בחירת רסיבר HD

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
agent5
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי agent5 »

שלום לכולם,
אתמול התקינו לי צלחת 1.2 מטר שמכוון לhotbird, nilesat וamos. בסה"כ אני מרוצה מהתוכן. יש ברשותי גם שיתוף. על טלויזיה אחת לילדים הותקן רסיבר VOODOO שעובד לא רע למעט היסוסים מדי פעם (כניראה בגלל השרת שיתוף). בטלויזיה של הסלון התקנתי visionet hammer 5400HD. אני לא הכי מרוצה ממנו עד כה. הסיבות הן שהשיתוף שלו לא הכי טוב שבעולם, למשל אם יש לו הפרעה שגרמה לו לא להצליח לפענח בבחירת ערוץ אז הוא ניראה שלא מנסה שוב דקות ארוכות ויש צורך לכבות ולהדליק את הפלאגין כדי ל"עורר" אותו. כמו כן בחיפוש ביוטוב הוא נתקע ורק כיבוי של המכשיר משחרר אותו. היו עוד מקרים שבהם הוא פשוט נתקע. החברה שהתקינה לי את המכשיר מאוד תומכת ועושים עבודה טובה, הם מוכנים להחליף לי למכשיר DREAMBOX למשל אבל אמרו שבתמיכה הוא מאוד קשה ולכן מסתייגים מלהציע לי שירות תמיכה מלא (אחריות כמובן שכן). הם המליצו לי ללכת על מכשיר אחר של visionet ששם יש להם יותר נסיון ויודעים שהוא עובד טוב אבל אין לו גלישה ביוטוב, למשל.

אני קצת עובד עיצות על מה ללכת ואין לי מספיק נסיון. אני מקבל רושם מהפורום פה שה"מכורים" לדבר הולכים על dreambox. האם זה המצב? יש דגם ספציפי שמומלץ בHD?

בתודה מראש,
-דוד

נ.ב- עוד דבר שמפריע לי זה שכאשר חיברתי לו דיסק USB הוא לא הצליח את כולם לנגן בFULLHD 1080P, בקטעים "כבדים" הוא ניראה שמתקשה ברמת המעבד. הסטרימר WD הישן שלי מצליח עם אותו דיסק בלי בעיה לנגן. סתם חבל כי גם קיוויתי שיוכל להחליף את הסטרימר.
drsignal
תותח על
תותח על

שליחה על ידי drsignal »

זה ברור שדרימבוקס עדיף , יש מלא פלאגים ותמיכה

צריך משום מה גם קורט ידע טכני כלשהו או יכולת הבנה(בעיקר לקרוא ולהבין דברים )
agent5
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי agent5 »

תודה על התשובה. יש דרימבוקס מומלץ? אני מבין מהפורום שמאוד מומלץ רק הקוריאני. איזה דגם ה800? אני אדם טכני אבל רק עכשיו נכנס לעולם הזה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

איך הבנת מהפורום שהמומלץ זה קוראני? אין ייצור קוראני לממירי דרים בוקס.

כל הדרים בוקסים מיוצרים בסין! גם המקוריים וגם החיקויים.

ההמלצה היום היא הדרים בוקס 800SE - המקורי מצוין אבל גם החיקוי לא רע.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
agent5
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי agent5 »

אני מתנצל על הטעות, כניראה שמרוב ת'רדים שקראתי לפני כעבודת "מחקר" גרמה אצלי לבילבול מסויים. תודה על התשובה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ראה רשימת ממירים http://www.satshop.co.il/hdtv.cfm
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
ronn
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ronn »

ל-800se יש הרבה תמיכה כאן באתר .
agent5
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי agent5 »

ביקשתי מהמתקין שיחליף לי את הויזינט האמר, המכשיר הזה פשוט לא יציב לי למרות שאני מבין שאחרים עובדים טוב. סיכמנו שיביא לי דרימבוקס למרות שאני לא יודע איזה, אני אשאל אותו. תודה לכולם על העזרה פה בפורום. טוב לדעת שיש כאן כזאת קהילה ואני מקווה גם לתרום.

אני יכול לאמר שהפרטים שהכי היו לא ידועים לי לגבי הלויינים השונים בזמן שחקרתי את הנושא היה איזה ערוצים משדרים למשל גם פס קול באנגלית. המידע אולי "אי שם" אבל קשה ללקט ממש את כל המידע הזה. בדיאבד מסתבר הרבה וזה ממש מעודד. אני אנסה לפרט ממש רשימה של ערוצים מומלצים מחבילות/לווינים לדוברי אנגלית.

ספציפית ממש אהבתי את הHBO בהוטבירד (חבילה פולנית?), יש שם ממש סרטים טובים כל הזמן ובאיכות HD. תענוג לעיניים. יקח איזה שנה עד שיתחיל להיות משתלם כלכלית אבל לפחות יש לי עכשיו חופש בחירה ותמיד אפשרות להוסיף עוד ראשים או צלחות.

יום טוב, ראש חודש טוב לכולם.
-דוד
שלח תגובה