אושרה רפורמת 'עידן פלוס': החינוכית, הערוץ הערבי ותחנות הרדיו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

Re: אושרה רפורמת 'עידן פלוס': החינוכית, הערוץ הערבי ותחנות ה

שליחה על ידי gilad2211 »

"כבר באופן מיידי, יצורפו למערך שידורי הטלוויזיה החינוכית, הערוץ הייעודי בערבית ששידוריו החלו בשבוע שעבר, ושידורים של רשתות קול ישראל, תחנות גלי צה"ל, ותחנות הרדיו האזוריות. "

מה זה באופן מיידי? היום מחר מחרתיים? למה לא מציינים?
asaf23
חבר ותיק
חבר ותיק
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי asaf23 »

עבודה בעיניים.

לא אושרה הוספת ערוצים מסחריים נוספים. כך שאפשר לשכוח מספורט, סרטים וכו'.
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

ואני חשבתי שיהיה ערוץ סרטים מיוחד של עידן פלוס , אם לא אחד לספורט , אז לפחות אחד לסרטים ואחד לילדים ,
ומה יש במקום זה ? אולי ערוץ אחד שכל מה שיעסקו בו זה רק במה שנוח להנהלת חברת עידן פלוס .
ערוץ 9 לא הכי הרבה מעניין אותי , ערוץ 24 של המוסיקה , אפשר לראות דרך האתר אינטרנט של מאקו , את תחנות הרדיו האזוריות כולל של קול ישראל , אפשר לשמוע דרך האינטרנט . הערוץ ערבי נראה לי יותר מתאים לערבים . את תכני החינוכית אפשר לראות באתר האינטרנט של הטלוויזיה החינוכית .ערוץ החדשות אם יהיה נראה לי מיותר כי חדשות באינטרנט יש לא מעט .
ערוץ האופנה עם יהיה נראה לי מיותר כי באתרי האינטרנט יש לא מעט מידע על אופנה ,
מה נשאר ? ערוץ מורשת עם ערכים ? אני חושב שהיסטוריה אפשר ללמוד דרך אתרי אינטרנט להיסטוריה .
אז דברים משמעותיים לדעתי , נכון לעכשיו אין בעידן פלוס הזה .
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

רמי,הטעון שלך לא רלוונטי לרוב צופי עידן פלוס.
רובם אנשים לא מתוחכמים כמוך,אלה קשישים,משפחות קשות יום וכו".
מחשב מחובר אצלם לטלויזיה זה מסובך כמו טיסה לירח.
גם כך הממיר לרובם זה חידוש לאחר שהיו מחוברים לאנטנה פשוטה או שידור כבלים אנלוגי.
סמל אישי של משתמש
yossid
תותח על
תותח על

שליחה על ידי yossid »

רמי.א כתב:ואני חשבתי שיהיה ערוץ סרטים מיוחד של עידן פלוס , אם לא אחד לספורט , אז לפחות אחד לסרטים ואחד לילדים ,
ומה יש במקום זה ? אולי ערוץ אחד שכל מה שיעסקו בו זה רק במה שנוח להנהלת חברת עידן פלוס .
ערוץ 9 לא הכי הרבה מעניין אותי , ערוץ 24 של המוסיקה , אפשר לראות דרך האתר אינטרנט של מאקו , את תחנות הרדיו האזוריות כולל של קול ישראל , אפשר לשמוע דרך האינטרנט . הערוץ ערבי נראה לי יותר מתאים לערבים . את תכני החינוכית אפשר לראות באתר האינטרנט של הטלוויזיה החינוכית .ערוץ החדשות אם יהיה נראה לי מיותר כי חדשות באינטרנט יש לא מעט .
ערוץ האופנה עם יהיה נראה לי מיותר כי באתרי האינטרנט יש לא מעט מידע על אופנה ,
מה נשאר ? ערוץ מורשת עם ערכים ? אני חושב שהיסטוריה אפשר ללמוד דרך אתרי אינטרנט להיסטוריה .
אז דברים משמעותיים לדעתי , נכון לעכשיו אין בעידן פלוס הזה .
רמי ידידי
אפשר הכל דרך האינטרנט גם לימוד רפואה גם לימוד קרמינולוגיה גם איך לחיות וכן גם ערוצי טלביזיה
אז גם שרוצים לעשות משהו טוב אפילו קטן יש תלונות
את המדינה לקח יותר מ60 שנה לבנות ויש עוד לבנות
להזכירך
כאשר הערוץ 1 של ישראל שלא כולם אוהבים לראות לא ניקלט כולם צועקים ושואלים מה קרה ופתחו שרשורים לא קטנים על כך
אז נקבל כל ערוץ נוסף בברכה ובהבנה ובתיקווה לעוד ערוצים

בברכה
יוסי
asaf23
חבר ותיק
חבר ותיק
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי asaf23 »

צור .א כתב:רמי,הטעון שלך לא רלוונטי לרוב צופי עידן פלוס.
גם כך הממיר לרובם זה חידוש לאחר שהיו מחוברים לאנטנה פשוטה או שידור כבלים אנלוגי.
זו הבעיה, שהתרגלנו אצלנו שטלוויזיה היא לעשירים בלבד.

באנגליה, איטליה, טורקיה, אתה רוכש מסך, מחבר לשקע וקולט 50 ערוצים. כולל ספורט, סרטים, ילדים...אמנם לא שוברי קופות ומשחקי פרמייר ליג, אבל יש משהו לכל אחד. רוצה שידור בלי פרסומות ותחרויות מסויימות, תתחבר לכבלים.

בארץ אין כלום. ולא צריך לספר לאנשים פה המחוברים לניילסט על שכנינו למזרח התיכון, שם כל מדינה דואגת לערוץ ספורט ממשלתי (לפחות אחד אם לא יותר). ולא רק ספורט. גם סרטים , סדרות, תרבות כמו ערוצי נייל המצריים.
ronn
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ronn »

הייתי בברלין לא מזמן ושם לא היו 50 תחנות אלא כ-25 שנקלטו כמו שצריך בכל מקום.
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

צור .א כתב:רמי,הטעון שלך לא רלוונטי לרוב צופי עידן פלוס.
אני חושב שלרוב תושבי מדינת ישראל כבר יש אינטרנט , ושזה רק עניין של זמן עד שיהיה עדיף לצפות דרך האינטרנט בשידור חי או לא חי , בתכנים מבלי שהם יתקעו .
וזה בכלל לא קשה להתחבר לאינטרנט וזה בכלל לא קשה להפעיל מחשב ולהפעיל דפדפן אינטרנט כדי להכנס לתוך האתר האינטרנט, ואני חושב שזה יותר זול לשלם לספקית של האינטרנט ולתשתית של האינטרנט , על מהירות אינטרנט ממוצעת בהורדה של 5 מגה , מלשלם ל HOT ואו ל YES .
שלח תגובה