מתכנן להתחבר חזרה ל-יס....

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
bar1232
חבר פורום
חבר פורום

מתכנן להתחבר חזרה ל-יס....

שליחה על ידי bar1232 »

עד לפני כמה שנים הייתי מחובר ל-יס ו- אח"כ להוט ומזה כשנה אני מחובר לעידן פלוס הגרועים.
כשהייתי מחובר ל-יס, בימי כדורגל אירופי משובח, היינו יוצאים קבוצת חברים לים, מתארגנים עם גנרטור ובירות ומקרן ומסך גדול והייתי מחבר את אחד הממירים של יס שלקחתי מהבית לצלחת של יס שהבאנו איתנו. אף פעם לא היתה בעייה.
אחרי שהתאכזבתי מעידן פלוס אני שוקל להתחבר חזרה ל-יס, מפנטז על ערבי הכדורגל בים באביב הבא, אבל מקריאה בפורום אני כבר לא בטוח שאוכל להוציא הממיר מהבית ולחברו לצלחת אחרת.....
ראיתי באיזה פוסט ידיעה כאילו אין עוד אפשרות להוציא ממיר יס מהכתובת בה הוא מותקן.
אני רוצה לציין שיש לי ממיר ישן של יס, (צבעו אפור וקניתי אותו בשעתו מ-יס) הוא אינו פעיל והם אינם מוכנים להפעילו בהתקנה מחדש (מוכנים לתת אין ספור ממירים חינמיים חדשים).

אם אכן אי אפשר עוד להוציא ממירים ולהפעילם מצלחת אחרת, אני תוהה איך ברמה הטכנית הממיר "יודע" שהוא "הוזז" ממקום למקום.

אני אשמח לכל הבהרה.
יוסי
damlev
אחלה חבר
אחלה חבר

Re: מתכנן להתחבר חזרה ל-יס....

שליחה על ידי damlev »

ומי אמר לך שלא ניתן להוציא את הממיר?
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
bar1232
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי bar1232 »

קראתי קצת בפורום (אני חושב שזה היה בפורום הזה) וקראתי שבממירים החדשים של יס אי אפשר להרחיק את הממיר יותר מ-100 מטר ממקום התקנתו.וגם שניתוקו מהחשמל יגרום לסגירתו בצורה שפתיחתו מחדש תוכל להיעשות רק ע"י המוקד.
סמל אישי של משתמש
mola10
תותח על
תותח על

שליחה על ידי mola10 »

עובד גם במרחק של מעל 100ק"מ
chiko85
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי chiko85 »

רק אם מכבעם את הממיר ליותר מ 24 שעות שהוא אינו מחובר לאנטנה הוא ננעל וניתן לפתוח אותו דרך המוקד כול עוד היוא מחובר לאנטנה אין שום בעיה והוא לא ינעל לעולם.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

ישנה אפשרות כזו רק בארה"ב . הממירים מחוברים בטור . יוצא ממיר אחד מהשרשרת הכול מנותק . אולי הם שמו ליד המגבר איזה מתנד שאומר לממיר אני חי כאן . וללא המתנד הזה הממיר לא יפעל . הכול אולי
bar1232
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי bar1232 »

chiko85 כתב:רק אם מכבעם את הממיר ליותר מ 24 שעות שהוא אינו מחובר לאנטנה הוא ננעל וניתן לפתוח אותו דרך המוקד כול עוד היוא מחובר לאנטנה אין שום בעיה והוא לא ינעל לעולם.
הממיר צריך להיות מחובר לחשמל או לצלחת ? ואולי לשניהם ?
איפה מתבצעת הנעילה? בממיר עצמו כתוצאה מאי קבלת זרם חשמלי או במחשבים של חברת יס?
שלח תגובה