פנינה
-
2pac4u
- אחלה חבר

אדון קרמר מאיפה לך במה אני מתעסק ? ברור שלא בתחום של התקנות....הרי אתה המלצתה לנו שהמקצוע גמור,אין פרנסה....זה שאתה יורה שטויות זה לא חדש,אבל לפחות תהיה עקבי....מאות לקוחות בחודש
ואם ערוץ אחד זה הרפרנס שלך באיכות תמונה....אכן אתה זקן שתקוע בעבר חזק![[לשון] [לשון]](./images/smilies/winktongue.gif)
ואם ערוץ אחד זה הרפרנס שלך באיכות תמונה....אכן אתה זקן שתקוע בעבר חזק