איזו גרסאת VLC עובדת עם VLC PLUGIN ב-800SE

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
zfreidin
חבר פורום
חבר פורום

איזו גרסאת VLC עובדת עם VLC PLUGIN ב-800SE

שליחה על ידי zfreidin »

שלום לכוווולם :).
חברים, יש לי 800SE סיני עם NEWNIGMA2. מצאתי איפהשהו איך צריך להפעיל VLC מהדרים. כמובן הורדתי VLC PLUGIN וכן גרסאת VLC 0.8.6i. אחרי הוספת "WEB INTERFACE" ב-VLC זה התחיל לעבוד ואני יכול לראות את תוכן המחשב מהדרים ולנגן סרטים - על פניו הכל טוב. אז הנה זה בא:

כאשר ניסנתי לעשות את הדבר ההפוך: לראות את הטלוויזיה מהמחשב, גיליתי שעבור ערוצי HD, ה-VLC נופל. אחרי כמה ניסויים הבנתי שגרסאת ה - VLC הזאת לא תומכת בתוכן HD (אני מעריך שהגרסא 0.8.6i מאד ישנה כי יותר חדשות עבדו טוב). לאחר מכן, גיליתי שהדבר גם בעיתי כאשר אני חוזר חלילה ורוצה לצפות בסרט HD/BD שעל המחשב דרך הדרים - בדיוק מאותה סיבה, שה-VLC נופל ואחריו, כידוע, גם הדרים נתקע.

אז המצב הוא כזה: היום אני יודע לראות תוכן HDTV מהמחשב, אבל עם אותה גרסאת VLC חדשה, אני לא יכול להתחבר אל המחשב עם הדרים (הדרים נתקע כאשר אני נמסה).

מישהו יודע איך יוצאים ממעגל הזה? (מצטער אם יצא לי הסבר מסורבל מדי)

תודה מראש.
זאב.
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 1 פעם

Re: איזו גרסאת VLC עובדת עם VLC PLUGIN ב-800SE

שליחה על ידי h2so4 »

ב800se בשביל לראות סרטים ממחשב אין שום צורך בvlc player. הממיר מנגן ישירות ממחשב את כל הקבצים (גם HDTV) בmedia player הרגיל.
zfreidin
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי zfreidin »

הרמת לי ממש להנחתה :)
אני לא מצליח להגדיר את החיבור למחשב כדי להשתמש ב-MEDIA PLAYER.
ניסיתי להגדיר ב - NETWORK --> MOUNT MANAGER וכו', אבל ללא הצלחה. תוכל לתת לי הוראות מדויקות ל - 800SE?

תודה מראש.
סמל אישי של משתמש
h2so4
תותח על
תותח על
Has thanked: 1 פעם
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי h2so4 »

גם לא צריך mount manger. משתמשים בnetwork browser.

Make sure the folder that shares them has sharing rights. Then on Dm menu go to network browser, it will search network, navigate to folder an create a "cifs " mount, sounds harder than it is
לתת גישה למחשב עם w7 או vista זאת מסימה לא פשוטה http://www.onecomputerguy.com/windows7/ ... haring.htm . בxp מתבצע בקליק אחד.
zfreidin
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי zfreidin »

לא הולך לי. הממיר מוצא את המחשב, אך כאשר אני בוחר אותו הוא שואל "האם אתה רוצה להכניס סיסמא". בשלב זה אני עונה "לא" כי לא אמורה ליהיות לי שום סיסמא. ואז אני לא רואה שום תוכן של המחשב.
האם יש לי סיסמא בלי שאני יודע על זה?
ronn
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ronn »

אני מנסה לנחש ,ייתכן שלא הגדרת את המחשב בתיקיות אלה כגלוי ואפשרי לקריאה-כתיבה עלידי אחרים.
zfreidin
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי zfreidin »

דווקא כן הגדרתי את זה - יש לי ספריות שהם SHARED בוודאות. לדעתי יש לי בעיה יותר בסיסית ואני לא מצליח להבין מהי.
שלח תגובה