הפיכת הדרים למדיה סנטר ביתי
-
- חבר ותיק
הפיכת הדרים למדיה סנטר ביתי
הי,
רציתי לשאול האם יש אפשרות להפוך את ה dream 800se clone שלי שמחובר לרשת הביתית בכבלי רשת למדיה סנטר?
צריך פלאגין מסויים או הגדרות מסוימות ? הכי פשוט מבחינתי הוא שכמו שאפשר דרך המחשב לראות בעזרת ה Web Interface את הערוצים בדרים, שיהיה פלאגין לדרים שאני פשוט אראה בטלוויזיה את מה שיש במחשב? וככה אוכל להריץ במחשב סרטים ולראות פשוט במסך הטלוויזיה ?
רציתי לשאול האם יש אפשרות להפוך את ה dream 800se clone שלי שמחובר לרשת הביתית בכבלי רשת למדיה סנטר?
צריך פלאגין מסויים או הגדרות מסוימות ? הכי פשוט מבחינתי הוא שכמו שאפשר דרך המחשב לראות בעזרת ה Web Interface את הערוצים בדרים, שיהיה פלאגין לדרים שאני פשוט אראה בטלוויזיה את מה שיש במחשב? וככה אוכל להריץ במחשב סרטים ולראות פשוט במסך הטלוויזיה ?
DM 800 SE - 4w-7w-13e-42e סיני
- deepspace
- תותח על
Re: הפיכת הדרים למדיה סנטר ביתי
בפלאגין VLC PLAYER יש פונקציונליות דומה מאוד למה שאתה מחפש.
פחות או יותר שקול לתיקת רשת משותפת בדרימבוקס (אבל עובד קצת אחרת...).
פחות או יותר שקול לתיקת רשת משותפת בדרימבוקס (אבל עובד קצת אחרת...).
-
- חבר ותיק
אגב, האם אני צריך לעשות משהו כדי להגדיר רשת ביתית? בינתיים פשוט הדרים מחובר לראוטר, והראוטר מחובר למחשב בכבלי רשת. זה מספיק?
לצורך העניין ה web interface עובד לי, וגם dcc.
בנוסף, האם זה יתן רק לצפות בסרטים שאשים בתיקיית רשת המשותפת הזו שתיארת? כלומר על מנת לצפות בסרט מתורגם אני אהיה חייב להדביק לו תרגום מראש?
לצורך העניין ה web interface עובד לי, וגם dcc.
בנוסף, האם זה יתן רק לצפות בסרטים שאשים בתיקיית רשת המשותפת הזו שתיארת? כלומר על מנת לצפות בסרט מתורגם אני אהיה חייב להדביק לו תרגום מראש?
בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה מתוך המחשב צריך קודם לשתף את התיקיות המתאימות - בלינק הבא תוכל להעזר לביצוע שיתוף:
http://forum.satmultimedia.ro/forum/27- ... win-7.html
אחר כך תתקין mediacenter או mediaplayer - אצלי באימג' openpli ניתן להתקין אותם מתוך 'פאלגינים' - ותוכל לגשת לתיקיות המשותפות - איכות הסרטים עם תרגום מובנה מצוינת ולא יצא לי לנסות עם תרגום נפרד.
http://forum.satmultimedia.ro/forum/27- ... win-7.html
אחר כך תתקין mediacenter או mediaplayer - אצלי באימג' openpli ניתן להתקין אותם מתוך 'פאלגינים' - ותוכל לגשת לתיקיות המשותפות - איכות הסרטים עם תרגום מובנה מצוינת ולא יצא לי לנסות עם תרגום נפרד.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
-
- חבר ותיק
תודה רבה על התגובה אני אבדוק. ואיך אפשר לראות סרט עם תרגום נפרד?
שאלה נוספת - גם לי יש openpli, האם ה mediaplayer יודע לנגן גם סרטי HD?
שאלה נוספת - גם לי יש openpli, האם ה mediaplayer יודע לנגן גם סרטי HD?
סרט עם תרגום בנפרד - אני חושב שדורש פלאגין כמו שציינו בתגובה קודמת: vlc player או משהו בסגנון. אשמח אם מישהו יתיחס לזה - גם אני הייתי רוצה לדעת.
טרם ניסיתי לנגן סרט HD אבל לא נראה שיש בעיה עם mediaplayer.
טרם ניסיתי לנגן סרט HD אבל לא נראה שיש בעיה עם mediaplayer.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים